Şimdi Ara

Yaprak jiletle tıraş olan var mı? (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.227
Cevap
53
Favori
253.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jilet kullanmamaya çalışıyorum. Makinede ısrarcıyım.. Sakal çıkmasıyla ilgili bi sorunum yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam eskiden DHde bu başlık altında takılan tıraşsever üyelerimiz vardı. Artık çoğu geltir.com'da tıraş ve tıraş ekipmanları üzerine paylaşım yapıyorlar. Sadece jiletli değil çelik ustura kullanan üstadlarla da tanışabilirsiniz orada. Eminim size yol gösterirler.
    Saygılarımla

quote:

Orijinalden alıntı: Sast

Usturayla tiras olan yok mu acaba

ikisini de kullanan hangisinin daha konfurlu oldugunu soyleyebilir mi

ben hep usturayla oluyordum eskiden simdi bulundugum yerde yaprak jilet fln yok maalesef bende biraktim sakali gitti
  • Japon malı platinyum Feather kullanıyorum. Türkiyede yok bildiğim kadarıyla. Şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim

http://www.youtube.com/watch?v=CI6bnvASXKw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FFCC -- 3 Şubat 2014; 3:41:41 >
  • selam arkadaşlar bende yaklaşık 2 aydır ıslak traş oluyorum makine olarak siyah plastik wilkinson aldım gayett te memnundum ta ki dün kirilana kadar şimdi ise çelik düşünüyorum en azından biraz daha sağlam olsun diye şu an aklımda 2 marka var biri rimei diğeri ming shi telefonla görüştüğümde satıcı bana ming shi rimeinin iysi diye bahsetti kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım

• CRİSMAX kullanıcısına yanıt
    ikisi de yaklaşık kalitede memnun olacağınızı sanmam. Wilkinson veya şıkbaydan devam edilebilir. 3 msj evvelinde ppzrg'in bahsettiği geltir.com geleneksel tıraş konusu için açılmış bir forum, tavsiye ederim. Kişisel tavsiyem LordSparhawk'ın bize makinalara onca para harcamadan evvel söylediği şey olacak: bütçenizi biraz zorlayabiliyorsanız sağlam metal makina olarak; gillette fatboy veya slim adjustable alın, parayı sabun, krem, losyon vs için harcayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRİSMAX

selam arkadaşlar bende yaklaşık 2 aydır ıslak traş oluyorum makine olarak siyah plastik wilkinson aldım gayett te memnundum ta ki dün kirilana kadar şimdi ise çelik düşünüyorum en azından biraz daha sağlam olsun diye şu an aklımda 2 marka var biri rimei diğeri ming shi telefonla görüştüğümde satıcı bana ming shi rimeinin iysi diye bahsetti kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım

1- rimei
    2- mingshi

ömürlük alet istersen: merkur progress

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim aklım çok karışmıştı yarın rimei alıyorum bu arada bakırköy de ayde kozmetik ve kuaför ürünleri satan bir yer var konuştum başta rimei olmak üzere bi kac tane marka getirecek bu hafta ayrıca bakım ürünleri de var ve fiyatlar çok makul tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ratatuy

ikisi de yaklaşık kalitede memnun olacağınızı sanmam. Wilkinson veya şıkbaydan devam edilebilir. 3 msj evvelinde ppzrg'in bahsettiği geltir.com geleneksel tıraş konusu için açılmış bir forum, tavsiye ederim. Kişisel tavsiyem LordSparhawk'ın bize makinalara onca para harcamadan evvel söylediği şey olacak: bütçenizi biraz zorlayabiliyorsanız sağlam metal makina olarak; gillette fatboy veya slim adjustable alın, parayı sabun, krem, losyon vs için harcayın.

gillette fatboy veya slim adjustable fiyatları aşağı yukarı ne kadar? Bir de Türkiye'de internetten alabileceğimiz bir yer var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *EKSeLaNS*

quote:

Orijinalden alıntı: ratatuy

gillette fatboy veya slim adjustable fiyatları aşağı yukarı ne kadar? Bir de Türkiye'de internetten alabileceğimiz bir yer var mı?

uretımlerı 50 60 yıl once bıtmıs aletlerden bahsedıyoruz
    neyazıkkı
    bulunmuyorlar
    antıkacılardısında
    fıyat antıkacı ınsafına kalmıs

• dün bir arkadaşımdan ricam üzerine makinem geldi ben rimei al demiştim satıcı ona ming shi daha iyi demiş o da ming shi almış hakkında pek bir bilgim yok aranızdan kullanan var mi bu aletten

• geltir 2 gündür açılmıyor. ben de mi sorun var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarahaten

geltir 2 gündür açılmıyor. ben de mi sorun var?

hayır sizde sorun yok siteye hala girilmiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

sunucuyu saglayan fırmaya ulasamıyoum hala :(

napacaz böyle olmuyor başkan kaç gün oldu :(
    bizim yapacagımız bir şey var mı?
  • yok hocam guncel yedek olmadıgından tasınamıyorumda herhangı bır yere
    sımdılık baska sansım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

yok hocam guncel yedek olmadıgından tasınamıyorumda herhangı bır yere
    sımdılık baska sansım yok

hocam geltir'a ne olacak şimdi...
  • Geltir açıldı açılalı kimse uğramamış buraya

• ppzrg kullanıcısına yanıt
    Biraz hort olacak ama.. iremde porsuk kili tras fircasi hala mevcut mu?

Ya da bana porsuk kilindan tras fircasi icin guvenilir bir link verebilecek arkadas var mi?

• welowis kullanıcısına yanıt
    İmpa ticareti telefonla arayın. Ellerinde simpson marka porsuk fırçalar var 200-300 arası. Şu sıralar hükümet neredeyse herşeyi yasakladı gümrükte. Jilet, fırça, sabun, makine ne alsanız takılıyor.
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    200-300 lira maalesef cok pahali benim icin :( su urun sahte mi anlayamiyorum da..

• welowis kullanıcısına yanıt
    hangi ürün?
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.