Şimdi Ara

Yaprak jiletle tıraş olan var mı? (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.227
Cevap
53
Favori
253.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Link yapismamis, afedersiniz..

http://m.gittigidiyor.com/urun/103089662

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • welowis kullanıcısına yanıt
    Sahte değil gerçek de, pahalı. Daha ucuza bulunabilir. Ayrıca bu pure tipi porsuk fırça, sert ve batıcı olur pek keyifle kullanamazsınız. Best aşağısı porsuk almayın.
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    Hocam denk gelmedim uygun fiyatli best e.. bilginiz varsa paylasabilir misiniz?

• Uygun fiyatlı best denk gelmez zaten. Best ve üzerini kalburüstü firmalar yapar onlarda pahalıdır. Yerli üretim best yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumuklu sucurta

quote:

Orijinalden alıntı: 2160p

Ferroburak,

BUnlara bildiğimiz jilet mi takılıyor? Yani ustura görevi mi görüyor bunlar? Acayipmiş he. Hoşuma gitti.

Jilet takılıyor, mütiş bişey ama ortalığı kan götürüyor. Hemen parçalıyor kesiyor çok tehlikeli

Ama en kral tirasida bunlar yapiyor yalniz sinek kaydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

arkadaşlar bu arada.. berberlerde/kuaförlerde sakın ola sakal traşı olmayın.. en sağlıksız şey.. avrupada berberlerde sakal traşı olmak zaten yasak.. aids, hiv, hepatit hepsi oralarda bulaşıyor.. herkes temiz değil sonuçta.. benden söylemesi..

eyw
    Tesekkur ederim

• welowis kullanıcısına yanıt
    bu fırça işini görür,kaliteye göre fiyat uygun

http://www.ebay.com/itm/Finest-Badger-Hair-Shaving-Brush-Faux-Ebony-Hand-25mm-knot-/270949069270?pt=US_Shaving_Hair_Removal&hash=item3f15d2b1d6

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marantz

ustura ile olurum

aynen
  • sifujack kullanıcısına yanıt
    Hocam gumruk kargo takip filan korkutuyor beni :( impadan uygun bir sey alayim diyorum. Sagolun hocam cok tesekkur ederim

Hocam seni pm den rahatsiz ettim

• Cevapladım.
  • Yurt dışından getirtme imkanı yoksa sert porsuk yerine domuz kılından yapılma tavsiye ederim.
  • sıcak tıraşı pek tercih etmiyorum,soğuk tıraşta ise şöyle bir handikap oluyor klasik tıraş sabunları kıvama gelmiyor bu sebeple sakalda yeterince yumuşamıyor
    sonuca gelirsek bana soğuk tıraşa uygun sakalı soğuk suyla bile yumuşatabilen tıraş kozmetikleri lazım ne önerirsiniz.
  • uranus kullanıcısına yanıt
    kolay etkili köpürtme için sabunu fırçaya sürtmek yerine sabunu ıslak yüzünüze sürüp fırçayla köpürtseniz sakalı daha iyi yumuşatır, ürün olarak füme sabun arkoya göre sakalı daha iyi yumuşatıyor ama anlattığım gibi yaparsanız tıraş sabunların tümü rahat köpürüp sakalı yumuşatır, yabancı ürünlerden tabac sabun çok başarılıdır

ayrıca yüzünüzü sıcak suyla ıslatmasanız bile fırçanızı tıraştan önce ılık suda 2 dk bekletirseniz daha iyi yumuşar ve daha verimli köpürtür, bunda da soğuk su kullanacaksanız 5-10 dakika soğuk suda bekletin aynı şekilde yumuşar

edit: kullandığınız fırça fazla kısa fazla uzunsa buda zorlar, mesela omega 31052 yurtiçinde alabileceğiniz en iyi fırçalardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sifujack -- 23 Nisan 2014; 21:07:16 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ben makineyle yüzümü kesmeyi başardım
  • gillette mach 3 kullanıyorum.baya rahatım.cildi temizliyor ayrıca
  • Kartuşlu jiletler iyi değil. Tıraş olurken arası çabuk doluyor. Kolayca temizlenmiyor. Edwin Jagger DE 89 kullanıyorum bazen jiletli ustura ile tıraş oluyorum ve genellikle Rapira jilet kullanıyorum. 2011 den beri böyle. 3 seneden bu yana bir kere karşılaştırma yapmak için kartuş kullandım şu yeşil Sensitive olanlardan ve yaprak jiletten sonra berbat bir tıraş deneyimi yaşattı.
  • ben bu bahsettiğiniz yuma ile traş oldum hatta yaprak jiletide yeni koydum.
    ama hiç memnun olmadım sinek kaydı olmadı. traştan sonra elimi attığım zaman sakal geliyo resmen.
    ayrıca traş olurkende bildiğiniz berber sabunu kullandım ve hiç rahat olamadım traş olurken. yüzümü acıtarak traş yaptı. acaba ben mi bir yerde hatta yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

ben bu bahsettiğiniz yuma ile traş oldum hatta yaprak jiletide yeni koydum.
    ama hiç memnun olmadım sinek kaydı olmadı. traştan sonra elimi attığım zaman sakal geliyo resmen.
    ayrıca traş olurkende bildiğiniz berber sabunu kullandım ve hiç rahat olamadım traş olurken. yüzümü acıtarak traş yaptı. acaba ben mi bir yerde hatta yaptım

Bu dediğinizi kaç tıraş uyguladınız?
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.