Şimdi Ara

Yaprak jiletle tıraş olan var mı? (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.227
Cevap
53
Favori
253.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    @haci78 halk tabiriyle cıvık b.k kişiliğinden çıktığınızda ve geçmişe dönüp alamadığınız,içinizde kalan anaokul eğitimini aldığınızda size gereken cevabı veririm.Bu yorumumu okurken,yarım bırakarak mahrum kaldığınız kum havuzunuzda iyi oyunlar dilerim.. :)

Sizin oyun arkadaşınız olamayacak kadar olgunum kusura bakmayın. Fakat çok isterseniz 150 MT yakınımdaki anaokulundan size şirin 10-15 tane oyun arkadaşı yollayabilirim.

Neyse ki sizin gibi boş insanlara vakit harcamayacak kadar değerli bir zamana sahibim.Bu son yorumum ve işlerime bakmaya devam ediyorum..

önce lafa bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye[/b

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *EKSeLaNS* -- 2 Haziran 2014; 14:17:30 >
  • Hoca onu geç sen.

Ben bu yaprak jilet denen pislikleri il ve çevre bakanlığına yazacağım bir dilekçe ile şikayet edeceğim.

Bu lüzumsuz şeylerin ülkeye sokulmasını, kullanılmasını, çöpe atılmasının yasaklanmasını isteyeceğim.

Nasılsa 70 80 lik ihtiyarlar ve bir avuç özenti dışında kimse kullanmıyor.

Bunlara kimsenin ihtiyacı yok.

Dilekçemi değerlendirecek olanların bile Mach 3 kullandıkları kesin.

Adam olana Mach 3 çok bile.

O sebeple kökten yasaklasınlar...

Hem tinercilerin ve eroinmanların kendilerine zarar vermeleri hem de masum canlıların çöpe atılan bu pisliklerle tehlike altında kalmaları engellenmiş olur.

Ben en azından dikkate alacaklarını tahmin ediyorum.

• *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt
    Komşum niye stres yapıyorsun, blokla gitsin, adam ağır troll. İnsanları stres edip zevk alan gereksiz kişilerden bir diğeri işte. Bırak kendi küçük dünyalarında burunlarının ucuna gitmeye devam etsinler, herkes kendi hayatını yaşar, kendine layık ettiği şekilde.
  • Lord Sparhawk L kullanıcısına yanıt
    +1
  • ben bir tane permasharp jilet ile gerçekten kaliteli 10 tıraş olabliyorum. Bu ise bir paket ile 1000 tıraş eder. Haftada yaklaşık iki kez tıraş olsam tam 10 sene jilet almaya ihtiyacım olmaz.
    Jiletlerimi *EKSeLaNS* arkadaşımın yaptığı gibi ilk günden beridir çöpe atmadım. hala saklıyorum. Ayrıca sadece metal olduğu için toprağa gömülmesinin ardından çok kısa bir süre sonra çözülmeye başlayacak ve keskin kısımları en başta paslanarak keskinliğini büyük ölçüde yitirecektir. Hatta ben bunu da düşündüğüm için jiletleri gömmeden önce, oksidasyonu hızlandırmak için tuzlu su çözültisinde bekletip gömüyorum ara sıra.
    Oysa ki mach 3 ve benzeri kullan-at tipli tıraş makinelerinde ciddi miktarda plastik çöp açığa çıkmaktadır. Bunların ise doğada çözünmesi metallere göre çok çok uzun sürelerde olmaktadır.

Herkes muhakkak ki istediğini kullanabilir. Önemli olan karşı tarafa saygılı olmaktır.
    Söylenecek çok şey var ama az önceki mesajlarınızı okuduktan sonra yazdıklarımın "boşluğa" gittiğini, bir zekaya çarpıp bir tefehhüm aksettirmediğini gördüğüm için dilimi tutuyorum.
    Yine de...

Saygılarımla

• SELAM!!!!
  • Size de Selam.

Öptüm tıraşlı temiz yanaklardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haci78

Ucuz fusion başlığıyla ilgileniyordum bu konuya google dan tesadüfen denk geldim.
    Erkek adam tıraşını olur geçer.
    Bunları 70 - 80 yaşında adamlar bile kullanmıyor artık.
    Hele ki Yurtdışından yüzlerce lira vererek bunları sipariş etmek ve kullanmak?
    Kullananların 20 li ve 30 lu yaşlarda olduğunu bilmek...

Daha iyi tıraş edebileceğine de inanmıyorum.
    Kendi babam bile kullanmayı bıraktı.

Hem daha iyi tıraş olma isteği neden?
    Yüzünüzdeki tüyleri lazerle aldırın öyleyse.
    Bir daha çıkmaz.
    Bülent Ersoy yaptırmış çok memnun kalmış.
    Onun gibi Pırıl pırıl olursunuz.

Ayrıca tıraş konusunun üzerine bu kadar düşmek, kadınların makyaj malzemelerine olan merakı gibi efemine bir davranış...
    Böyle işlerle uğraşanların ruhsal ve seksüel sorunları olduğunu düşünüyorum...

böyle işlerle uğraşanların ruhsal ve seksüel sorunları olduğunu düşünmek. ilginç.

biz bile ankaradan istanbula 1 tl olan ürünü 5 tl kargo parası ödeyerek getirttik

• 16 yaşındayım.Az buçuk var bir şeyler.3-4 güne bir makineyle alıyorum
  • eniştem her gün tıraş olur meslek gereği
    ona baka baka ben de özendim bi ara,
    bi arkadaşta aynı şekilde jilet kullanıyordu
    bi gün suratında 10 cm savaş yarası gibi çizikle gelince hazır bıçaklara devam demiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Buradaki sığ yorumları görünce iyiki geltir forumumuzu açmışız diye seviniyorum gerçekten. Bazı insanların anlayışı gerçekten farklı, muhalefet olmak, alaya almak bir zevk haline gelmiş. Bilmiyorsan boyundan büyük konuşmayacaksın, bir bildikleri vardır deyip geçeceksin.

Türkiyedeki facebook-twitter kültürünün forumlara yansıması son 4-5 senedir aldı başını gitti.
  • Ben öyle siteleri kullanmam.

Sadece DH de ve Youtube da hesabım var.

İsterseniz Youtube'a gelin daha rahat konuşalım.

Yani sizin açınızdan söylüyorum.

Forumlarda hırsınızı alamazsınız benden kendinizi bitirirsiniz tartışma kültürünüz çok kıt.

Dolmuş şöförü moda girebiliriz orada.

Anladığınız lisan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haci78 -- 2 Haziran 2014; 22:07:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanerşen

quote:

Ucuz fusion başlığıyla ilgileniyordum bu konuya google dan tesadüfen denk geldim.

Bir daha çıkmaz.

Ayrıca tıraş konusunun üzerine bu kadar düşmek, kadınların makyaj malzemelerine olan merakı gibi efemine bir davranış...

böyle işlerle uğraşanların ruhsal ve seksüel sorunları olduğunu düşünmek. ilginç.

biz bile ankaradan istanbula 1 tl olan ürünü 5 tl kargo parası ödeyerek getirttik

cok garıp bı durum olmus olaya seksuel acıdan bakmak adamlar sırf kulanma sapı ıcın 1000 dolar ıstıyorlar neymıs bufalo boynuzundan yapılmıs bız oan ıstanbuldan bulamadık dıye 1 tl lık urune 2tl verıp satın aldık ve ankaradan buraya gelmesı ıcınde extra 5tl kargo odedık :) senın aklına hemen seksuel olaylar gelıyorsa kendıne cekı duzen ver :) bunun halen tıryakılerı var

• quote:

Orijinalden alıntı: tom snare

quote:

quote:

Bir daha çıkmaz.

cok garıp bı durum olmus olaya seksuel acıdan bakmak adamlar sırf kulanma sapı ıcın 1000 dolar ıstıyorlar neymıs bufalo boynuzundan yapılmıs bız oan ıstanbuldan bulamadık dıye 1 tl lık urune 2tl verıp satın aldık ve ankaradan buraya gelmesı ıcınde extra 5tl kargo odedık :) senın aklına hemen seksuel olaylar gelıyorsa kendıne cekı duzen ver :) bunun halen tıryakılerı var

Seksüel kısmı lükse düşkünlük değil.

O açıdan yaklaşırsak tabancasının kabzası altın olan kırolara da Dr. Bilal demek lazım.

Lükse çok düşkünlük daha çok görgüsüzlüğe giriyor.

Seksüel kısım şu.

Adamlar tıraş olmaktan zevk alıyorlarmış ve tıraş konularına çok düşkünler.

Bir erkek neden tüylerini kazırken zevk duygusu hisseder?

Ben tıraş olurken zevk almıyorum.

Bunu özel birşey olarak değerlendirmiyorum bile.

Tıraş gibi bir konuda forum açmak, bu durumu çok yüceltmek, bunun üzerine sayfalarca yazılar yazmak, ben iyi tıraş oldum sen iyi tıraş oldun demek bana sağlıklı bir davranış gibi gelmiyor.

Psikolog yada Psikiyatrist varsa değerlendirsin hatta yorumuna saygı duyarım.

Bunu yapan yabancılar vardır belki en azından metroseksüelliğin daha ileri bir boyutu olarak da ele alınabilir.

Yada sadece başkası yapıyor diye ona özenmek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haci78 -- 5 Haziran 2014; 13:55:34 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tom snare

quote:

quote:

Bir daha çıkmaz.

Seksüel kısmı lükse düşkünlük değil.

O açıdan yaklaşırsak tabancasının kabzası altın olan kırolara da Dr. Bilal demek lazım.

Lükse çok düşkünlük daha çok görgüsüzlüğe giriyor.

Seksüel kısım şu.

Adamlar tıraş olmaktan zevk alıyorlarmış ve tıraş konularına çok düşkünler.

Ben tıraş olurken zevk almıyorum.

Bunu özel birşey olarak değerlendirmiyorum bile.

Tıraş gibi bir konuda forum açmak, bu durumu çok yüceltmek, bunun üzerine sayfalarca yazılar yazmak, ben iyi tıraş oldum sen iyi tıraş oldun demek bana sağlıklı bir davranış gibi gelmiyor.

Psikolog yada Psikiyatrist varsa değerlendirsin hatta yorumuna saygı duyarım.

Bunu yapan yabancılar vardır belki en azından metroseksüelliğin daha ileri bir boyutu olarak da ele alınabilir.

Yada sadece başkası yapıyor diye ona özenmek...

bu dedıgıne aynen katılıyorum sahsen bende tras olurken bı zevk almıyorum yuzum rahatlıyor sakal cok olunca dedıgın gıbı konu geregınden fazla uzatılmıs bende bı anlam veremedım sadece neden seksuellıgı ortaya attın onun ıcın yazdım o altın kaplatan sert abıler ıcındekı yumusak tarafı etrafa bellı etmemek ıcınde yapabılır asıl seksuellık burda baslıyor

• Haklısın hocam.

Erkeğin bakımlı olması iyidir aslında tabii abartmadan.

Düzgün tıraş eden bir şey alırsın kullanırsın işte.

Atıyorum 0,3 milimetre daha iyi kesecek diye uğraşmak boş işlerle uğraşmak oluyor yani.

Kaldı ki o 0,3 milimetre daha iyi tıraş verdiğinin ispatı yok.

Sivilce kıl dönmesi gibi şeyler de normaldir.

Sonuçta suratındaki kılları kazıyorsun yani.

Sabunsuz kuru kuruya ekmek bıçağıyla kazımadıktan sonra şununla kazımışsın bununla kazımışsın çok değişen birşey olmaz bence.

Çok üstlerine gitmemek lazım aslında.

Bunların çoğu hevesini alır bir süre sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haci78 -- 5 Haziran 2014; 19:37:52 >
  • quote:

Hoca onu geç sen.

Ben bu yaprak jilet denen pislikleri il ve çevre bakanlığına yazacağım bir dilekçe ile şikayet edeceğim.

Bu lüzumsuz şeylerin ülkeye sokulmasını, kullanılmasını, çöpe atılmasının yasaklanmasını isteyeceğim.

Hem tinercilerin ve eroinmanların kendilerine zarar vermeleri hem de masum canlıların çöpe atılan bu pisliklerle tehlike altında kalmaları engellenmiş olur.

Hacı, onu bunu geçte berbere gidince Mach3 ile mi tıraş oluyorsun? Ya da damat tıraşını Mach3 ile mi yaptılar?

Bunu da geçtim, seni küçükken o yaprak jiletlerle tehdit edip inşaata mı davet ettiler?

• quote:

Orijinalden alıntı: command_4

quote:

Hoca onu geç sen.

Hacı, onu bunu geçte berbere gidince Mach3 ile mi tıraş oluyorsun? Ya da damat tıraşını Mach3 ile mi yaptılar?

Bunu da geçtim, seni küçükken o yaprak jiletlerle tehdit edip inşaata mı davet ettiler?

Ne kadar salakça bir yanıt böyle.

Berberler yaprak jilet kullanıyorlar diye hepimiz evde yaprak jilet kullanalım.

Tamam artık yaprak jilete tapıyoruz çünkü tüm berberler kullanıyorlar ve bununla damat tıraşı yapıyorlar.

Bu arada ciddiyetle birşey söylemek istiyorum. Berberde sakal tıraşı olmak hatta ensenin jiletle kazınması çok sakıncalı bir durumdur. Her türlü hastalığa davetiye çıkartır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haci78 -- 13 Temmuz 2014; 13:51:34 >

• Birde şu sakal fırçalarını yapmak için hayvan öldürüyorlarmış.

Burada yazıyor.

http://tiraskeyfim.blogspot.com.tr/2011/09/tras-frcalarna-genel-baks.html

quote:

Bugün dünyada üretilen porsuk kıllarının %90' ı Çin’ den gelmektedir. Porsuk popülasyonunun çok yüksek olduğu Çinde bu hayvanlara tavuk katili zararlı olarak bakılmakta ve bundan dolayı da yoğun olarak avlanılmaktadırlar. Ki bu bahsettiğimiz aşağıdaki normal porsuk türleri için geçerli, psikopat bal porsuğundan bahsetmiyoruz. Onçün bana yok hayvan hakları bilmemne ile gelmeyin, ben öldürmüyorum. Biz yiyiciyiz abi.

Lüks merakı olan kadınların kürk giyip hayvanların ölümüne neden olmaları gibi bir durum varmış ortada.

Savunma güzelmiş ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haci78 -- 13 Temmuz 2014; 14:14:12 >

• önceden mach 3 kullanıyordum, sonra kaliteyi bozdu, çok sık traş olan biri değilim bu ara yuma+paripa yaprak jilet babadan ne denk getirirsem sulanıyorum. geçen burda forumda yine tavsiye traş fırçası aldım wilkinson diye bülbül büzüğü gibi bi poka yaramadı, saçma sapan bi şey. gilettenin turuncu köpüğünü kullanıyorum diye kullanmıyorum zaten.

neyse geçen yine traş oldum ve boynum mahvoldu, kırmızılık, yanma, sivilceler vs. az ama sert sakalım var. ne yapam sizce. usturaya da dahil her seçenek var aklımda yoksa gilette fusion proglide mı alayım?
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.