Şimdi Ara

Yaptığınız en büyük çılgınlık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Resimdeki de benim

Yaptığınız en büyük çılgınlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harley-Davidson -- 6 Eylül 2010; 1:08:43 >
  • Okul çıkışın da hocanın ensesine vurmuştum. Allahtan benim olduğumu anlamadı.
  • Üç kişi sırf eğlence olsun diye üç gün sokakta geçirdik hem de ilk defa gittiğimiz yabancı bi şehirde (izmir) sona otobüsle geri döndük :D
  • kimse dh ye üye oldum dememiş

-dh ye üye oldum hemde bilmem kaç kere profilimden bakabilirsiniz

-sahilde yıldızların altında bi kızla sevişmiştim kimse yoktu

-aynı kızla motorsikletle giderken neyse mübarek gece

-lisenin son günü bizim lisede dolaşan kuyruksuz köpeğe kıravat takıp okula sokmuştuk ama o çılgınca değil

-sitelere meta atmayı öğreniyordum hackerlığa merak saldığım dönemler.ziyaretçi defterlerini hekliyordum.deneye deneye iyice öğrenmiştim öyleki sitenin ismine bile bakmadan sadece sayılarla işi götürüyordum.bir ara dedimki ulen bide heklediğimiz siteye bakalım neymiş.tam şanslı numarayı seçtim siteyi bir açtım karşımda eşşek gibi harflerle jandarma özel harekat timi yazıyordu allahdan bakmışım metalasaydım yandıydım

-üniverstedeyken bi olay geçti.korsan diye sevmediğimiz bi hoca vardı onun dersindeydik.dışarda kar yağıyoru ama kaloriferleri öyle bir yakmışlarki içeri hamam gibiydi.üzerimdede annemin el örmesi kazağım vardı.hocam dedim çok sıcak oldu camı açabilirmiyiz biraz dedim.adam kazağını çıkar camı açacağına dedi bende kazağı çıkarıp beyaz atletle oturmuşdum ders sonuna kadar gerçi sonra odasına uğramam gerekti o ayrı

-12 bira içersem 5o cent te halay çekebiliyorum denedim hemde bi kafede

-kızkalesinin orda bi otel vardı.bir ara dostlarimdan biriyle elimizde bira sahilde yürüye yürüye hem sohbet hem dolaşıyoz.bir ara bi baktım sahilde bi erkek sadece ikimiziz her tarafta üstsüz güneşlenen hatunlar.pompalı tüfekli bodyguardların zoruyla çıkarıldık otelin sahil alanından

-1o kadar arkadaş lisede gıcık olduğumuz bi hocanın arabasını sırt üstü çevirmiştik ama bu bisler var ya onun gibi bişeydi araba kaldırıp çevirdik bide çıkamayacağı bi yere koyduk

- 125 cc lik motorsikletle corvette geçtim

çok büyük değil ufak tefek şeyler ama eğlenceliydi benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 6 Eylül 2010; 1:22:07 >

• Bu konu tutar.Mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: armodillo

Bu konu tutar.Mesajım bulunsun

Mesajınız bulunmuştur , iyi geceler.
  • bungee jumping yada nasıl yazılıyorsa
    tanımadığım kıza klüpte arkadan sarılıp uzunca süre dans etmek ( estonya geceleri ahh ah )
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.