Şimdi Ara

Yaptığınız en büyük çılgınlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçımın rengini açtım, tam bir sarışın oldum:))))

• Zamanında bir sarışınla sevişmiştim. Sonra çakma sarışın olduğunu öğrendim. Şimdi oğlum musun diye bakıyorum.
  • aferim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nii-Sama

aferim
    Geçen uçaktan atladım, hastaneden yazıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y2Jericho

Geçen uçaktan atladım, hastaneden yazıyorum.

Alıntıları Göster
    teyzemle çıkıyorum
  • biliyormusun bi kere okuldan kaçtım son ders hoca yoktu hala aklıma geldikçe korkudan yatağın altına girerim
  • kizlarla monopoly oynarken sessiz osurmuştum tek erkek ben olduğum icin sanırım ben olduğumu hemen anladılar ve hepsi burnunu tutarak odadan kaçmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

kizlarla monopoly oynarken sessiz osurmuştum tek erkek ben olduğum icin sanırım ben olduğumu hemen anladılar ve hepsi burnunu tutarak odadan kaçmıştı

Ne diyim sana bilmiyorum. Allah cezanı verecek.

Saçının rengini nasıl açtın? Benim de saçlarım bayağı uzadı, yakında kazıtacağım ama kazımadan önce bir boyayım falan diyorum. Terleyince çıkmayan boya var mı? Beyaz, lacivert falan...

• quote:

Orijinalden alıntı: Paramedik 112

quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

kizlarla monopoly oynarken sessiz osurmuştum tek erkek ben olduğum icin sanırım ben olduğumu hemen anladılar ve hepsi burnunu tutarak odadan kaçmıştı

Ne diyim sana bilmiyorum. Allah cezanı verecek.

Saçının rengini nasıl açtın? Benim de saçlarım bayağı uzadı, yakında kazıtacağım ama kazımadan önce bir boyayım falan diyorum. Terleyince çıkmayan boya var mı? Beyaz, lacivert falan...

Alıntıları Göster
    Edebiyat hocama merdivenden çıkarken poşete doldurduğum suyu kafasına bırakmak ve devmında gelen macerlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: sispanzer

Edebiyat hocama merdivenden çıkarken poşete doldurduğum suyu kafasına bırakmak ve devmında gelen macerlar.

Alıntıları Göster
    okulda sıradayken arkadaşın arkadaşın ceketini büyüteçle yakmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

okulda sıradayken arkadaşın arkadaşın ceketini büyüteçle yakmıştım

Alıntıları Göster
    bi kere okul tuvaletlerinin hepsinin deliklerine poşet koyup tüm muslukları açmıştım. katı lağım suyu basmıştı. ertesi gün o kattaki sınıflar ders işlemedi

• quote:

Orijinalden alıntı: egemem

bi kere okul tuvaletlerinin hepsinin deliklerine poşet koyup tüm muslukları açmıştım. katı lağım suyu basmıştı. ertesi gün o kattaki sınıflar ders işlemedi

Vayy süpermiş denemek isterim ama yemez herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-KiLLeR

quote:

Orijinalden alıntı: egemem

Vayy süpermiş denemek isterim ama yemez herhalde

Alıntıları Göster
    Benim yaptığım en büyük çılgınlık ise sıkıldığım için sınıfın kalorifer borusunun üzerinde zıplayıp boruyu patlatmak ve sınıfı ders işlenmeyecek hale getirmek ama nalet olsunki bütün çabalarım boşuna gitti boş sınıf varrmış oraya geçtik.

• quote:

Benim yaptığım en büyük çılgınlık ise sıkıldığım için sınıfın kalorifer borusunun üzerinde zıplayıp boruyu patlatmak ve sınıfı ders işlenmeyecek hale getirmek ama nalet olsunki bütün çabalarım boşuna gitti boş sınıf varrmış oraya geçtik.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlarla düğünün ortasına çatıdan yumurta yağmuru yapmıştık.Düğün dağılmıştı erkenden

• quote:

Alıntıları Göster
    tuvalet dolu olduğu için büyük abdestimi balkona yapmıştım. püfür püfürdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orjin Carnibor

Arkadaşlarla düğünün ortasına çatıdan yumurta yağmuru yapmıştık.Düğün dağılmıştı erkenden

Alıntıları Göster
    lisedeyken beden egitimi dersinden cıkıyorduk.malum basketbol oynadık.sonra yuzumu yıkayım dedim baktım tuvaletler dolu.sigara icen var işeyen var derken ben ne yapsam cok tuvaletim geldi o sırada tutamadım lavaboya yaptım.hemen kaçtım tabi.sonra sınıfa arklar geldi lavabonun cok sarı oldugunu soylediler ben de müdüriyetin oraya koydukları sabunlardan kaynaklandıgını soyledim.gerisi hatırlamıyorum gozlerimi actıgımda her yanım felcliydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Normal İnsan

tuvalet dolu olduğu için büyük abdestimi balkona yapmıştım. püfür püfürdü

Alıntıları Göster
    "Ben Charizard olduuuuum !!!" diye balkondan atlamıştım. Ondan sonra Pokemonu yayından kaldırdılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

"Ben Charizard olduuuuum !!!" diye balkondan atlamıştım. Ondan sonra Pokemonu yayından kaldırdılar.

Ağzına kürekle vuruyum ozmn çok severdim pokemonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E-KiLLeR -- 6 Eylül 2010; 0:57:40 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Ağzına kürekle vuruyum ozmn çok severdim pokemonu

Alıntıları Göster
    Yaşamak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

Yaşamak.

Alıntıları Göster
    mahallede ki bakkaldan sakız çaldığımı hatırlıyorum çok korkmuştum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.