Şimdi Ara

YAPTIK OLDU... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
6.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sythel

Olmus....ama...yazık olmus...

yorumlar müthiş
  • Bence gayet tarz bir jant ama millet 5 kollu 15 inc janti takip celit cant taktik yeaa modunda oldugu icin bu modelleri anlamayacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be o kadar yorum arasından bizimkisi silinmiş, demek ki bizim yorum dokunuyor millete, blok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceza_61

arkadaşlar jantlar lamborghini'nin efsane diablo modelinin replikasıdır... yani yakışmamış diyebilirsiniz ama bu jantları kötülemeniz garibime gitti.

YAPTIK OLDU...
     YAPTIK OLDU...
     YAPTIK OLDU...

bu arada araç sahibi o lastik yanağıyla nasıl sürebiliyor bu arabayı? çakıl taşı bile jantı mahveder.

TEŞEKKÜRLER KARDEŞİM.EŞŞEK HOŞAFTAN NE ANLAR :)
    ARAÇTA 215 35 18 TAKILI JANT OFSETLİ 40 YANAKTA SÜRTME YAPAR ONUN İÇİN 35 TAKILDI JANTI KIRABİLİR DİKKATLİ SÜRERSE SIKINTI OLMAZ TEŞEKKÜR ETTİM.

• quote:

Orijinalden alıntı: pearl g.

Bence gayet tarz bir jant ama millet 5 kollu 15 inc janti takip celit cant taktik yeaa modunda oldugu icin bu modelleri anlamayacaktir.

AYNEN KARDEŞ AGZINA SAGLIK ŞAHİNCİ DOĞANCI GİBİ CMS 40 DAN BAŞKA BİŞİ BİLMEZ BUNLAR MERAK ETME ONDAN GELİŞMİYOR TÜRKİYE.JANTI BİZ BASTIRDIK REPLİKASI OLARAK DAHADA NE JANTI DİYOR ALLAHIM SEN BİZİ KORU
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmw e36

Arka lastiği diyorsan resim açısından dolayı öyle görünüyor.

BUDA ŞİP DİMİ :) İŞİM GÜCÜM YOK OTURUP 2 SAAT ŞOPLA UGRASCAM
     YAPTIK OLDU... YAPTIK OLDU...

• dogukanotolastik kullanıcısına yanıt
    Valla herkesin kendi zevkidir sonucta. Begeniyorsaniz, hosunuza gidiyorsa gule gule kullanin. Ama ben sevmedim. Bilmiyorum, ben araclarin orjinal halini cok daha fazla begeniyorum :) modifiyeye karsiyim. Ama modifiye yapacak olsaydim da o jantlari koymazdim orasi ayri. Belki kirmizisi da biraz daha koyu, biraz daha agir olurdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanin içine etmişsiniz. Bir de lastikci olacaksiniz arabanin güveni kalmamis

• angara stayla. 2015 yee, dii cey chilekesh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 28 Mayıs 2015; 11:13:09 >
  • Araba ağlıyordu... Yapma etme diyordu ama nafile o jantlar oraya takılacaktı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sormuşsunuz diye yazıyorum çok kötü olmuş. O jantlar aracın hatlarına gitmemiş, ilave olarak jant lastik ouyumu rezil ötesi, o çıkıntılı halleri ile çok eğreti duruyorlar. Adam gibi bir ocz falan taksaydınız yeriydi. Bütün süper spor üreticleri böyle dolma gibi çıkık jant takmıyorlar onlar işimi bilmiyorlar siz mi biliyorsunuz. Şopar stayla olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

vay be o kadar yorum arasından bizimkisi silinmiş, demek ki bizim yorum dokunuyor millete, blok.

Bazı yorumlar silindi benimkilerdende.
  • Ha bu arada küfürü yiyen arkadaş mahkemeye versin şunu, örneği vardı forumda...
  • Bunu, bunu alın dışarı

• bu kadar iğrenç bir tasarım görmedim. hadi müşteri zevksiz diyelim sizde mi zevksizsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: expulse

bu kadar iğrenç bir tasarım görmedim. hadi müşteri zevksiz diyelim sizde mi zevksizsiniz ?

BANANE KARDEŞ BEN PARAMA BAKARIM MÜŞTERİ İSTİYOSA KAPAK TAKARIM BENİ İPLEMEZ.
  • 3 hayırla uğurluyoruz.Jantlar lavabo gideri gibi.
  • Önce konu açıp, istemediği yorum alınca sana mı sorucaz diyen ruh dünyası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Önce konu açıp, istemediği yorum alınca sana mı sorucaz diyen ruh dünyası..

SIKINTI YOK GARDAŞ BEN PARAMA BAKARIM ;)
  • Zevkler ve renkler tartışılmaz ama... Kardeşim bu ne böyle ya? "Paranla rezil olmak" lafının canlı örneği.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.