Şimdi Ara

YAPTIK OLDU... (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
6.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oldu olacak lastiği de çıkartında hem yolda hemde tren raylarında hareket etsin. parayla rezil olmak bu olsa gerek
    arka plandaki jantlara şöyle bir göz gezdirdimde adam dükkanındaki en dandik jantı itelemiş gidi duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TexasRanger -- 16 Haziran 2015; 0:41:26 >
  • Jant dışarı doğru çıkık olduğundan öyle duruyor. Açıdan dolayı yanağın bir kısmını kapatmış

Fikrimi sorarsanız iğrenç olmuş kapak bile daha hoş duruyor orası ayrı ama herkesin hayatına kimse karışamaz
  • Olmamış ustam , elinizde başka jant yok mu herkes bu jantı kullanıyor?

Jant ustası sensin her isteyene verme şu jantları gardaş, yakışmıyor çoğu arabaya.
  • %100 otoya laf edenler bunu görmedi daha.
  • Bu kadar zevksiz bi jant görmedim berbat
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukanotolastik

:) BUDA ŞOP DİMİ
     YAPTIK OLDU...

2007 DEN BERİ ÜYEYİM YAZILANLARI OKUR ÇIKARIM. AMA BU AKŞAM KAFAMI ÇOK BOZDUN BİRADER. SIRF SENİN İÇİN BU AKŞAM FORUMA GİRİŞ YAPTIM! HEM MONTAJ YAPIP HEM DE UKALA UKALA CEVAPLAR VERİYORSUN İNSANLARA! VE SİNİR BOZUCU ŞEKİLDE BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORSUN
    AYRICA ALINTILADIĞIM FOTOĞRAFI MONTAJLAMAYI UNUTMUŞSUN. AÇIKLAR MISIN PHOENIX WINDOWS FIRMASI ANKARA'DA NE TARAFTA KALIYOR??? PHOTOSHOP BİLGİN DE BERBAT!

http://www.phoenix-windows-nuneaton.co.uk/

HERKESTEN ÖZÜR DİLE ŞİMDİ

• Air var sıkıntı yok ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nur topu gibi bir apaçi arabanız oldu gule gule kullanın ALARMAAAA !!!!
  • RS jant dururken

YAPTIK OLDU...
  • Olmamış lastikte olmamış jantta yanlasan ya da viraja sert girsen zaten o jantın anası ağlıcak söyleyim RS jantı takarsan çok daha iyi gözükür
  • Şu güzelim araçları neden böyle berbat hale getirirler bir türlü anlayamıyorum.
    Geçen gün önümde lastiklerin kamber açısı değiştirilmiş Civic vardı,aracın haline üzüldüm.bir araç bu kadar mı berbat görünür.
  •  YAPTIK OLDU...

YAPTIK OLDU...

Jant çok kötü değil de arabaya yakışmamış, yanaklar çok ince geldi.

Üstteki 2 janta hastayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskici34 -- 28 Haziran 2015; 22:45:22 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.