Şimdi Ara

YAPTIK OLDU... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
0
Favori
6.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Final oto dan photoshop dersi alın bence

Final oto photoshop kullaniyormu baya takip ettim araclarini bir ara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen dh otomobil bölümüne bakma burda herkes orjinalci aracına jant kapagından baska bişey takmayan tipler jantlar gerçekten yakışmamış orası ayrı tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaybackX -- 28 Mayıs 2015; 15:36:22 >
  • Ülke gündemi konusunda kişileri küçük düşürücü mesaj yazdığımız gerekçesiyle 4 gün ban yeriz.
    Adam söver hiç bir şey yapılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukanotolastik

quote:

Orijinalden alıntı: expulse

bu kadar iğrenç bir tasarım görmedim. hadi müşteri zevksiz diyelim sizde mi zevksizsiniz ?

BANANE KARDEŞ BEN PARAMA BAKARIM MÜŞTERİ İSTİYOSA KAPAK TAKARIM BENİ İPLEMEZ.

Parana bak tabi ama şuan burada bu konunu gören hiç bir kimse seninle iş yapmaz. ben de yapmam. ne yaptığın işe ne müşterine ne de buradaki insanlara saygın var. ki bu mesajdan sonra bana da küfür etme ihtimalin var.

• Buyrun lavabo giderli bir arac daha... Maybach exelero. Bilenler bilir milyon dolarlık bir arac. Bunu da eksileyin gençler
     YAPTIK OLDU... YAPTIK OLDU...

• quote:

Orijinalden alıntı: ceza_61

Buyrun lavabo giderli bir arac daha... Maybach exelero. Bilenler bilir milyon dolarlık bir arac. Bunu da eksileyin gençler
     YAPTIK OLDU... YAPTIK OLDU...

aynen kardeşim sağolasın tamda öyle bişey paylascaktım araclarına jant kapagı takıp geziyorlar cekemiyo heralde :) bu nası bi cins insan toplumu yaw vallaha diyorum 5 forumda paylastım bi bu forumda beğenilmedi :) amann boşver kardeş teşekkür ettim sagol

• quote:

quote:

quote:

bu kadar iğrenç bir tasarım görmedim. hadi müşteri zevksiz diyelim sizde mi zevksizsiniz ?

Parana bak tabi ama şuan burada bu konunu gören hiç bir kimse seninle iş yapmaz. ben de yapmam. ne yaptığın işe ne müşterine ne de buradaki insanlara saygın var. ki bu mesajdan sonra bana da küfür etme ihtimalin var.

bi önceki 2 yorumu oku kardeş :) porsche ye jant taksak kötülersiniz sanki bana dünyanın en iyi jant takan adamları aracınıza baksam ya orjinal jant yada jant kapagı vardır konuyu büyütmeye gerek yok yaptıklarımız yeter .
    bu fotolarada fırça at :) hadi bakayım
     YAPTIK OLDU...

• dogukanotolastik kullanıcısına yanıt
    Kardeş yanlış anlama ben seni savunmuyorum burda. Yorumlarını okudum Üslubun cok yanlis. Unutma en büyuk efelik, efendiliktir. Özellikle senin gibi esnaf birinin çok daha efendi olması gerekir. Halkın en çok muhattap olduğu insanlar sizsiniz dolayısıyla internette kısmen anonim olsanız bile bu adabi muaşeret kurallarına dikkat etmen gerekli.

İki tane örnek sundum diablo ve exelero bunlar kült araçlardır. Her civatasi bile özenle seçilmiştir ve halk tarafından günümüzde bile takdir edilmektedir. Fakat bu üslubun yüzünden koca forum sana cephe almış durumda. Begenseler bile saldırıyorlar. Bence herkesten özür dile bu konu tatlıya baglansin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceza_61

Kardeş yanlış anlama ben seni savunmuyorum burda. Yorumlarını okudum Üslubun cok yanlis. Unutma en büyuk efelik, efendiliktir. Özellikle senin gibi esnaf birinin çok daha efendi olması gerekir. Halkın en çok muhattap olduğu insanlar sizsiniz dolayısıyla internette kısmen anonim olsanız bile bu adabi muaşeret kurallarına dikkat etmen gerekli.

İki tane örnek sundum diablo ve exelero bunlar kült araçlardır. Her civatasi bile özenle seçilmiştir ve halk tarafından günümüzde bile takdir edilmektedir. Fakat bu üslubun yüzünden koca forum sana cephe almış durumda. Begenseler bile saldırıyorlar. Bence herkesten özür dile bu konu tatlıya baglansin.

kardeş eyvallahda ilk onlar fırça attılar yok şoptu yok lavaboydu gitsin porsche nin jantınada fırça atsın dimi ben kimden özür dilemem burda esnaflık olay yok güzel olmuş veya olmamıs denir yok lavabo yok gider yok şop ben oturup 2 saat şoplamı ugrascam yapmayın be :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

bi önceki 2 yorumu oku kardeş :) porsche ye jant taksak kötülersiniz sanki bana dünyanın en iyi jant takan adamları aracınıza baksam ya orjinal jant yada jant kapagı vardır konuyu büyütmeye gerek yok yaptıklarımız yeter .
     YAPTIK OLDU...

hocam zevkler ve renkler tartışılmaz diye klişe bir laf var ki doğru bir laf. konuyu açma sebebin olan jant dünyanın en kötü jantlarından bana göre. hangi firmanın replikasıysa bile kötü. ben her zaman orijinallikten yanayım aracımda da o şekilde. kimse de en iyi jantı ben takarım demiyor.

gönderdiğin jantlardan ilki güzel bana göre. diğerleri yine işe yaramaz.

Yaptığın işlerde başarılar dostum sana. Tavsiyemi istersen kendi içine sinmediği bir şeyi müşterine uygun bi dille söyleyebilirsin. ki bu insanlar sana bir daha gelir ve illaki birilerini yönlendirir.En iyi reklam müşteridir bunu da unutma.

• öyle yorumlar gelmişki, adama sonunda arabayı yaktırtacaksınız
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

YAPTIK OLDU...

hocam zevkler ve renkler tartışılmaz diye klişe bir laf var ki doğru bir laf. konuyu açma sebebin olan jant dünyanın en kötü jantlarından bana göre. hangi firmanın replikasıysa bile kötü. ben her zaman orijinallikten yanayım aracımda da o şekilde. kimse de en iyi jantı ben takarım demiyor.

gönderdiğin jantlardan ilki güzel bana göre. diğerleri yine işe yaramaz.

Yaptığın işlerde başarılar dostum sana. Tavsiyemi istersen kendi içine sinmediği bir şeyi müşterine uygun bi dille söyleyebilirsin. ki bu insanlar sana bir daha gelir ve illaki birilerini yönlendirir.En iyi reklam müşteridir bunu da unutma.

beğenmediysen beğenmedim dersin biter olay yok şunun firmasının jantı kötü yok su sunun replicası o zaman borusana gitte 5000 tl ye jant at o ozamann kardeş benim seni yanlıs anlagım filan yok sen beni yanlıs anlıyorsun müşteri hangi jantı isterse takarım benlik bi olay değil başka model gösterince öbür model elinde kalıyor diye bunu bize kakalamaya calısıyor oluyor onun için kim ne isterse takarım bu jant yeni geldi ve ilk biz taktk bu jantı ismide GNC POİNT araştır ne demek istediğimi anlarsın beğenmediysen kötü olmuş beğenmedim dersin yok fırça atıp yok bu şop yok lavabı gideri yok çöp jant diye bişey yoktur her malın alıcısı var ben buna kötü derim ama başkası için mükemmeldir isteyene istediğini takıyoruz sıkıntı orda değil sıkıntı burda bazı 3 5 kişinin janttan anlamayıp yok şop yok lavabo gideri o zaman porsche nin jantınada laf yap ha :) oda fare kaçanı doğrumu gardaş haklıya haklı haksıza haksız o kadar. yaz ordan bi tır lastik bi tır jant gönder gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

öyle yorumlar gelmişki, adama sonunda arabayı yaktırtacaksınız

vallahi kardeş ben konusmam yaparım isteyenin hoşuna isteyenin zoruna o kadar jantın ne oldugunu bılmeyen adamlar burda bana lavabo gideri diyor :) senin arabandaki teneke jantta bozuk para deliği o zaman doğrumu ;)
  • quote:

quote:

vallahi kardeş ben konusmam yaparım isteyenin hoşuna isteyenin zoruna o kadar jantın ne oldugunu bılmeyen adamlar burda bana lavabo gideri diyor :) senin arabandaki teneke jantta bozuk para deliği o zaman doğrumu ;)

herkese de cevap veriyon , iş yok mu tükanda

• quote:

quote:

quote:

herkese de cevap veriyon , iş yok mu tükanda

var arada bakıyorum bilende yazıyor bilmeyende

• İyi adalet yerini bulmuş...
  • Hocam çok kötü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne gereği vardı?
  • Gelmiş yine atarlı esnaf.
  • Sebebi neydi ki?
    Bazen kör olmak istersin...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.