Şimdi Ara

Yaralamalı trafik kazası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Peki tutanak ta haklı bulunursam karşı tarafın hasarimi karşılaması ve ailevi değerlere hakaret etmesi için dava acsam ne şekilde ilerler hocam olayın seyri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TSY kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz müteselsil sorumluluk hallerinden haberdarim. Ben somut olay için konuşuyorum. Arkadaşi sorumlu tutacagimiz bir aykırılık. Kamu davası resen açılıyor o başka bir durum

• cihatkd C kullanıcısına yanıt
    sizin açacağınız dava sadece bahsettiklerinizi kapsar hakaret için dava açmış olursunuz vede mala zarar vermeden dolayı dava açmış olursunuz bu durumda araç ruhsat sahibi kim ?
    Şirket üzerine arac

• quote:

Orijinalden alıntı: cihatkd

Şirket üzerine arac
    şirket sahibi veya ortakları dava açabilir mala zarar vermeden dolayı
    Peki hocam benim bahsettiğim konulardan dava acmam ne kadar yaptirimsal olur

• quote:

Orijinalden alıntı: cihatkd

Peki hocam benim bahsettiğim konulardan dava acmam ne kadar yaptirimsal olur
    beyan ettiğiniz iddanızı ispatlamakla yükümlüsünüz. bunu yapabilirseniz kanuna göre karşı tarafa yaptırım uygularsınız. ama bunun kaza ile bağlantısı olmaz sadece size ettiği hakaret için ceza alır.
  • cihatkd C kullanıcısına yanıt
    Mala zarar verme kasten işlenen bir suçtur. Mala zarar vermeden şikayetçi olursanız savcılık takipsizlik verir.
  • Geçmiş olsun.

Park etmiş vaziyette duran arabama çarpan yaya olayı yaşadım zamanında.

Bu telefon ve kulaklık işi çoktandır tehlikeli bir hal almaya başladı hele ki 2 kulaklığı takıp bisiklete yada motora binip veya yaya olarak yolda serseri mayın gibi dolaşan tipler gittikçe çoğalıyor, özellikle bunlara dikkat edin.

Bulunduğunuz şehir "yaya öncelikli" şehirmi trafikten öğrenin derim zira bu kapsamda ise sıkıntı çıkabilir.
  • Yaralamalı trafik kazası Yaralamalı trafik kazası

Trafik raporunu karakoldan aldım.Ancak kusur oranı belirtilmiyordu.Gelisme oldukça konuya ekleyecegim.

• Hocam yukarıdaki tutanağı kim doldurdu. Sizin lehinize gibi geldi bana tutanaktaki ifadeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3,14159265358979323846264

Hocam yukarıdaki tutanağı kim doldurdu. Sizin lehinize gibi geldi bana tutanaktaki ifadeler.
    polisin doldurduğu tutanak
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.