Şimdi Ara

Yaralamalı trafik kazası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DÜn sabah 8.00 sularında yaralamalı trafik kazasına karışmış bulunmaktayım.ortalama hızım 30-40 iken sol tarafımdan bina girişinden hızla elinde telefonla bir bayan hızlı adımlarla aracımın sol kapısı ile çamurluk bitişiğine yol üzerinde ben seyir halinde iken çarptı ve anında durdum.sağlık ekibini aradım ve polisi derken gerekli prosedürler gereği akşama kadar hastahaneden gelecek raporu bekledim karakolda.Rapor geldiğinde yayanın kalça kemiğinden kırık tespit edilmiş ve kolunda biraz kesi oluşmuş.ifademi tamamlayıp çıkarken karşı tarafın nasıl oldugunu nasıl ulasabilecegimi sordugumda kalcasında kırık oldugunu ve ifadesinde şikayetçi ve davacı oldugunu çok hızlı bir şekilde seyir ettiğimi belirtmiş.Ayrıca elindeki telefonla konustugundan ve hızlı adımlarla yola cıktıgından bahsetmemiş.aracım şirket aracı oldugu için gps den hız tespiti yapmak ve aracımın sadece soldan darbe alması davalı olmam konusunda ne kadar fayda saglar.Değerli konuya hakim üstadlarımdan bilgi paylaşımı istiyorum.Yaralamalı trafik kazası

• Karşı taraf ile yüz göz olmayın, hukuku süreci başlatın siz de şikayetçi olun. Sigorta şirketleri gerisini halleder zaten. Kendinize güveniniz tam ise hata karşıda çıkar. Yola bakmadan çıkmak nedir? Yaya geçidi vs. yoksa özellikle orada. Aracın gelip gelmediğine bakması gerekirdi.

Gidip iyi niyetli yaklaşırsanız tepenize binerler benden söylemesi.
  • Elinde telefon lak lak geyik muhabbeti yapar yola çıkar bakmaz. Üstelik suçlu olursunuz lanet olsun bu tür insanlara hak ediyorlar da size çok üzüldüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bişey çıkmaz hızlı değilseniz gps ve kamera kayıtları size yardımcı olacaktır. Biraz totosunun üstüne oturamasında görsün dünyayı.
  • Öncelikle geçmiş olsun GPS falan varsa kullanmaya çalışın tabii ki. Peki hızlı mıydınız cidden ?

Araç içi kamera şart.
  • Araç içi kameram ya da kaza noktasını gören herhangi bir kamera yoktu.Hız ihlali yapmadığımada kendime toz konduramamaktan değil gerçekten eminim.
  • hastanede yayayla konuştunuz mu?tavırları nasıl?
  • Siz yayaya değil, yaya size çarpmış zaten. Hızlı olmanız bir şeyi değiştirmez ki.

Resmen bakmadan atlamış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trafik Kazası
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: urene

hastanede yayayla konuştunuz mu?tavırları nasıl?
    hiçbirşekilde konuşmaya yanaşmıyorlar ya da yanlış anlıyorlar şikayeti çekmesini istemem konusunda
  • Allah kolaylık versin hocam.

Geçen yil babam bir kazaya karıştı orta refüjden seyir halindeki aracın üstüne 5 yaşında çocuk atladı kamera kayıtları vardı herşey vardı savcı uzlaşma demiş çocuğun babası uzlaşmak için 15 bin TL istedi vermedik mahkemede haklı olduğumuz ve suçumuz olmadığı halde babama 3 bin TL idari para cezası kesti ve ehliyete 6 ay el koydular.

Hastaneye gittik babam karakolda iken adamlar resmen bize saldırdı çocukta öyle kırık çıkık en ufak sıyrık dahi yoktu tek sorun çarpma yüzünden sersemlemiş ve korkudan travma geçirmiş.

Muhtelemen sizde bizim gibi tali kusurlu yaya asli kusurlu olacak ama şunu bilin davasından vazgeçmezse ufakta olsa ceza alacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 11 Temmuz 2018; 16:5:23 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cihatkd C kullanıcısına yanıt
    sakat kalma,kalıcı hasar gibi bir durum söz konusu mu?
  • Bu insanoglu kadar karaktersiz seref yoksunu para canlisi bi varlik daha yoktur

Sirf sizden ve sigortanizdan 3 5 kurus kopartmak icin yapmayacaklari sey kalmamis bu insanlarin

Konuya gelecek olursak

Gerizekali kadin zaten sizin camurluga vurmus yaya yolu falan yoksa %1500 kadin hatali cikacaktir kadinin derdi para

• Karşı taraf ile yüz göz olmayın, hukuku süreci başlatın siz de şikayetçi olun. Sigorta şirketleri gerisini halleder zaten. Kendinize güveniniz tam ise hata karşıda çıkar. Yola bakmadan çıkmak nedir? Yaya geçidi vs. yoksa özellikle orada. Aracın gelip gelmediğine bakması gerekirdi.

• Olaydan sonra babası sanırım ailevi değerlere ve ağıza alınmayacak sözler itham etti.O esnada polis aracındaydım ben.Ve ben annesinin şikayetçi olacağım herşeyini alacağım gibisinden sözleri cabası.Ki hastahanedeki samimi yaklaşıma şirket müdürlerimin dahi yanaşmadılar.Ayrıca ifadeden sonra şikayetçi olmadım ben hatamı ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihatkd -- 11 Temmuz 2018; 16:13:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bc_

Karşı taraf ile yüz göz olmayın, hukuku süreci başlatın siz de şikayetçi olun. Sigorta şirketleri gerisini halleder zaten. Kendinize güveniniz tam ise hata karşıda çıkar. Yola bakmadan çıkmak nedir? Yaya geçidi vs. yoksa özellikle orada. Aracın gelip gelmediğine bakması gerekirdi.

Ara sokaktı.Yaya geçidi malesef yoktu.Ayrıca şirket avukatı ile iletişime geçildi ifade tutanağımı istedi.Trafik raporuna göre hareket edeceğiz.Ancak benim ifadem ile karşı tarafın ki tutarsızdı özellikle telefon ile ilgilenip koşarak yolun ortasında bana çarpmasını belirtmemişti.Bu nasıl netleşir.Aracın yandan hasar alması lehimemi.
    Hocam çok iyi niyetlisin olma böyle çok üstüne gelirler. Sizde şikayetçi olun bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihatkd

hiçbirşekilde konuşmaya yanaşmıyorlar ya da yanlış anlıyorlar şikayeti çekmesini istemem konusunda

Alıntıları Göster
    muhtemelen ilk önce uzlaştırmacıya gidersiniz hayati tehlikesi olmadığından dolayı. belirli bir parada anlaşmanız gerekli takdir sizin isterseniz uzlaşmayı kabul etmeyip mahkemeye gidersiniz avukat tutar kamera görüntüleri varsa onları delil olarak sunarsınız. sonuç olarak tazminat ödemeniz muhtemel. yayanın suçlu olması elinizi güçlendirir verdiğiniz zararın tazmini mutlaka olacaktır. ondan kaçışınız yok. forumdakilere bakarak sakın hareket etmeyin. yok suçlu yok öyle böyle siz verdiğiniz zarardan suçlusunuz. umarım düşük bir rakamda uzlaşırsınız. sonucu paylaşırsanız memnun kalırım.

• Görgü tanığı bulmaya çalış. İfadeni olayın olduğu şekilde tam olarak anlatmadıysan ek ifade ver, sen de karşıdan şikayetçi ol ve uzlaşma isteme. Karşı tarafından ailesinden tehdit alırsan ayrıca onlardan da şikayetçi ol. İşler ne yazık ki böyle yürüyor. Geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 11 Temmuz 2018; 16:54:24 >
    size enbasitinden şöyle söyleyeyim mahkeme tarafından haklı bulunsaqnız bile idari para cezası ehliyetinize el koyma veya psiko testine gönderme ve karşı tarafın raporlu olduğu süre içersindeki iş kaybını mutlaka karşılarsınız siz iyi niyetli davranın onlar size küfürde etse siz iyi niyetli yaklaşın ve sonra uzlaşın ne kadar cebinizden az para çıktı o kadar karlısınız yoksa mahkeme mahkeme gezmeye başlarsanız işin ucu bir türlü gelmez sadece 4-5 bin kadar mahkeme yargılama ve avukat ücreti ödersiniz.
  • Böyle birşey nasıl olabilir. Ben gidip arabanın önüne yatayım sonra da aaauuuuu. Çok üzüldüm geçmiş olsun.

Bizim insanımız neden suçunu kabul etmez ki bu huy ne kadar kötü bir huy

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.