Şimdi Ara

Yaratıcı CV Denemem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
8
Favori
4.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sorma Kalbim Sorma

quote:

Orijinalden alıntı: ilkyazd

quote:

quote:

quote:

Bu ne ödev kapağı gibi.CV böyle olmaz ki.

Benim hatam, konuyu bilmeyen gelmesin ibaresi koymamışım bak.

https://www.google.com/search?q=creative+cv&sugexp=chrome,mod%3D14&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=BEQEUa2vOc65hAfVrYD4Dw&biw=1366&bih=705&sei=B0QEUdqMFYmwhAfcjoCYDg

İşe alırken CV nin şekilne mi içeriğine mi bakıyorlar acaba?

İçerikle ilgili bir korkum da yok evelallah
    Bu zorunlu bir şey olmadığı gibi bir artıdır benim gözümde. İnsanlar farklı insan arar. Benim başvurmayı düşüneceğim insanlar farklı insan arar veyahut.

İnsanlar farklı insan aramaz.Anormal insanı kimse işe almak istemez.Aklıma gelmiyor , değişik bir sektörde belki.

Keşke birileri daha katılsa tartışmaya.
    İşveren olsam, ASLA sıradan birini işe almak istemem. "Herhangi birini alabilecekken neden o?" Ki zaten o da herhangi biri oluyor bu durumda.
    Sen Steve Jobs'a da iş vermezdin.

• Olmuş mu diye soruyor, olumsuz yanıtlara höykürüyor Olmuş olmuş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

https://www.google.com/search?q=creative+cv&sugexp=chrome,mod%3D14&um=1&ie=UTF-8&hl=en&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=BEQEUa2vOc65hAfVrYD4Dw&biw=1366&bih=705&sei=B0QEUdqMFYmwhAfcjoCYDg

Bu zorunlu bir şey olmadığı gibi bir artıdır benim gözümde. İnsanlar farklı insan arar. Benim başvurmayı düşüneceğim insanlar farklı insan arar veyahut.

İnsanlar farklı insan aramaz.Anormal insanı kimse işe almak istemez.Aklıma gelmiyor , değişik bir sektörde belki.

İşveren olsam, ASLA sıradan birini işe almak istemem. "Herhangi birini alabilecekken neden o?" Ki zaten o da herhangi biri oluyor bu durumda.

Ben sıradanlıktan bahsetmedim farkındaysan.Anormallikten bahsettim.Sen marjinallik peşindesin anladığım kadarıyla.
    Steve Jobsu da pek sevmezdim androidciyim.

• böyle bir cv gelse, "acaba ne eksikliği var da şaklabanlıkla kapatmaya çalışıyor" diye düşünürüm. ayrıca çok itici.

cv'yi boyamak, dizaynıyla değil içeriğiyle olur. aradığım bilgilere, seni bana pazarlayacak şeylere ulaşamıyorum ki bakarken. "acaba nerede ne yazıyor" diye aramakla mı uğraşacaklar bir de?
  • ben hayır diyorum.
  • BEYLER ADAM KIZ HERHALDE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben sıradanlıktan bahsetmedim farkındaysan.Anormallikten bahsettim.Sen marjinallik peşindesin anladığım kadarıyla.
    Steve Jobsu da pek sevmezdim androidciyim.

Marjinallik değil, bir tık önde olma. Herkes word açıp CV yazabilir, bunu da belirtmek lazım. Photoshop bildiğimi böylece biraz göstermiş olurum belki sayın işveren bey'e?

İnsanlar farklı insan aramaz cümlene cevaben yazmıştım onu. Tabii ki görüşlerimiz farklı, bunu anladık yani. Ben olsam, saçma bile olsa farklı düşünenleri alırım işe.
    Yaratıcı CV benim başlattığım bir olay değil zaten, linklerde görmüşsündür. Türkiye'de ne kadar kullanılıyor bilmiyorum. Ama ben şansımı böyle deneyeceğim

• İyi güzelde iş adamları genelde ciddi olur böyle şeyleri fazla takmazlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Telefon Değil iPhone

Alptuğ'yu tanıyor musun?

Tanıyorum, aynı sınıftayız. Alptuğ'yu mu Alptuğ'u mu demek lazım hala çözemedik.
  • bu ne la?? bu cv ye bakıp işe alan adam 2 gün sonra kapı önüne koyar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Menemen

quote:

Olmuç mu ki?

Yaratıcı CV Denemem

Resmi bir şey olması gerekmiyor mu CV'nin?

Gereklilik olduğunu düşünmüyorum. Benim yapacağım işte de resmiyet olmayacak. Ofiste çalışmayacağım mesela. Herkes birbirine adıyla seslenecek, ... Bey / Hanım şeklinde değil. Bilmiyorum, ileride haberlere çıkarsam 25 YILDIR İŞSİZ diye, bunun iş yapmadığını anlamış oluruz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Litheart

10 numara neyde yaptin

quote:

Orijinalden alıntı: agasar_ts61

nasi yaptin bunu

Toptan cevap olsun, Photoshop CS3.

Sen cevap verme allanıseversen.
  • hâlâ quark kullanan varmı lan 2 saatte açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: FallBackNow!!!

hâlâ quark kullanan varmı lan 2 saatte açılıyor

Bize Quark öğrettiler inanır mısın, hem de eski versiyon. InDesign çok çok az bilirim ben. Quark resmen paint ya.
  • bunu bi firmaya yolla sana küfür ederler :D
  • işyeri de seninle bi dalga geçip biz seni arayacağız derler iş dünyası şov dünyası değil yaratıcı olmana gerek yok orda yazan özelliklerini hakkıyla yerine getir iş yeri uygun görürse alır zaten seni işe
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozandemir-

işyeri de seninle bi dalga geçip biz seni arayacağız derler iş dünyası şov dünyası değil yaratıcı olmana gerek yok orda yazan özelliklerini hakkıyla yerine getir iş yeri uygun görürse alır zaten seni işe

Sizin gibi düşünmediğimi (yaratıcı olmana gerek yok) diğer mesajlarda görebilirdiniz, keşke zahmet etmeseymişsiniz.

Arkadaşlar söylemiş olayım, ben muhasebeci gibi bir konuma başvurmayacağım. Ben TV-Sinema sektöründe sanat asistanı olarak başvuracağım. Benim işim yaratıcılık olacak. Yaratıcı olmamış dersiniz (denildi), o tamam. Yaratıcı olmaya gerek yok gerçekten söylenebilecek gereken son cümle.
  • Resim berbat (komple fooğraf kısmı, teması). Onun haricinde güzel. Kısa ve öz olmuş aslında.

Şuraya katılmıyorum; ps bildiğimi göstermiş olurum böylece diyorsun ama ben olsam "güzel kalıp bulmuş" diye düşünürdüm.

Acaba ne kadar bildiğini göstermek amacıyla örnek bir çalışma eklenir mi cv'ye? Öneri olarak bakma; istersen ekle ama usüle uygun olur mu veya gerekir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Resim berbat (komple fooğraf kısmı, teması). Onun haricinde güzel. Kısa ve öz olmuş aslında.

Şuraya katılmıyorum; ps bildiğimi göstermiş olurum böylece diyorsun ama ben olsam "güzel kalıp bulmuş" diye düşünürdüm.

Acaba ne kadar bildiğini göstermek amacıyla örnek bir çalışma eklenir mi cv'ye? Öneri olarak bakma; istersen ekle ama usüle uygun olur mu veya gerekir mi?

Fotoğraf konusunda haklısın. Yakın zamanda bir fotoğraf çekilip suçlu temasını değiştirip yeniden düzenleyebilirim. Teşekkür ederim.
    Gerçekten kalıp bulmadım Sayfayı açıp, bir sürü şey deniyip en son buna ulaştım.
    Örnek çalışma değil ama çalışmalarının olduğu sayfayı yazmak mantıklı olabilir. (Twitter veya Facebook değil tabii) Deviantart kullanıyorsan bence uygun olur.

Ben ama örnek çalışmadır diye yapmadım, belki bir artısı da o olur diye dedim.

• kimse de dememiş ki arkadaş kızda 190 boy var
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.