Bildirim
Yaratıcı CV Denemem (4. sayfa)
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
"İngilizce - Advanced" -
asırı apaci tarzı olmus -
quote:
Orijinalden alıntı: Stationary Traveller
"İngilizce - Advanced"
Niye buna takıldığınızı anlamıyorum, onlar da şu hareketi yapıp "Advanced" derse sınava tabi tutarlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pilky01 -- 27 Ocak 2013; 12:30:48 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ilkyazd
quote:
"İngilizce - Advanced"
Niye buna takıldığınızı anlamıyorum, onlar da şu hareketi yapıp "Advanced" derse sınava tabi tutarlar.
Özellikle bir dil kursuna gitmediysen Meslek Lisesi'nde advanced seviyeye geldiğini sanmıyorum.
-
Bence gayet güzel ben olsam işe alırdım -
Ya arkadaşa niye bu kadar çok yüklenmişsiniz anlamadım. İlk kez CV hazırlıyor, öneriler vereceğinize gelip geçen azarlayıp gitmiş. Arkadaşım benim önerim CV'ni beyaz tema üzerine, minimalist bir çizgide yapman. Hani başka renkte olabilir ama bu kadar fazla karmaşık renk geçişleri, fazla kontrast olmasın, sade bir arkaplan. Bu tema gerçekten hoş bir tema ama belki başka bir şey için uygun olabilir. CV olayı gayet sade ve anlaşılır olmalı, böyle de yaratıcı şeyler hazırlanabilir. Yukarda bazı arkadaşlar söylemiş yine belirteyim bu yazıcıdan çıkıp gidecek.
Bahsettiğim:
-
farklı olmaya calismayin kendiniz olun adam olun lan. -
quote:
quote:
quote:
"İngilizce - Advanced"
Özellikle bir dil kursuna gitmediysen Meslek Lisesi'nde advanced seviyeye geldiğini sanmıyorum.
Dil kursuna gitmedim, lisede öğrenmedim hatta okulda öğrenmedim. Ayrıca dediğim gibi o işverenin şüphe duyması gereken bir şey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kızın boyu 6.3 feet -
oooo harika olmuş gel hemen başla -
Fotoğraf dışında güzel -
eğer bunu bildiğimiz beyaz kağıda basacaksan bi anlamı yok. eskitme ve kabartmalı yaparsan dikkat çekebilir. sadece bilgisayar üzerinden görüntülenecekse üstüne gülerler. -
bence gayet yaratıcı bir çalışma,kız film sektöründe dayalı olarak çalışacağı için böyle bir çalışma yapmış,kaldı ki teknoloji firmasına başvuru yapıyor olsaydı herhalde bu cv yi kullanacak değildi.ama buradaki çocuk yaştakiler bunları düşünecek kapasitede olmadıkları içinde ayriyeten onlarada kurs vermek gerekli.. -
quote:
aydın doğanlı birinden beklenen tarzda tasarım
bahtiyar hocayı görürsen alican ın selamı varmış de -
berbat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X