Şimdi Ara

Yaratıcı CV Denemem (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
8
Favori
4.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pirefokkes

kimse de dememiş ki arkadaş kızda 190 boy var

Onu hesaplayıp öyle koyacaktım bak unutmuşum.
  • o cv insan kaynaklari tarafindan yazicidan cikarilip patronun onune konundugunda siyah beyaz sekilde grafiklerin bir onemi olmayacak.

yazi ile yerlesimi ile filan bence yaraticiliginizi konusturun.

ayrica kamil gibi, fotograf koymayin su cvnize lan.

mesela sunlar sade ve etkili:

Yaratıcı CV Denemem

Yaratıcı CV Denemem

Yaratıcı CV Denemem

Yaratıcı CV Denemem

Yaratıcı CV Denemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E41040413 -- 27 Ocak 2013; 0:22:03 >

• çalışacağın yer bunu kabul edicek bir sektördeyse (grafikerlik vs. gibi) güzel ama aşırı bi yaratıcılık yok. mesela verdiğin linkte ki kutu yapıyorlar dışı beyaz içi cv kısmı. o aşırı yaratıcı. vermek istediği mesaj belli dışdan herkes gibiyim ama içim dolu boş değil.

İç mimar arkadaşım iş görüşmesine cv yerine bi kutu götürdü. kutunun içi bir odayı temsil ediyor ve güzelce döşenmiş. adamlar cv soruyorlar kutuyu uzatıyor. işveren kapağı bi açıyo bildiğin bakkal kutusunun içine şaheser koymuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

o cv insan kaynaklari tarafindan yazicidan cikarilip patronun onune konundugunda siyah beyaz sekilde hi bir onemi olmayacak.

ayrica kamil gibi fotograf koymayin su cvnize lan.

Yazılan 1. cümleye tamamen katılıyorum. Kesinlikle bunu yazıcıdan çıkarmaya üşenip gelen maili silerler. Tabii elden renkli halde verirsen sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderer_utku -- 27 Ocak 2013; 0:12:18 >
  • Sevgili Human Resources elemanları,

Şu an benimle ilgilenmediğinizin farkındayım, çünkü ben yeni bir mezunum. Tarsus Amerikan Lisesi + Koç Üniversitesi Ekonomi bölümü mezunuyum. İngilizcem çok iyi ama yakında unutacağım. Bilgisayarla aram çok iyi. Fifa'nın kralıyım (Daha iyi olduğunu iddia eden genel müdürünüz falan varsa kapışabiliriz) CS'da bir numarayım. Bunun yanında önemsizde olsa Word, Excel falan hepsini biliyorum. Siz "ofis programları" diyorsunuz.Sizi hiç ilgilendirmediğini biliyorum ama Hacker'lık işlerinden de azda olsa anlarım.

Bos zamanlarımda sinemaya giderim müzik dinlerim falan filan da bundan size ne ki. İnanmıyorsanız söyleyim, en son Cem Yılmaz'a gittim. Biliyorum hala inanmıyorsunuz bu yüzden gösteri hakkında izlenimlerimi söylemeyeceğim.

Eğer beni işe almak için başvurmak istiyorsanız e-mail yoluyla şirket hakkında detaylı bilgi verip bana ********@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Not: Eksik gönderilen şirket bilgileri sizin hemen elenmenize yol açabilir. Biraz da işi kabul etme prosedüründen bahsedeyim. Gönderilen başvurulardan sonra 8 tane teste tabi tutulacaksınız. Eğer bu testleri geçerseniz yazılı ve sözlü mülakatlardan sonra şirketinizin bütün elemanlarına İngilizce sınavı uygulanacak.

Bu arada genç bir şirkette çalışmak istiyorum (Yaş ortalaması 25'i geçmeyecek) Eğer birden fazla şirket bütün testleri geçerse averaja bakılacak o da eşitse kendi aranızda oynanan maçlara bakılacak. O da eşitse yazı tura atacağım.

Şu an elimde tam 36 değişik şirkete ait ret mektubu koleksiyonum var. Bunları çerçeveletip duvarıma astım ama artık duvarda yer kalmadı. Bu yüzden sadece ciddi başvuruları değerlendireceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 27 Ocak 2013; 0:30:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

Sevgili Human Resources elemanları,

Şu an benimle ilgilenmediğinizin farkındayım, çünkü ben yeni bir mezunum. Tarsus Amerikan Lisesi + Koç Üniversitesi Ekonomi bölümü mezunuyum. İngilizcem çok iyi ama yakında unutacağım. Bilgisayarla aram çok iyi. Fifa'nın kralıyım (Daha iyi olduğunu iddia eden genel müdürünüz falan varsa kapışabiliriz) CS'da bir numarayım. Bunun yanında önemsizde olsa Word, Excel falan hepsini biliyorum. Siz "ofis programları" diyorsunuz.Sizi hiç ilgilendirmediğini biliyorum ama Hacker'lık işlerinden de azda olsa anlarım.

Bos zamanlarımda sinemaya giderim müzik dinlerim falan filan da bundan size ne ki. İnanmıyorsanız söyleyim, en son Cem Yılmaz'a gittim. Biliyorum hala inanmıyorsunuz bu yüzden gösteri hakkında izlenimlerimi söylemeyeceğim.

Eğer beni işe almak için başvurmak istiyorsanız e-mail yoluyla şirket hakkında detaylı bilgi verip bana ********@hotmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Not: Eksik gönderilen şirket bilgileri sizin hemen elenmenize yol açabilir. Biraz da işi kabul etme prosedüründen bahsedeyim. Gönderilen başvurulardan sonra 8 tane teste tabi tutulacaksınız. Eğer bu testleri geçerseniz yazılı ve sözlü mülakatlardan sonra şirketinizin bütün elemanlarına İngilizce sınavı uygulanacak.

Bu arada genç bir şirkette çalışmak istiyorum (Yaş ortalaması 25'i geçmeyecek) Eğer birden fazla şirket bütün testleri geçerse averaja bakılacak o da eşitse kendi aranızda oynanan maçlara bakılacak. O da eşitse yazı tura atacağım.

Şu an elimde tam 36 değişik şirkete ait ret mektubu koleksiyonum var. Bunları çerçeveletip duvarıma astım ama artık duvarda yer kalmadı. Bu yüzden sadece ciddi başvuruları değerlendireceğim...

Sandalyeden düşüyordum

• Bu creative CV olmamış Gaziosmanpaşa rap parti afişi olmuş
  • Dünyanın en iyi CV'si olsa bile "Olmuç mu?" ne lan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemalBahar

Bu creative CV olmamış Gaziosmanpaşa rap parti afişi olmuş

• 1995 Den sonrasını göremedim kör oldum
  • İlk bakisimda cok itici gorundu.Etraflica inceledim, olmamis.

Yukarida verdigin linkte daha iyi ornekler mevcut, begen 3 4 tanesini kirp yeni bir sey cikart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meslek lisesinde ve advanced ingilizcesi var. İleri düzey photoshop biliyor. Fransızca da beginner yazmış muhtelemen 5-6 cümle 20-25 kelimeden başka bir şey bilmiyordur.

Kısacası bu CV'yi okuyan adam GÜLER. Öyle ileri düzey yazıp geçmeyeceksin. İngilizcem advanced diyorsan en azından bir TOEFL skoru koyacaksın. Photoshopta şu proje bana ait diyeceksin kısa ve öz şekilde. Ki zaten ileri düzey photoshop bilen birinin bu kadar kötü CV tasarımı yapması imkansız. Bu ne bu haliyle? CV'yi dolgun göstermeye çalışmak yerine gerçekçi yaparsan daha etkili olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 27 Ocak 2013; 6:38:21 >
  • quote:

Adobe Photoshop - İleri seviyede

Yaratıcı CV Denemem

ve yaptığın tasarım bu :D

Sanırım Leyla ile Mecnunda görevin İsmail Abiye CV hazırlamaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1342 -- 27 Ocak 2013; 7:08:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kendōka

BEYLER ADAM KIZ HERHALDE

Sabah sabah psikolojimi bozdun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

Sevgili Human Resources elemanları,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Yaratıcı CV Denemem

CV'de retro havası katmaya çalıştınmı bilmiyorumda anaokuluna bunu yollasan yine almazlar. örnekteki bence çok uygun. renkli yerleri siyah-gri-beyaza göre düzenlersen sorunda çıkmaz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: CemalBahar

Bu creative CV olmamış Gaziosmanpaşa rap parti afişi olmuş

• O nasıl foto lan cinsiyetini çözemedim kız mı erkek mi diye
  • Aslında bulunduğun sektör takım elbiseli elemanların pek fazla ortalıkta gözükmediği bir sektör olduğu için olabilir fena sayılmaz
  • Hiç olmamış kusura bakma.Gerçekten "gaziosmanpaşa rap party afisi" gibi olmuş. 2-3 üstteki mesajda güzel bir CV örneği var onu değiştir kendine göre onu koy.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.