quote:Orijinalden alıntı: Cloud__Strife''bağlanmayacaksın birşeye öyle körü körüne.''"Kusura bakma bana kadan var hacı"
quote:Orijinalden alıntı: 3qzotixfarketmezAlıntıları Göster sen istiyor internet verejek 100 dolar daha
quote:Orijinalden alıntı: Zornocu3169 sen istiyor internet verejek 100 dolar daha Ha öncesini verdin yani?
quote:Orijinalden alıntı: 1881quote:Orijinalden alıntı: Zornocu3169 sen istiyor internet verejek 100 dolar daha Ha öncesini verdin yani?Alıntıları Göster sifre_icin_bir_kere_ver
quote:Orijinalden alıntı: PastırmalıKuruFasulye quote:Orijinalden alıntı: JonnieWalker Bedavamı sandın para verip aldım kaptım bunu Modem Markası Ne ?
quote:Orijinalden alıntı: Gizli_Kimlik quote:Orijinalden alıntı: PastırmalıKuruFasulye quote:Orijinalden alıntı: JonnieWalker Bedavamı sandın para verip aldım kaptım bunu Modem Markası Ne ? airties yaziyor kör
quote:Orijinalden alıntı: AzRocK Çok eski bir konu da vardı. Biri Özge diye Wifi bulmuş, kızla tanışırım diye konu açmıştı. Kendi modemini de "Özge yaların" yapmıştı.
quote:Orijinalden alıntı: ŞahinAbi quote:Orijinalden alıntı: Gizli_Kimlik quote:Orijinalden alıntı: PastırmalıKuruFasulye quote:Orijinalden alıntı: JonnieWalker Bedavamı sandın para verip aldım kaptım bunu Modem Markası Ne ? airties yaziyor kör Abicim Yanlış Anlaadın İşte Airties Ney Rt-104 Mü NE Yani Özür Dilerim Açıklayıcı Yazmalıydım Pardon
quote:Orijinalden alıntı: Alkolik Bilgisayarquote:Orijinalden alıntı: AzRocK Çok eski bir konu da vardı. Biri Özge diye Wifi bulmuş, kızla tanışırım diye konu açmıştı. Kendi modemini de "Özge yaların" yapmıştı. Alıntıları Göster Biri ''seninkini_çekseler_hoşuna_gidermi?'' gibi birşey yazmıştı.
quote:Orijinalden alıntı: Alkolik Bilgisayarquote:Orijinalden alıntı: AzRocK Çok eski bir konu da vardı. Biri Özge diye Wifi bulmuş, kızla tanışırım diye konu açmıştı. Kendi modemini de "Özge yaların" yapmıştı. Alıntıları Göster ***bu wifi güvenlik duvarına aşmaya çalıştığı için isteğiniz üzerine gösterilmiyor***
quote:Orijinalden alıntı: Destdestron Biri ''seninkini_çekseler_hoşuna_gidermi?'' gibi birşey yazmıştı. "senin ananın bacının da şifresini kırsalar ?" Tarzı Bir Şey Görmüştüm.
quote:Orijinalden alıntı: Konungariket Sverige***bu wifi güvenlik duvarına aşmaya çalıştığı için isteğiniz üzerine gösterilmiyor***Alıntıları Göster siz_turkler_giriyor_giriyor_para_vermiyor
quote:Orijinalden alıntı: Gizli_Kimlik quote:Orijinalden alıntı: ŞahinAbi quote:Orijinalden alıntı: Gizli_Kimlik quote:Orijinalden alıntı: PastırmalıKuruFasulye quote:Orijinalden alıntı: JonnieWalker Bedavamı sandın para verip aldım kaptım bunu Modem Markası Ne ? airties yaziyor kör Abicim Yanlış Anlaadın İşte Airties Ney Rt-104 Mü NE Yani Özür Dilerim Açıklayıcı Yazmalıydım Pardon N'apacan modemin modelini
quote:Orijinalden alıntı: ZEUS__siz_turkler_giriyor_giriyor_para_vermiyorAlıntıları Göster airties_mi_ne_airtisi