Arkadaşlar bn disk bölemiyorum pardusu kurucamda diğer yarıya...ama nasıl? partition magic die bir program denedim sonuna kadar gidiyor ama en son hatalar çıkarıyor! *system 32 de mi bilgisayar yönetimindemi ne bişeyler varmış bölüyormuş o nasıl yapılır? *disc director diye bir şey yüklüyorum şuan ama oda açılış ekranında windows mu linux mu diye sormuyormuş galiba. ben istediğim zaman pardusa istediğim zaman da xp ye girebileceğim bir şey arıyorum yardım lüüüüütfen
kullandığın partition magic tam sürüm mü bi bak ?eger demo ise işlemleri yapmıyor
Partition Magic 8.0....
Arkadaşında dediği gibi demo ise hatalar çıkarabilir..
yukarida verilen linkteki isoyu indirip cd'ye yaz bu cd'den boot et pc'yi asagidaki gibi bir yazı gelcek ekrana (burda resim war) boot: enter'a bas pc'ye gecici dosyalarını atmasını bekle enson bu islem bittikten sonra kursor yanıp sonmeye baslar
run_qtparted yaz entera bas dunyanın en iyi partisyon programı partition magic'in open source versionudur. butun partisyon ayarlamalarını yaptıktan sonra burdan cık ve pardusunu kur
herangi bi sorun olursa bildir bana elimden geleni yaparım ha buarada qtparted'ı kullanmakta hiç zorluk cekmezsin arabirim bakımından partition magic le aynıdır ve ucretsizdir
yukarida verilen linkteki isoyu indirip cd'ye yaz bu cd'den boot et pc'yi asagidaki gibi bir yazı gelcek ekrana (burda resim war) boot: enter'a bas pc'ye gecici dosyalarını atmasını bekle enson bu islem bittikten sonra kursor yanıp sonmeye baslar
run_qtparted yaz entera bas dunyanın en iyi partisyon programı partition magic'in open source versionudur. butun partisyon ayarlamalarını yaptıktan sonra burdan cık ve pardusunu kur
herangi bi sorun olursa bildir bana elimden geleni yaparım ha buarada qtparted'ı kullanmakta hiç zorluk cekmezsin arabirim bakımından partition magic le aynıdır ve ucretsizdir