Şimdi Ara

yardıııııımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2012 model benzinli bir araç için 95000 km çok fazla değil mi?lütfen fikirleriniz çok önemli?en fazla kaç km olmalı?
    şimdiden teşekkürler

• 2011 Ağustos çıkışlı ise:

2011: 5000km
    2012:15000km
    2013:15000km
    2014:10000km

toplam: 45000km ortalama kabul edilebilir değerdir. Şirket aracı veya taksi çıkması ise yapacak birşey yok
  • araç ne? kimin? şirket arabası falan mı? genelde şirket araçları dizel olsa da nadiren benzinli birkaç tane oluyor. benzinli araç sahipleri normalde! senede 10-15 taş çatlasın 20 bin yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness88

araç ne? kimin? şirket arabası falan mı? genelde şirket araçları dizel olsa da nadiren benzinli birkaç tane oluyor. benzinli araç sahipleri normalde! senede 10-15 taş çatlasın 20 bin yapar.

şirket aracı olup olmadığını bilmiyorum..
    araç mondeo birmotta bulmuş arkadaşım
    ben mondeo kullanıcısıyım aracın aynısı fakat km çok fazla
    almayı düşünüyor delimisin diyorum..
    bir şey olmaz mondeo olduğu için diyor
    bu cvpları görmesini çok istiyorum
  • 2.5 yılda 95bin km devirmek
    Tuvalete de araçla gitmiş sanırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun yol aracı ise, bakımlı ise fiyatı da kilometresine göre uygun ise alınır, şehiriçi 50000 km yapmış bir araca göre sorun çıkarma riski de daha düşük olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

Uzun yol aracı ise, bakımlı ise fiyatı da kilometresine göre uygun ise alınır, şehiriçi 50000 km yapmış bir araca göre sorun çıkarma riski de daha düşük olur.

makam aracı olarak kullanıldığı ifade edildi bize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuuuuuuğra

quote:

Uzun yol aracı ise, bakımlı ise fiyatı da kilometresine göre uygun ise alınır, şehiriçi 50000 km yapmış bir araca göre sorun çıkarma riski de daha düşük olur.

Makam aracı olması uzun yolda kullanıldıysa hayli avantajlıdır. Makam sahibi arabadayken düzgün kullanılır. Ancak şehiriçi ağırlıklı ise -ki o kadar yolu şehiriçinde yapmak zor- şoför getir götür vs. işlerde şirket aracı gibi kullanılmış olabilir. Araç temiz ise, yıpranmamış ise alınır bence. Şoförlü kullanıldığına göre bakım vs. işleri de aksatılmamıştır büyük ihtimal.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tuuuuuuğra

quote:

Makam aracı olması uzun yolda kullanıldıysa hayli avantajlıdır. Makam sahibi arabadayken düzgün kullanılır. Ancak şehiriçi ağırlıklı ise -ki o kadar yolu şehiriçinde yapmak zor- şoför getir götür vs. işlerde şirket aracı gibi kullanılmış olabilir. Araç temiz ise, yıpranmamış ise alınır bence. Şoförlü kullanıldığına göre bakım vs. işleri de aksatılmamıştır büyük ihtimal.

otokoç ta makam aracı olarak kullanılmış..her şeyine garanti veriyorlar nerdeyse..müdürleri kullanmış..

• Araç içinize siniyorsa, tek sorun km ise sorun etmeyin diyeyim o zaman. 90bin km de triger vs bakımı da yapıldıysa masraf çıkarma eğilimi de az olur.
  • Ucuza al gitsin benzinli araba 500 bin de bile alınır.zaten uzun yolda yapmıştır.aslolan km değil motor çalışma saatidir. Bulacağınız 30 binde şehiriçinde. Kullanılmış araçtan çok daha iyidir.ıstanbul da adam 2 saate 20 km yapılırken ben 250 km yapıyorum en basitinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOMBO KRALI -- 3 Haziran 2014; 12:21:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Araç içinize siniyorsa, tek sorun km ise sorun etmeyin diyeyim o zaman. 90bin km de triger vs bakımı da yapıldıysa masraf çıkarma eğilimi de az olur.

teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oğuzhan kayar

Ucuza al gitsin benzinli araba 500 bin de bile alınır.zaten uzun yolda yapmıştır.aslolan km değil motor çalışma saatidir. Bulacağınız 30 binde şehiriçinde. Kullanılmış araçtan çok daha iyidir.ıstanbul da adam 2 saate 20 km yapılırken ben 250 km yapıyorum en basitinden.

haklısınız teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.