Şimdi Ara

YARDIIIIMMM( E POSTA KURULUMU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar.Yeni aldığım 6710 telefonda e-mail ayarlarını bir türlü yapamadım.Hotmail ve ovi mail hesaplarım var ikisi de olmadı.E-posta kurulum sihirbazını çalıştırıyorum.Yönlendirmeleri takip ediyorum ancak e-posta adresimi girdikten sonra ''Sunucuya bağlanılamıyor,Lütfen daha sonra yeniden deneyin''mesajını alıyorum. Allah rızası için birileri yardım etsin.(Bu arada telefonum son sürüm,yani güncelleme yap filan gibi cevaplar yazmayın lütfen)Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..

• İnternetin var değil mi?
  • internet var mı? kontoröün var mı? wifiden deneme çünkü mail ayarları şebekeye ihtiyaç duyuyor.
  • internet var , aslında zaten daha önce maillerimi alabiliyodum. telefonu başka birine vereceğim için tanımladığım hesaplardan şifremi sildim. şimdi şifre sorduğunda giriyorum mail şifremi, kabul etmiyo. yeni posta kutusu oluştur dediğimde sunucuya bağlanamıyo diyor neden anlamadım. Elinde benzer telefonu olan bi deneyebilirmi, bitane mail sallasanız @hotmail.com olan , aynı hatayı verecekmi...
  • Konuyla ilgisiz bir şey sorabilir miyim sakıncası yoksa?
    Bir mail hesabını telefonda tanıttığımızda, kurulumu gerçekleştirdiğimizde, o mail hesabının inbox bölümünde 100 MB'lık e-mail varsa, kurulumundan sonra senkronize etmek istediğimizde bu e-maillerin hepsini telefona indirmeye çalışır mı?
    Bu arada inşallah arkadaşın problemi de çözülür.
    Şimdiden teşekkürler.
  • nokia messaging eklentileri cekmez. sen istersen çeker. o yüzden sıkıntı yok. zaten 100mblik mail mi var yahu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRFUN4EVER
    nokia messaging eklentileri cekmez. sen istersen çeker. o yüzden sıkıntı yok. zaten 100mblik mail mi var yahu :D

Belki daha fazla vardır:)
    Teşekkürler.
    Bu arada mailleri silmiyoruz sonra sakata gelmeyelim? Mail hesaplarının izlenmesi olayları falan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-mail senkronizasyon sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.