Şimdi Ara

YARDIIM Half Life 1 de Geçemiyorum (Resimli)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  YARDIIM Half Life 1  de Geçemiyorum (Resimli)
    Arkadaşlar bugun buraya kadar geldim devamını geçemiyorum.Burdan karşıya zıplamam gerekiyo.ZIPLIYORUm ama yetişemiyorum Eğer resim görünmüyorsa bölümün adı XEN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Echoes -- 28 Haziran 2006; 14:20:01 >

• Valla resim görünmüyor ama tahminen orda uzun atlama yapman lazım.Sana o gezegene gelmeden önce çanta gibi birşey veriyorlar.Onun sayesinde kat kat uzun atlayabiliyorsun.Uzun atlamak için ileri doğru koşarken atlama tuşuna bas ve hemen ardından CTRL ye bas.Olması lazım.

Düzeltme:Tamam tahminim doğruymuş.Dediklerimi yap olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 28 Haziran 2006; 14:21:43 >
  • Resim eklendi
  • Yaa rivelted abi dediğini yapıyom olmuyo.Bana bi tana çanta gibibişi vermmişlerdi herelde o uzun atlama ama ctrl ye basıyom yine olmuyo yetişemiyom
  • Bak önce geri çekil sonra ilerlemeye başla en uca geldiğinde önce Space(atlama) tuşuna bas ve ona basılı tutarak hemen ardından CTRL(eğilme) tuşuna bas.O zaman olacak.

• Saol abi be .Allah razı olsun geçtim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetfatyil

Saol abi be .Allah razı olsun geçtim

Önemli değil zaten sonlara yaklaşmışsın.Bunu bitir hemende Half-Life 2'ye geç artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half Life 2 Çıldıracam
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • OHH be BİTTİRDİM OYUNU Son canavar kastı ama neyse Şimdi heefim HALF LİFE 2
  • quote:

Orjinalden alıntı: mehmetfatyil

OHH be BİTTİRDİM OYUNU Son canavar kastı ama neyse Şimdi heefim HALF LİFE 2

hl2 yi de bitirince episode 1 a geçersin.. ama sen bitirene kadar 2 si de çıkmış olur

• OHH be BİTTİRDİM OYUNU Son canavar kastı ama neyse Şimdi heefim HALF LİFE 2
  • Ya episode 1 orjinalinde çalışıo orjinal Hl:2 piyasada nerde bulabilirim ayrıca fiyatı hakkında bi tahmin pls!
  • Fiyatı 6m a gördüm ama izmit'te oturuyorum
  • arkadaşım youtube.com a gir armaya halflıfe yaz adamın biri orda oyunu 45 dk kada bitirmiş oraya gelince bi yerden atlıodu ama bende unuttum. bu arada halflıfe 1 in çpk açığı war videou seyrederken öğrendim ben kaç gün uğraşdım adam 45 dk de bitirdi.
  • Arkadaşım oraya atlıyıp napacan... Yok mu oralarda yeşil bi ışınlanma yeri. İşte oraya gideceksin. İşin biraz zor ama yer çekiminin az olması işini bi nebze kolaylaştırıyor. Sen o yeşil ışınlanma yerini bul.

YARDIIM Half Life 1  de Geçemiyorum (Resimli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih86 -- 2 Ağustos 2006; 11:14:54 >
  • fatih86 sen ne diyorsun be kardeş.Üstteki mesajları hiç mi okumadın.Adam geçtim diyor.Sen hala ışınlanma falan diyorsun.

• OK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.