Şimdi Ara

yardııma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben şuan çalışıyorum kendimi fazla pc başına bağlamadan eğlenmek istiyorum bu yuzden bot alacam ama nerde aradıysam sadece bot ayarları var bana ise botu nerden nasıl alacağım nerden nasıl indireceğim nasıl kuracağım kurduktan sonra aldıgım botu o programa nasıl işleyeceğim oyunda botu nasıl kullanacağım lazım yardım edermisiniz birde açıklamalarda fazla teknik terim kullanmazsanız sevinirim :D

2 de sorum var

1) botu mitti mitiyor kom dan buldum 12.5 tl daha ucuzu varmıdır
    2)480 saatlik botu alınca aldıktan 20 gün sonra bitiyomu yoksa oyunda 480 saat oynadık tan sonra mı bitiyo ( yani alsam hiç oynamasam da kredim azalırmı)

ilgilenen bu uzun konuyu okuyan her donanım haber kullanıcısına teşekkürler :D

• 1-12.5 gayet iyi fiyat

2-Oyuna girip botu çalıştırmadığın zaman süre azalmaz ta ki ne zaman botu kurdun o zaman çalışır
  • 1) Fiyat uygun bence alabilirsin

2) Silkroadda 480 saat geçirdikten sonra bitiyor gün olarak değil :)

Birde PM attım ^^
  • 11.99 satılıyodu botturk te ben ekiden aynı botu orda alıyodum bide sen botu çalıştırıgın da 1 credi gider her credi 2saatliktir
    istersenn aylık ta alabilirsin aynoı fiyata o da bi ay sürer günü dolunca biter
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubi90

arkadaşlar ben şuan çalışıyorum kendimi fazla pc başına bağlamadan eğlenmek istiyorum bu yuzden bot alacam ama nerde aradıysam sadece bot ayarları var bana ise botu nerden nasıl alacağım nerden nasıl indireceğim nasıl kuracağım kurduktan sonra aldıgım botu o programa nasıl işleyeceğim oyunda botu nasıl kullanacağım lazım yardım edermisiniz birde açıklamalarda fazla teknik terim kullanmazsanız sevinirim :D

2 de sorum var

1) botu mitti mitiyor kom dan buldum 12.5 tl daha ucuzu varmıdır
    2)480 saatlik botu alınca aldıktan 20 gün sonra bitiyomu yoksa oyunda 480 saat oynadık tan sonra mı bitiyo ( yani alsam hiç oynamasam da kredim azalırmı)

ilgilenen bu uzun konuyu okuyan her donanım haber kullanıcısına teşekkürler :D

Bence "mitti midiyor" ( )'dan alma.Daha ucuzları var.Hem Gitti Gidiyor bir bot,silk,gold satış yeri değil.Yani kargo filan diyor çok dandik.Bir sürü bot satan site var hemde Gitti Gidiyordan daha ucuz.Deneme sürümleri var çok ezik ama botun yapısını ve nasıl çalıştığını anlamak için uygun.Tavsiyem bir deneme sürümünü internetten indir.Kullan beğenirsen paralı al.Ve şunu sakın unutma: Deneme sürümü ile paralının yapısı aynı değil

• arkadaslar kredi yüklemeyi ve hesap açmayı kredi kontrolunu anladım peki o ayar menüsü nasıl gelecek oyunda bot nasıl işleyecek
  • s-bot kullanabilirsin..
    google'a yazarsan nerden edinebileceğinide ögrenirsin.
    isro bot bana mantıksız geliyor..
    9 dolara 480 saat
    s-bot 5 euroya bir ay sınırsız.
    gerçi isrobot'bazı avantajları var çantanı boşaltması vs. gibi ama sbotunda kendinegöre avantajları var..
    incele bak hangisi kafana yatarsa onu al..
    ama öle alışveriş sitelerinden fln almana gerek yok istemediğin kadar site zaten bot satıyor.

(bu arada bot ismi verme yasakmı deilmi bilmiyorum yasaksa silebilirsiniz msjı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxbo -- 3 Ağustos 2010; 14:22:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer pcni açıp gideceksen isrobot alabilirsin. 240 kredini yani 480 saatini 1 ay sınırsıza çevirebiliyorsun. Fiyatı gayet uygun. Diğer türlü sbota yönelirsen 60 lirayı gözden çıkarman lazım. Bot ayarları ve diğer soruların için özel mesaj gönderdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.