Şimdi Ara

Yardım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hp model laptopum kapanıp kendini yeniden başlatıyor...kapanırken 'click' diye bir ses çıkıp sonra bu işlemi gerçekleştiriyor...İşin garip kısmı bunu laptopu haraket ettirdiğimde yapıyor çok haraket ettirirsem kesinlikle oluyor..Lakin hiç haraket ettirmeden masanın üstünde bıraktığımda da daha az olsa da aynı durum ortaya çıkıyor..Herhangi bir ısınma problemi yok fan temiz macunlar sağlam..Virüsten şüphelendim format attım o da işe yaramadı..İçerdeki kabloların birinde mi problem var diye düşünüyorum ?? işin içinden pek çıkamadım yardımcı olursanız sevinirim..şimdiden teşekkürler

• Elektronik bir soruna benziyor. İçerde bi parca kısa devre yaptığı için olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtyper

Elektronik bir soruna benziyor. İçerde bi parca kısa devre yaptığı için olabilir.

hangi parça olduğunu nasıl anlayabilirim peki ?
  • O anlamak o kadar kolay olmaya bilir. Parçaları test etmek gerekebilir. En iyisi servise gönderin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xtyper

O anlamak o kadar kolay olmaya bilir. Parçaları test etmek gerekebilir. En iyisi servise gönderin.

garantisi bitti servise göndermek biraz pahalıya patlayabilir yani kendim düzeltmek durumundayım problemi..nereden başlayacağıma dair fikriniz varsa yararı dokunur
  • annubiss A kullanıcısına yanıt
    güç kesintisine uğruyor sanırım.
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    Yardım
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.