Şimdi Ara

Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony DSC T30 alacaktım üretimden kalkmış ilgilenen adam da bilmiş bilmiş yerine T50 geitriyoruz diyor. Ben çantama cebime atıp çıkarım dokunmatik ekranla işim olmaz. Ayrıca T30 800 ytl iken yerine 1000 ytllik şeyi getirmeleri saçma. Ankara'da sadece ykmde kalmış o da kutusu falan açıkmış satıldığı zamanlar satıcılar denemek için kullanıyorlarmış. Ne dersiniz güvenilir mi alayım mı?

• bence alma başka makina incele ne biliyim casio ex-s600 e falan bak ama seni casio ex-s770 keser bütçen fazla bide onlara bi bak dostum dh de topiğimizde var imzama tıkla oralardan incele
  • fiyatı ne kadar ayrıca lensler önemli sonynin güvenilir bunu daha önce hiç görmedim
  • aa T30 üretimden kalkmış mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zero Tolerance

fiyatı ne kadar ayrıca lensler önemli sonynin güvenilir bunu daha önce hiç görmedim

fiyatı s600 ün 570 civarı s770 inde 700 civarı lensleri ya carl-zeiss ya pentax yada shneiderr miş öyle duydum
  • quote:

Orjinalden alıntı: meritsu13

aa T30 üretimden kalkmış mı ?

evet ve türkiyedeki sonuncuyu aldın dediler bana bir buçuk aydır teşirdeymiş ama hiç bi sorunu yok. Bundan sonra da bulan olursa haber versn bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.