Şimdi Ara

Yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013 trend polom var 1.2 atmosferik benzinli 79 bin km de aracı yeni aldım rolantide araç ortalaması sürekli yükseliyor 15 16 dan başlıyor 45 lere kadar çıkıyor gidince düşüyor 250 km yolu şehir içinde yarım depo benzin harcadım bakımlarıda yeni yapıldı baskı balata buji periyodik bakım vs nedeni ne olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 1-Konu başlığını "2013 polo rölantide yakıt sorunu" olarak degistirirseniz daha anlamlı olur.
    2-Rolantide bildiğim kadarıyla araçlar tüketim değerleri hesaplamıyorlar.Her zaman en yüksekten verir değeri.Yine de işkillendiyseniz, depoyu fulleyerek aracınızın gerçek yakıt tüketim değerini ölçebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senneanlarsindumbelek kullanıcısına yanıt
    Sanki çok yakıyor gibi geliyor bana 250 km de yarım depo bitti

• Hocam hesap basit aslında 2 km yol gittiniz ortalamanız 15 l/100km idi. durdunuz beklediniz araç yakmaya devam ediyor ama gittiğiniz yol artmıyor. Tüketilen yakıt kesrin üst kısmında kaldığı için değeri sürekli düşürüyor.

Kış şartlarında da şehir içi 45 litrelik depoda 250 km normal sayılabilecek bir değer. 1.0 tsi da istanbul trafikli şehir içi trafiğinde 300km bandında seyrediyor.
  • UnchaineD kullanıcısına yanıt
    Yakıtı alırken benzin çizgilerin hepsi bitmişti taşana kadar 56 litre aldım işe gidip geliyorum sadece 250 km yol yapmışım ay başından beri yarım depo bitti 250 kmde

• yarım depo göstermesi çok doğru net bir sonuç vermiyor, tamamını bitir ya da tekrar fulle o zaman anlaşılır ne kadar yaktığı.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Enjektör temizliği önemlimidir

• hocam 1,6 dizel var bende de 56 litre yakıtla 800 km-850 km ancak yapıyor benzinli için yarım depoda 250km normal tahminen bir depo ile 550km yol gidersiniz.
  • Q6600 Q kullanıcısına yanıt
    1.2 atmosferik polo muadilleri 800 900 km yol yapıyor bundan önceki 2012 ibizaydı 1.4 benzin 55 lt ile 800 km de benzin ışığı yanıyodu hor kulanmama rağmen bu oma göre fazla

Yani senin dediğine göre yüzde 11 yakıyor kmde 80 kuruşa fln denk geliyor nerdeyse bmw ile aynı yakıyor 1.2 polo

• Semih595959 kullanıcısına yanıt
    clio 2 1,2 16v aracım vardı onlada bu kadar yakıyordum 60-65 krş denk geliyordu. Küçük hacimli motor az yakmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q6600 -- 30 Ocak 2020; 8:6:17 >
  • 2008 vardı bende otomatik.atmosferik motor benzinli polo çok yakar.şehir içi 400km anca gidiyordu.
    Az yakmasın çokta yakmasın mormalini yaksın

Sizin arabada enjektör temizliği diye bir şey olmaması lazım yanlış bilmiyorsam.
  • montaj34 kullanıcısına yanıt
    Şehir içi normalmi uuzn yolda daha deneme fırsatım olmadı bana garip geldi çünkü nakımlsrını fln yeni yaptırdım nuji periyodik bakım baskı balata

bence yarım depo 250 km normal,boyutuna göre tüketim fazladır atmosferik polo da.burda sizin araçtan bahsediyor.
    https://forum.donanimhaber.com/1-2-benzinli-polo-ne-kadar-yakar--72312431

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montaj34 -- 30 Ocak 2020; 11:41:17 >
  • montaj34 kullanıcısına yanıt
    Teşekürler

Sabah ve akşam kaç km yol gidiyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle söyleyim ayın 6 sından düne kadar 250 km yapmışım bazen 3 bazen 5 bazen 40 km oluyor ama 3 gaftada 250 km yapmışım toplamda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.