Şimdi Ara

Yardim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce verildimi bilmiyorum ama sormak istiyorum Zhuang ile shao simdi shao olan birisi zhuang a gecebilirmi? yada zhuang olan birisi shao ya gecebilirmi? bilen birisi warsa acıklarmı bana geciliyosa nereden ve nasıl gecildiginide söylerseniz sevinirim

• geçemezsin şimdi düşün GodFather filmini izlediysen sen Corleone ailesinden çıkıp Tataglia ailesine geçebilirmisin yaşatmazlar seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 25 Mayıs 2007; 10:24:59 >
  • Impossible :( yeni char acman lazim gel zhuang a :) hayatini yasa ^^
  • bu arada sana söyliyim eğer lwl in düşükse yeni char aç bi daha çünkü lwl 60 olduğunda zhuangı çok ararsın
  • walla level 47 shao yum :)
  • Zhuang.
  • Zhuang ol :) israrciyim 60+ dan sonra Phoenix in dedigi gibi zhuangi cok ararsin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ustatlardan yardim lutfen
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba Nasıl olunuyo shao veya zhuang.Ben 1 dan 4 kyu'yum nerden seçicem acaba?
  • ewt 60+ dan sonra çok ararsın sawaşlarda özellikle sanırsam xxxpainxxx zhuang tı 97 lwl oyundaki tek 97 lwl oydu galiba aldığım duyumlara göre pain in karşısındakiler vahim bazılarını 1 skille alıyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 26 Mayıs 2007; 12:43:21 >
  • bencede zhuang daha iyi ismi bir kere mystic we are telliğolu(zhuang)
  • YOK YAW SHAO DEVAM ET...
  • Bazilari mi :) oyunda herkese tek atio ;)) hehe kendileri azcikin erkek arkim olurda arti xxxpainxxx degil xPAINx :)
  • önemli olan oyunda tek atmak değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: lQueenl

Bazilari mi :) oyunda herkese tek atio ;)) hehe kendileri azcikin erkek arkim olurda arti xxxpainxxx degil xPAINx :)

her neyse artık zhuang mı zhuang 97 lwl mi 97 lwl o ytr diğerlerine
  • quote:

Orjinalden alıntı: memories26

önemli olan oyunda tek atmak değil

evet herkeze tek atarsam zevk alamam benı kesemeyen olursa oyun sıkıcı olur... ama bende oyle bısı olamayacagı ıcın sıkılmıcam arada bir olmek te lazım 1 kere kestım xPAINx i oda 3 kişi ben ve 2 tane arkadasım + bana tek atamamıstı neden acep :) shao degılım iiki ama shaolardada shaujin mi ne o var saglam olarak sonuc olarak.

4ever Zhuang.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.