8MBIT - SINIRSIZ paketi TTNET kullanıcısıyım. 1 sene önce evimizi taşıdık ve yeni bir eve geldik. Fakat internetin geldiği günden beri süren bir problem var.
Evde biri olunca, koridordan geçince telefon çalınca, kapı çalınca & açılınca veya durup dururken. Internetim kesiliyor. Ve bir başlayınca ardı arkası kesilmiyor. Çok sinir bozucu bir problem.
2 bilgisayar değiştirdim 2 kez format attım. Sorun bilgisayarlardan değil. Nedir bu işin çağresi? Ayrıştırıcı var ayrıca paralel hat olduğu için.
3 yıl boyunca dakka başı,durup dururken internetim kopardı hep modemdendir dedim hep modemi değiştirdim ve en son kesin problem telefon kablomdadır dedim,Ankarada elektrik işinden anlayan dayıma ''bana en iyi telefon kablosunu bulup gönderebilir misin'' dedim çünkü bende gidip 2-3 çeşit telefon kablosu aldım ama fıs çıktı ve dayım kabloyu gönderdiği günden beri bir kere bile internetim kopmadı.
İmkanın varsa telefon kablonu bina girişi yerinde ki telefon kutusundan itibaren evine kadar değiş.
Hattın desteklemiyordur veya yukarıdaki arkadaşında dediği gibi telefon, ethernet kablolarını yenile
1-2 gün önce böyle bir konu açılmıştı... Kablonun kalitesi ve kablonun geçtiği yerlerde bulunan elektrikli cihazlar, elektrik kabloları vs. bu sorunu yaşamanıza sebep olabilir. Telefon hattının geldiği kutudan yeni bir kablo ile bağlantı yapın(kabloları sabitlemeden) ve tekrar test edin. Sonuçları yazarsınız...
Benim USB modemde de aynı problem var. Yakında 1 Limitsize geçtim, modemimi Zyxel P660w yapacağım. Ve ev içerisindeki tüm kabloları ve splitterı değiştireceğim. Muhtemelen problem splitterdadır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme