Arkadaşlar Sizin indirdiğiniz 120 manual patch versiyon kaç ? benm indirdiğim 1.309 ama kuramıyorum kulladığım version 1.314 diyor
quote:Orijinalden alıntı: Scrappy Şu an kurmayı deniyorsan başarılı olamazsın zaten Niye? ben sabahın köünde 1.315 Full'ü kurdum Bakımın bitmesini bekliyorum
ilhan 1.7 gb lık dosyayımı ındırıp kurdun ? ben 0dan kurdum silkroad.exe bulunamadı dıo yerını bıldırın felan dıo
quote:Orijinalden alıntı: aXi1o ilhan 1.7 gb lık dosyayımı ındırıp kurdun ? ben 0dan kurdum silkroad.exe bulunamadı dıo yerını bıldırın felan dıo Evet full'ü kurdum. yarın bir gün sıfırdan kurma ihtiyacı olunca manuel patch yapamıcamdan indirmişken tam olsun dedim =)
quote:Orijinalden alıntı: _aNaToLia_ quote:Orijinalden alıntı: aXi1o ilhan 1.7 gb lık dosyayımı ındırıp kurdun ? ben 0dan kurdum silkroad.exe bulunamadı dıo yerını bıldırın felan dıo Evet full'ü kurdum. yarın bir gün sıfırdan kurma ihtiyacı olunca manuel patch yapamıcamdan indirmişken tam olsun dedim =) ?
quote:Orijinalden alıntı: _aNaToLia_ quote:Orijinalden alıntı: Scrappy Şu an kurmayı deniyorsan başarılı olamazsın zaten Niye? ben sabahın köünde 1.315 Full'ü kurdum Bakımın bitmesini bekliyorum 1 saat önce denediğimde hata vermişti ama şimdi kurdum bende herşey hazır
quote:Orijinalden alıntı: Scrappy quote:Orijinalden alıntı: _aNaToLia_ quote:Orijinalden alıntı: Scrappy Şu an kurmayı deniyorsan başarılı olamazsın zaten Niye? ben sabahın köünde 1.315 Full'ü kurdum Bakımın bitmesini bekliyorum 1 saat önce denediğimde hata vermişti ama şimdi kurdum bende herşey hazır nasıl hata verdı ? 4-5 defa sılıp kurdum paso sılkroad.exe yı goster dıo
@aXi1o Sunucuyla bağlantı kurulamadı bakım veya update var gibisinden bi uyarıydı sanırım bu arada ben manuel patchden bahsediyorum.
quote:Orijinalden alıntı: Scrappy @aXi1o Sunucuyla bağlantı kurulamadı bakım veya update var gibisinden bi uyarıydı sanırım bu arada ben manuel patchden bahsediyorum. kafayı yıcem yaw hala sılkroad.exe yı goster dıo
quote:Orijinalden alıntı: aXi1o quote:Orijinalden alıntı: Scrappy @aXi1o Sunucuyla bağlantı kurulamadı bakım veya update var gibisinden bi uyarıydı sanırım bu arada ben manuel patchden bahsediyorum. kafayı yıcem yaw hala sılkroad.exe yı goster dıo Sen kısayol yerine sro klasöründeki simgesinden açmayı dene
quote:Orijinalden alıntı: _aNaToLia_ quote:Orijinalden alıntı: aXi1o quote:Orijinalden alıntı: Scrappy @aXi1o Sunucuyla bağlantı kurulamadı bakım veya update var gibisinden bi uyarıydı sanırım bu arada ben manuel patchden bahsediyorum. kafayı yıcem yaw hala sılkroad.exe yı goster dıo Sen kısayol yerine sro klasöründeki simgesinden açmayı dene hackshıeld ıle bısey acmayı denedı hala bklıyorum acıcakmı dıe . sagda su Sılkroad Guard seyı cıktı doldu ama halan bı sey yok .