Şimdi Ara

Yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2005 model Peugeot 307 Sw var. Geçen yaz memlekete giderken yolda klimanın fanı bozuldu ve çalışmamaya başladı tabi malumunuz yaz sıcakları acilen yaptırmak zorunda kaldım bi elektirikçide yaptırdım adam orda çalışır durama getirdi. Ama ben yaptırdı bende oldu diye pek fazla kucalamadım geçenlerde yine aynı sorun oldu ve Özel Peugeot servisine götürdüm 2 sene önce Xenon far taktırmıstım ve hala aynı farları kullanıyorum. Servise götürdüğümde adamın bana dediği xenon farlar arabının beynine zarar veriyo bunlar sökelim dedi ondan dolayı bozuluyo dedi ve daha çok elektronik arıza verir dedi. Sizce Napmalıyım ?

• Doğru olabilir. Her Xenon far 307'lerde sağlıklı çalışmıyor maalesef ve çok alakasız yerlerde elektriksel arızalar oluşabiliyor.
  • 307mizde 3senedir serviste takılan xenonları kullanıyoruz hiç ama hiç bir sorun yaşamadık, 306mıza da taktıralı 6 ay kadar oldu onda da bu tür arıza kesnlikle yaşamadık sadece xenon motoru denilen balast garantiden 1 kere değişti o kadr. bence servisinizi değiştirin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.