Şimdi Ara

YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle meraba yazdan beri haftada 4 gündershane var dersane günleri minum 2 saat diğer günler min 5 saat çalıştım bugüne kadar ama 300 puanla başladğım ygs maratonunda daha 320 paunı zor görüyorum..kimya 1 konuları bitti ..fizik 1de bitti ama tekrar istiyo

son deneme
    türkçe :18net
    matematik:29.5net
    sosyal:10.5 net
    fen:25net

ben 15 tatilden sonra..sonra ne yapmalıyım ?ben herdersten denemeler almayı düşünüyorum sizce

• Türkçe 18 sosyal 10 gerçekten sözellerin büyük sıkıntıda. Sayısalsın anladığım kadarıyla matematik fen için sayısalcı arkadaşlar tavsiye versin. Sana önerim Türkçeden 30 nete gelmeye bak. Şu aşamada bol bol sözcük cümle paragrafta anlam falan çöz dil bilgisinden de temel şeyleri bil en azından. Cep kitabı falan alabilirsin. Ya da güvenderin femin ygs Türkçe denemeleri vardı 30 lumu 40 lı mı onu da alıp çözsen o da seni baya iyi aşamaya getirir. Tarih coğrafya felsefe için de cep kitabı al temel şeyleri öğrenmeye bak genelde sosyal yorum gelir ama bilgisiz de yorum yapamazsın. Türkçe ve sosyal için deneme alman mantıklı. Çözdükçe yapamadıklarının üstüne gittikçe netlerinde artış olacaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımmmm
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    Yardım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.