Şimdi Ara

yardım :(((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamun aleykum donanım haber takipçileri benim elimde philips spe 2010cc/10 harici hdd var askere gitmeden önce bütün bilgilerimi yedeklemiştim. askerden döndükten sonra çalışmadı hdd bilgisayarcılara sordum ana kartının değişmesi lazım dediler ama anakartı aynı modelde olmalıymış içinde düğün resimlerim dahil kendi hazırladığım otomasyon sistemlerim ve bir sürü belge ve bilgim var nasıl düzeltirim...

• a.s
    Şuna gözüm takıldı. Siz HDD'i hangi işletim sisteminde denediniz? Çünkü markanın sitesindeki driver'ları çıkalı 5 yıl olmuş ve görünüşe göre windows 98 ve 2000'i destekliyor.

Ayrıca anakart derken sanırım HDD içindeki kartı diyorsunuz. Evet, o yandıysa aynı model kartla değiştirilmesi gerek. Önemli dökümanlarınız varmış. Ben olsam riske girmeden direkt Philips'e başvururum. Çünkü ürün 2007 yapımı. Parçası varsa onlarda vardır.

Yalnız şu var, philips'i aradığınızda tamircilerin kart yanmış dediğini siz söylemeyin, bu çalışmıyo deyin. Çünkü belki de kartta bir sorun olmayabilir.
  • Driver'lardan bir sonuç çıkmazsa bölgenize yakın bir yetkili servise başvurabilirsiniz, buyrun;

http://www.turkey.philips.com/about/company/local/sustainability/index.page
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    12 yıl önce açıldı
    acil yardım
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.