Bildirim
yardım
MESSCOLLECTION Hakiki Deri Kartlık, El Yapımı Minimal Kartlık, Erkek & Kadın Minimalist Kartlık, Küçük Kartvizitlik, Şık Para ve Kartlık, Hediyelik Ürün, Tek Çıtçıtlı Kartlık (camel) : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBZF17TT
2 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
ewet aynen dediğin gibi hata veriyor yalnız benim modem wireless değil bide bende int bağlı gözüküyor ama hiç bir işlem yapamıyorum kendim manuel olarak açıp kapattığım zaman bu hatayı alıyorum -
bu zaten bir Türk Telekom klasiği değil mi? bu herkeste arasıra olan bişey.... Ne zaman böyle olsa arıyorum 4440375i, "geçici bir sorun var, en kısa zmnda hallolucaktır" diyorlar geçiyo sonra.
hee, sizde devamlı oluyosa bi sorun var demektir... -
quote:
Orjinalden alıntı: öcüüü
bu zaten bir Türk Telekom klasiği değil mi? bu herkeste arasıra olan bişey.... Ne zaman böyle olsa arıyorum 4440375i, "geçici bir sorun var, en kısa zmnda hallolucaktır" diyorlar geçiyo sonra.
hee, sizde devamlı oluyosa bi sorun var demektir...
Ben de ne zaman bahsedilen durumla karşılaşsam, modeme reset atıp, ayarları tekrar baştan yapıyorum (ayda bir falan)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X