dün hocalar sayısala gitmesi gerekir die önerilerde bulunmuşlar tüm sayısal hocaları bana giderse ii
olur demiş ama ben çok kararsızım şu an gördüğümüz tüm dersleri yapabiliorm okul 4. süyüm ya sayısal dio
çoğu hoca ama ben çok kararsızım benm ilerde ne olcağım konusunda kararsızım sözele bile gidebilirim
önemli olan ilerde ne olmam gerektiğini bilmek bana yrdm eder misiniz ne zamandır düşnüom ama bi karar
veremedim nasıl yapçam ben bu işi ve iki hafta sonra alan seçilmeleri başlıcak
sayısala gidersen hayatın kayar yapacağına inanıyorsan git yoksa lise hayatın kabus olur
önemli olan meslek seçimin.... mesleğini seç ve o alana yönel... lise 4.sü isen zaten sana her bölüm kolaydır(tabi hakkınla 4. olmuşsan) ben sayısalcıydım ama sözel netim daha fazlaydı... meslek seçemiyorsan sayısal derim, çünkü sayısalda meslek için seçşm şansın çok fazla... şahsen ben o mantıkla seçmiştim sayısalı...
bişe sorabilir miyim.. önce ogrenci alanını secio sonra ogretmenler o alanı onaylıyor böle bişe mi wardı... biz kendi alanımızı kendimiz secioduk ve hocalar karısmıodu ne bilim onay falan işi yoktu sonrada güsel güsel okumustuk... ben sayısalcıydım ve de cok memnundum gerci sadece sayısal dersleri yapabiliodum... walla kendine hangi alanda guveniosan ona ayrıl derim..
yine öğretmenlerin öğrencinin alanıyla bi ilgisi yok onlar sadece buraya giderse ii olur dio