Şimdi Ara

yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nereye yazacagımı bilmiyorum benim email hesabım calındı ve herseyi degiştirmişler gizli sorumun cevabını bile. sikayet etmek istiyorum nereye yapılıyordu.

• Yanlış anlama ama ispat etmen mümkün değil.

eğer buzdolabına yakınsan 1 bardak soğuk su iç.. :)
  • hayır arkadaşın dediği gibi değil bir yer vardı oraya mail atıyorsun ve sana birkaç soru soryorlar mailinle ilgili onların değiştiremeyeceği sorular bunlar cevaplayıp geri alabiliyorsun adresini şimdi tam hatırlamıyorum nereye atıldığını ama forumda vardı arat bulursun
  • Sitede biraz arama yaptıktan sonra konu açmak daha iyi olacak

Sorunun ile ilgili olarak buraya bakabilirsin;

http://forum.donanimhaber.com/m_1092116/mpage_1/tm.htm
  • arkadaslar hiç bir sekilde geri alamadım o benden nasıl caldıysa bende ondan alamazmıyım. lütfen yardım
    ben yapamıyorum . biri yapsın bari adres elifcik-blue@hotmail.com bu adresimi geri alın ne olur.
  • Arkadaşım adamlar gizli sorunun cevabını bile biliyorsa açıkça söyleyeyim bunu hakketmişsin...

Soğuk bir su iç, ve kendine yeni bir adres al...

Ayrıca bu adresin başkasına ait olmadığını ve esas senin çalmaya çalışmadığını nereden bileceğiz...
  • Bu tür durumları göz önünde bulundurarak güncel kişi listemi her gün eskisinin üstüne kaydediyorum MSN'yi kapatmadan önce.

Yaklaşık 3 hafta önce aynı durum başıma geldi, işin kötü yanı çaldıkları mailimle bir çok tanıdığıma hakkımda yanlış bilgiler verilmiş. Benim şifre 16 karakterdi ve harf-rakam kombinasyonluydu.

Geri alman çok ama çok zor. Forumda bunu anlatan birçok topic var, ancak ben henüz işe yarayan bir yöntem göremedim.
  • microsofta mail at.(ingilizce tabi) onlar da sana 11-13 tane soru gönderiyo. cevapla hepsini doğru bi şekilde. 1 hafta içinde şifreni gönderiyorlar.
    bu şekilde ben geri almıştım maili....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavi54

arkadaslar hiç bir sekilde geri alamadım o benden nasıl caldıysa bende ondan alamazmıyım. lütfen yardım
    ben yapamıyorum . biri yapsın bari adres elifcik-blue@hotmail.com bu adresimi geri alın ne olur.

Yukarıda verdiğim linke gir faydalı bilgiler var. Mail atacaksın hotmaile onlarda sana geri dönecekler.

Tekrar yazıyorum linki :http://forum.donanimhaber.com/m_1092116/mpage_1/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLue-DreaM -- 14 Temmuz 2006; 18:08:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.