Şimdi Ara

Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftada 1 veya 2 kez aynı kası çalıştırdığımda vücudumu ne kadar zorlasamda ağrılarım cok az veya hiç olmuyor, 2-3 hafta bir çalıştığımda kaslarımda ağrılar oluyor.

1- 2-3 hafta da bir çalışmak faydalı olur mu ?
    2- 2-3 hafta da bir çalıştığımda kasla beraber yağda kazanır mıyım ?
    3- 2-3 hafta da bir çalıştığımda güç kuvvet kazana bilir miyim ?

Not:1.80 boy 70 Kg, 6-7 aydır evimde çalışıyorum. günlük 60-70 gr cıvarında protein alıyorum

• 2-3 haftaad 1 yeterli bir antreman programı değil bence
  • Haftada 3 gün ağır gireceksin, limitleri zorlayarak. 60-70 gram protein yetmez en az 100gram alman lazım.
  • 2-3 hafta da bir çalıştığımda ne tür sonuçlara sebeb olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ua0396

2-3 hafta da bir çalıştığımda ne tür sonuçlara sebeb olur ?

Gelişemezsin pek. Haftada 1 kere her kas grubunu çalıştırıp sağlam bir şekilde parçalaman gerekiyor gelişmek istiyorsan. Ama bu ancak disiplinli çalışma ve çok iyi beslenmeyle olur. Beslenme çok önemli istediğin kadar çalış beslenmen düzgün olmazsa yine gelişemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 20 Eylül 2013; 13:47:03 >
  • Antremandan sonraki gün kaslarda ağrı yoksa gelişmiyo mudur ?
  • quote:

Antremandan sonraki gün kaslarda ağrı yoksa gelişmiyo mudur ?

Ben 7. ayda olmama rağmen dibine kadar zorladığımda ertesi gün ufak tefek ağrılarım oluyor ama 1 günde geçiyor. Önemli olan zaten çok çalışmak değil az ve öz çalışmak. Hareketlerin nizamını bozmayacak şekilde yapabildiğin max ağırlıkta haftada 3 gün yap yeterli olur. Ama ileri seviyede olan arkadaşım da ona sordum antreman sonrası 10-15 dk kadar ağrı oluyor daha da olmuyor dedi.

Pazartesi-Çarşamba-Cuma şeklinde. Yada benim gibi 1 gün on 1 gün off da yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

quote:

Antremandan sonraki gün kaslarda ağrı yoksa gelişmiyo mudur ?

Ben 7. ayda olmama rağmen dibine kadar zorladığımda ertesi gün ufak tefek ağrılarım oluyor ama 1 günde geçiyor. Önemli olan zaten çok çalışmak değil az ve öz çalışmak. Hareketlerin nizamını bozmayacak şekilde yapabildiğin max ağırlıkta haftada 3 gün yap yeterli olur. Ama ileri seviyede olan arkadaşım da ona sordum antreman sonrası 10-15 dk kadar ağrı oluyor daha da olmuyor dedi.

Pazartesi-Çarşamba-Cuma şeklinde. Yada benim gibi 1 gün on 1 gün off da yapabilirsin.

Yardımcı olduğun için teşekkür ederim kardeş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.