Şimdi Ara

YARDIM!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 550 lira bütçem var bu bütçeye ve yazdığım özelliklere göre telefon tavsiyelerinizi bekliyorum.
    İşletim istemi sadece android telefon tavsiyelerinizi söylerseniz cok iyi olur diğerleriyle ilgilenmiyorum.Öncelikle cok oyun oynayan biriyim o nedenle telefonumun ram'i ve işlemcisi iyi olması lazım.Alacağım telefonun kamerası iyi olması gerek cok fotograf ceken birisiyim..Şarj konusuna gelince 1 günü cıkarması cok cok iyi olur.Tavsiyelerinizi bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasincan37 -- 2 Kasım 2013; 2:21:19 >

• hersey olucak bide ucuz olucak zor hocam
  • 550tl bütçeye istediğin özelliklerde telefon bulamazsın 100-150tl eklersen Xperia M alabilirsin istediğin özellikler cihazda mevcut
  • Gmd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: web101

550tl bütçeye istediğin özelliklerde telefon bulamazsın 100-150tl eklersen Xperia M alabilirsin istediğin özellikler cihazda mevcut

Aynen en yakın duzgun telefon xperia m

• GM Discovery yada Lumia 520

• Kapkara Kartal kullanıcısına yanıt
    GMD düşünüyorumda telefonun kasası cok kötü diyorlar.Hep sorun cıkıyormus kamerada pembelesme, ölü pixel gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: web101

550tl bütçeye istediğin özelliklerde telefon bulamazsın 100-150tl eklersen Xperia M alabilirsin istediğin özellikler cihazda mevcut

xperia m düsünülebilir aslında ama onunda depolama kapasitesi 2 gb..Suan gmd'den şüpheli olduğum için xperia m önde gidiyor.
  • yasincan37 kullanıcısına yanıt
    32 GB'a kadar microSD hafıza kartı desteği var ve ayrıca pil ömrü çok iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.