Şimdi Ara

Yardım 10.000 15.0000 bütçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi forumlar arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi 10.000 15.000 civarı bır butcem var ve motor almayı dusunuyorum. kötü bişeyde istemiyorum açıkcası şu an 'B' sınıfı ehlıyetım var ehlıyet hakkında bılgı verebılırmısınız masrafıydı sınavıydı falan. Chopper tarzı bısey dusunuyorum yerı geldıgınde cıkıp gıdebılecegım 1000 kılometre yol yapabılecegım bısey dusunuyorum yardımlarınızı ve onerılerınızı beklıyorum.
    şimdiden tesekkurler.

• Ehliyet fiyatları yerine göre değişiyor sanırım. 3 ay önce motor ehliyeti için 1600 tl fiyat almıştım. Şimdi zamlanmistir. Bir tavsiye olarak önce kıyafetlerini tamamlamani kalan bütçe ile motor bakmani öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harman35

Ehliyet fiyatları yerine göre değişiyor sanırım. 3 ay önce motor ehliyeti için 1600 tl fiyat almıştım. Şimdi zamlanmistir. Bir tavsiye olarak önce kıyafetlerini tamamlamani kalan bütçe ile motor bakmani öneririm.
    B'denmi geçiş yaptınız.
    Birde motor kıyafetlerı ıcın onerılerınız varmıdır.
  • Guncel

• Suan 10k - 15k bütçedeki chopper lar çin malı. Japon olanlar da 20 yasında
    Yani bu iki ihtimalle de kafam rahat 1000km gideyim gibi bi senaryo düşünülemez.
    Bence bütçen doğrultusunda sıfır ya da garantisi devam eden temiz ns200 alman. ( sıfırı 14.500TL civarında. Trafiğe çıkarma toplamda 15.000-15.250 civarına denk gelir. Kış piyasasında garantili 11.000-12.000 bulunabilir. )
    Zaten ekonomik daralmayla ülkede binilebilecek belli başlı motosikletler var. Bunların dışında birşeye binmek seni çok ugrastırır.

• Bütçen dahilinde alabileceğin kaliteli chopperler hyosung gv250, daelim daystar ve kymco venox.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.