Şimdi Ara

yardim 12000 km de aracim baski balata yedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gecen sene agustos ayinda yaptirdim devrijaj seti ve trigeri ... fakat gitmiyo arac kavrama artik cok yukarda.
    Sasmazda yaptirirken usta onceki dev. Setinin fazla eski olmadigini fakat yedigini soyledi bana volant aldirdi 250 tl ye ekstradan ancak yine yedi 12binde aracimdan memnunum fakat bu sikinti zorluyor beni

cozum sizce ne yapmaliyim
    Seti degistirmek basit fakat 6 aya aynisi olur sorun ne olabilir. Ha ilk arabamda degil yeterli de bilgim var.satip kurtulmak geliyoda dur diyorum 2000 tl harcadim aldim alali. Yardim......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jdmaxeg

Golf 4 2001 1.6 aracim
    Gecen sene agustos ayinda yaptirdim devrijaj seti ve trigeri ... fakat gitmiyo arac kavrama artik cok yukarda.
    Sasmazda yaptirirken usta onceki dev. Setinin fazla eski olmadigini fakat yedigini soyledi bana volant aldirdi 250 tl ye ekstradan ancak yine yedi 12binde aracimdan memnunum fakat bu sikinti zorluyor beni

Seti degistirmek basit fakat 6 aya aynisi olur sorun ne olabilir. Ha ilk arabamda degil yeterli de bilgim var.satip kurtulmak geliyoda dur diyorum 2000 tl harcadim aldim alali. Yardim......

12000 km de baskı balata yer. anormal derecede kullanılmamışsa 12000 de bitmesi mümkün değil. Hangi parça kullandı o ada önemli. orjinal mi yan sanayi mi bir de yan sanayinin daha ucuzu var. ustalık ya da başka nedenler...
    Bence golf 4 ün sıkıntılısına denk geldiniz mi o aracın derdi bitmez bence satın kurtulun.

• bu normal değil ama bir ara bu araçlar balatalrı çok kısa ömürlü olduğunu duymuştum sürüşünüzden de farkeder ama yinede normal değil biz 187.000 de daha değiştirmedik
  • Eşimin kullandığı sıfır suzuki swiftinkileri 20binlerde değiştirmiştik. Sonra 40binlerde bi daha bitti :)
    Sanırım hemen hepsi fabrika çıkışı hatalı. Belki sizinki de öyle bir durumdur

• volant pahalıdır 250 tl olmaz. büyük ihtimal çıkma volant takılmış.

• Benim sıfır km arabamın 20.000km içinde 3 kere baskı balatasını değiştirdim, siz 12.000 de değiştirmişsiniz :)
  • meybahane M kullanıcısına yanıt
    yok sıfır dı sadace dışı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motoru degisen arac alinir mi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafaekiz83

quote:

Orijinalden alıntı: jdmaxeg

Golf 4 2001 1.6 aracim

12000 km de baskı balata yer. anormal derecede kullanılmamışsa 12000 de bitmesi mümkün değil. Hangi parça kullandı o ada önemli. orjinal mi yan sanayi mi bir de yan sanayinin daha ucuzu var. ustalık ya da başka nedenler...
    Bence golf 4 ün sıkıntılısına denk geldiniz mi o aracın derdi bitmez bence satın kurtulun.

başkan saşmaz da güven otodan aldım orjınal dendi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.