Şimdi Ara

Yardım!!! 2006 4.01 PSP(Mavi Bilgisayar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
5.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar Forumdaki birçok konuyu uzun süre inceledim fakat sorumun tam cevabını bulamadım malesef
    Bugün öğlen itibariyle Mavi Bilgisayardan PSP aldım. Önceden araştırdığım kadarıyla (7 adımda PSP kırılabiliyormuda vb. inceledim) 2000 serisinin 4.01 versiyonun 3 farklı anakartı varmış ve bunlardan 2 si kırılabiliyormuş. Anakarta nasıl bakılacağını tam olarak bilmediğimden sadece Batarya yuvasında Data code 8 C yazmıyorsa ve HE seri numarası ile başlıyorsa kırılabilir model olduğu yorumuna vardım. Eğer kırılabiliyorsa Ankarada nerede kırdırabilirim. ve eğer kırdırılabiliyorsa kampanyaki PSP baya indirimde demektir. Yarın da devam ediyor.

Yardım edecek arkadaşların yorumlarını bekliyorum!!!!

Not Almak isteyen arkadaşlara ürün seri numarası vb. bilgileri verebilirim

• senin o psp kesinlikle kırlmıyor.bazı kaynaklardan bunu öğrendim keşke ordaki görevliye sordaysın
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

senin o psp kesinlikle kırlmıyor.bazı kaynaklardan bunu öğrendim keşke ordaki görevliye sordaysın
    Sordum Fakat bilmediklerini söylediler malesef
    Ben yinde de umutluyum bi deniyeceğim olmadı kırılmasını bekleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newton20 -- 29 Mart 2009; 0:03:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newton20

Sordum Fakat bilmediklerini söylediler malesef
    Ben yinde de umutluyum bi deniyeceğim olmadı kırılmasını bekleriz

Alıntıları Göster
    aynen öyle geçmiş olsun keşke almasaydın yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

aynen öyle geçmiş olsun keşke almasaydın yaa

Alıntıları Göster
    niye kırıyorsunuz ? ne yararı varmış ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALOK

niye kırıyorsunuz ? ne yararı varmış ?

Alıntıları Göster
    Arkadaşım bimex'den aldı o görevli kırılacağını söylemişti.Ama kırılmayınca gitti paşalar gibi iade etti (1-1.5 hafta kullandı) parasını geri kaldı.Hediye çeki olarak.Onlada gitti bi bimex'den telefon aldı.Git hakkını ara iade et.Biraz baskı yap iade alırlar paranı geri alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawlietRyuzaki

Arkadaşım bimex'den aldı o görevli kırılacağını söylemişti.Ama kırılmayınca gitti paşalar gibi iade etti (1-1.5 hafta kullandı) parasını geri kaldı.Hediye çeki olarak.Onlada gitti bi bimex'den telefon aldı.Git hakkını ara iade et.Biraz baskı yap iade alırlar paranı geri alırsın.

Alıntıları Göster
    Aslında zorlasam belki alırlar fakat şimdilik bu fiyata psp bulamayacağım için bekliyorum. Zaten sadece oyun oynamak için almadım ama kırılabilirse süper olacak.

Birde Anakartının hangisi olduğu nasıl anlarız ??? Aşağıdaki linkte 2000 serisinin 4.01 olanının kırılabileceği söylenmiş durumda

http://forum.donanimhaber.com/m_30288735/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aslında zorlasam belki alırlar fakat şimdilik bu fiyata psp bulamayacağım için bekliyorum. Zaten sadece oyun oynamak için almadım ama kırılabilirse süper olacak.

Birde Anakartının hangisi olduğu nasıl anlarız ??? Aşağıdaki linkte 2000 serisinin 4.01 olanının kırılabileceği söylenmiş durumda

http://forum.donanimhaber.com/m_30288735/tm.htm

Alıntıları Göster
    anakartin modelini anlaman icin homebrew progam yukleyip board modelini ogrenmen lazim.
    homebrew yuklemen icin cihazi kirdirman lazim,cihaz kirilmiyorsa ta88v3 dur.
    kiriliyosa da zaten ondan sonrasi kolay..

pilin altindaki kodu soylersen psp ile ilgili yardimci olabilirim her konuda

• quote:

Orijinalden alıntı: dbaggio

anakartin modelini anlaman icin homebrew progam yukleyip board modelini ogrenmen lazim.
    homebrew yuklemen icin cihazi kirdirman lazim,cihaz kirilmiyorsa ta88v3 dur.
    kiriliyosa da zaten ondan sonrasi kolay..

pilin altindaki kodu soylersen psp ile ilgili yardimci olabilirim her konuda

Alıntıları Göster
    heralde bahsettigin serial kodu dbaggio ;yardımcı olabilirsen sevinirim daha kırdırmayı denemedim yani olup olmayacağını bilmiyorum.

Serial kod:HE07xxxx

Data cod falan yazmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newton20 -- 30 Mart 2009; 1:00:59 >

• quote:

heralde bahsettigin serial kodu dbaggio ;yardımcı olabilirsen sevinirim daha kırdırmayı denemedim yani olup olmayacağını bilmiyorum.

Serial kod:HE07xxxx

Data cod falan yazmıyor

Alıntıları Göster
    he04 e kadar cihaz kirmisim,he04 den sonrakiler olmamis.sizinki sanirim kirilmayacak ama denemekte de fayda var. batikente yolunuz duserse 10 dk da gerceklestiririz islemi.

• quote:

he04 e kadar cihaz kirmisim,he04 den sonrakiler olmamis.sizinki sanirim kirilmayacak ama denemekte de fayda var. batikente yolunuz duserse 10 dk da gerceklestiririz islemi.

Alıntıları Göster
    dbaggio hc3 ile başlayan kırdınmı hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

dbaggio hc3 ile başlayan kırdınmı hiç?

Alıntıları Göster
    Aslında bende denemek istiyorum Kızılayda falan olabilir(bilen varsa adres verebilirse iyi olur )
    ama dbaggio batıkentte yeriniz nerede uygun bi zamanda uğrayabilirm sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newton20 -- 29 Mart 2009; 17:02:14 >
  • quote:

Aslında bende denemek istiyorum Kızılayda falan olabilir(bilen varsa adres verebilirse iyi olur )
    ama dbaggio batıkentte yeriniz nerede uygun bi zamanda uğrayabilirm sanırım

Alıntıları Göster
    hc ve he serilerinden kirdiklarim

hc serileri

hc271xxxx
    hc230xxxx
    hc233xxxx
    HC05xxxx
    hc024xxxx
    hc020xxxx
    hc023xxxx
    hc160xxxx
    hc020xxxx
    hc831xxxx
    hc161xxxx
    hc151xxxx

he serileri

he025xxx
    he046xxx
    he026xxx
    he037xxx

• quote:

hc serileri

hc271xxxx
    hc230xxxx
    hc233xxxx
    HC05xxxx
    hc024xxxx
    hc020xxxx
    hc023xxxx
    hc160xxxx
    hc020xxxx
    hc831xxxx
    hc161xxxx
    hc151xxxx

he serileri

he025xxx
    he046xxx
    he026xxx
    he037xxx

Alıntıları Göster
    dbaggio umarım kırdıklarına he 07 de eklersin (adresi verirsen en yakın zmanda geleceğim)

• quote:

dbaggio umarım kırdıklarına he 07 de eklersin (adresi verirsen en yakın zmanda geleceğim)

Alıntıları Göster
    Bende hafta sonu buyuk bi gazla gittim aldım mavi bilgisayardan psp .İyimi yaptım kotumu bilmiyorum benim seri no da He0740xxx diye devam ediyo .Dbaggio benim merak ettigim bu kırma işlemi sırasında garanti kapsam dısındamı kalıyo ? KAlmıyosa Batıkentte yerin nerde ? Bi deneyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kfl666

Bende hafta sonu buyuk bi gazla gittim aldım mavi bilgisayardan psp .İyimi yaptım kotumu bilmiyorum benim seri no da He0740xxx diye devam ediyo .Dbaggio benim merak ettigim bu kırma işlemi sırasında garanti kapsam dısındamı kalıyo ? KAlmıyosa Batıkentte yerin nerde ? Bi deneyelim.

Alıntıları Göster
    Belki daha iyi bilen biri cevaplar ama benim bildiğim kfl666 eğer kırılırsa garantikapsamına çıkıyor yani kırılmazsa bir şey yok.
    Birde Mavi bilgisayara sorduğumda öğrendiğim kadarıyla Ankarada 80-100 civarı PSP HE 07xxx satılmış. Bu işi bilen biri bu PSP lerden birini kırabilirse sanırım en az 50- 60 kişide kırdırtmak isteyecektir.

• quote:

Belki daha iyi bilen biri cevaplar ama benim bildiğim kfl666 eğer kırılırsa garantikapsamına çıkıyor yani kırılmazsa bir şey yok.
    Birde Mavi bilgisayara sorduğumda öğrendiğim kadarıyla Ankarada 80-100 civarı PSP HE 07xxx satılmış. Bu işi bilen biri bu PSP lerden birini kırabilirse sanırım en az 50- 60 kişide kırdırtmak isteyecektir.

Alıntıları Göster
    Benim sordugum kırmak icin uğraşmak bile garanti kapsam dışına bırakıyomu onu merak ediyorum .Az çok anladım neden ucuza sattıklarını ,kırılmayandan bu galiba biraz elimizdemi patladımı ne neyse inşallah kırılır da elimizde kalmaz .Kırılmassada 2. el umd arıyacaz artık Pes 2009 ikinci el umd satan varmı :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kfl666 -- 30 Mart 2009; 20:03:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kfl666

Benim sordugum kırmak icin uğraşmak bile garanti kapsam dışına bırakıyomu onu merak ediyorum .Az çok anladım neden ucuza sattıklarını ,kırılmayandan bu galiba biraz elimizdemi patladımı ne neyse inşallah kırılır da elimizde kalmaz .Kırılmassada 2. el umd arıyacaz artık Pes 2009 ikinci el umd satan varmı :))

Alıntıları Göster
    eğer ki tek bir vidası açılsa dahi garanti kapsamı dışına çıkmakta
    bende psp kullanıcısıyım kırık fakat allahtan hiçbir sorun çıkarmadı
    sadece thema yüklemelerinde sorunlar oluşmakta olduğunu bilmekteyin onun için temalardan uzak durun derim ( tabi üstadlar bu konuda daha tecrübeli )

ama umarım kırdırabilirsiniz yoksa umd falan gerçek çok para gider

hayırlı olsun bu arada

• quote:

hc serileri

hc271xxxx
    hc230xxxx
    hc233xxxx
    HC05xxxx
    hc024xxxx
    hc020xxxx
    hc023xxxx
    hc160xxxx
    hc020xxxx
    hc831xxxx
    hc161xxxx
    hc151xxxx

he serileri

he025xxx
    he046xxx
    he026xxx
    he037xxx

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dbaggio

hc serileri

hc271xxxx
    hc230xxxx
    hc233xxxx
    HC05xxxx
    hc024xxxx
    hc020xxxx
    hc023xxxx
    hc160xxxx
    hc020xxxx
    hc831xxxx
    hc161xxxx
    hc151xxxx

he serileri

he025xxx
    he046xxx
    he026xxx
    he037xxx

cevap için saol dbaggio. hc8'e kadar kırmışsın arada diğer rakamlar pek yok özellikle hc3 yok ama 8e kadar kırılmış. hc3 ile kıramadığın olmadı sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

quote:

Orjinalden alıntı: dbaggio

hc serileri

hc271xxxx
    hc230xxxx
    hc233xxxx
    HC05xxxx
    hc024xxxx
    hc020xxxx
    hc023xxxx
    hc160xxxx
    hc020xxxx
    hc831xxxx
    hc161xxxx
    hc151xxxx

he serileri

he025xxx
    he046xxx
    he026xxx
    he037xxx

cevap için saol dbaggio. hc8'e kadar kırmışsın arada diğer rakamlar pek yok özellikle hc3 yok ama 8e kadar kırılmış. hc3 ile kıramadığın olmadı sanırım.

Alıntıları Göster
    psp ye custom firmware yuklenmesi ile garanti disi kaliyor.ama garanti icin geri offical firmware de yuklenebilir.
    arkadaslar aldiginiz psp ler kirilmiyosa,yani kirilmasi icin aranan kriterlere uymuyorsa kirilmiyo demektir.
    Bunun icin ta88v3 lerin(ayni zamanda ta90 larin) kirilmasini beklemekten baska careniz yok .

2.el umd icin bknz :http://resim.donanimhaber.com/dukkan.asp?mem=13285

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.