Şimdi Ara

Yardım!!! 2006 4.01 PSP(Mavi Bilgisayar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
5.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başka bir konuda bir arkadaş mavi bilgisayardan alınan psp lerin kırılacağını söylemiş ve İstanbul için aadres vermiş.
    http://forum.donanimhaber.com/m_30659412/mpage_2/key_//tm.htm#30697735

Ankarada da artık bu işin ehli olanlar halleder diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newton20 -- 30 Mart 2009; 19:52:34 >
  • arkadaslar lutfen ezbere konusanlarin laflarina kulak asmayin. ta88v3 olup degil istanbulda tokyoda bile kirilan olmadi daha...
  • umut dünyası dostum ta88v3 olduğu garantileşmeden umut etmeye devam edeceğim.
    Not:çarşamba günü kırdırtma işlemi için ir kaç yeri gezeceğim
  • Newton kırdırırsan haber versene buradan .İmşallah kırılır ya yoksa umd oyun yalan iş
  • quote:

Orjinalden alıntı: newton20

umut dünyası dostum ta88v3 olduğu garantileşmeden umut etmeye devam edeceğim.
    Not:çarşamba günü kırdırtma işlemi için ir kaç yeri gezeceğim

bosa gezip yorulma aksam 9 da ara beni bakalim cihaza ..
  • Bildiğim kadarıyla Mavi Bilgisayar'da satılan kampanyalı PSP ler ta88v3 anakartlı 3.Bölge (Japonya) konsollar ve kırılmıyorlar ama genede bi şansını dene Birde sanırım senin PSP menülerde X yerine O tuşu ile Enter yapıyor.
  • Ah mavi ah, 2-3 gündür acı haberler veriyorum tel.de hep senin yüzünden

:)
  • Bence alanlar yasal süre geçmeden iade etsinler. UMD ile psp işi yürümez .
  • maviden alınan psp denenmiştir ve pandora ile kırılamamıştır(tek yöntem pandora gibi gözüküyor).yasal süre kaç gün bilen var mı.para nakit mi geçiyor yoksa karta iade mi.
  • Bilmediğimden soruyorum PSP leri kırmanın tek yolu pandoramı çünkü aşağıdaki linkle gbaggio tarafından verilen tabloda ta-088 anakarta sahip PSP lerin v1 ve v2 versiyonları kırılabilir fakat pandora yapılamaz diye yazıyor. v3 olanın ise hiç bir şekilde kırılamaz yazıyor. Yani pandorayla kırılmasa bile başka yöntemlerle (ne olduklarını bilmiyorum ) kırılabilir gibi görünüyor. Ben zaten diğer kırılma yöntemlerinin olup olmayacağını merak ediyorum .

http://forum.donanimhaber.com/m_30288735/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newton20 -- 1 Nisan 2009; 0:57:18 >
  • Yasal süre falan yok. Üründe arıza veya eksiklik yoksa iade edemezsiniz.
  • geçmiş olsun
  • Hakkatten geçmiş olsun bu ta88v3 anakartlar ne zaman kırılır bi bilgisi olan varmı? Çok uzun sürermi sizce?
  • kfl666 her gördüğüm PSP yazan dükkana girdim pandora(??) yaptılar sonuç malesef başarız. Hepside kırılır kırılmasına ama ne zaman belli değil dediler. şimdilik bekliyeceğiz heralde. Ben her ay bir oyun alıp (ikinci el ya da geçen senenin oyunlarını 40 tl ye satıyorlar) onlara bu süreyi atlatmaya çalışacağım

Not:PSP yi sadece oyun için almadığım için zaten geri vermeyi düşünmedim 330 tl ye başka yerde zor bulurum gibi geliyor
  • 300 ytl ye sifir psp veriyorum yuzune bile bakmiyodu millet :) maviden takir takir aldiniz 330 a.. ahh ahhh....
  • dbaggio sen ikinci eli 300 veriyosun diye ordan 330 a sıfır aldım zaten ama hakkatten biraz hata yapmısız .İşin garantisine aldandık biraz ama söyle diyelim elindeki kırık psp lerle bizim elimizdekini değişmek için (buda sıfır sayılır daha bi kere oynadım ) ne kadar istersin .Sıfır ve ikinci el icin fiyat yazarsan sevinirim .Bide bu kırılmayan modellerde umd olmayan film izlenirmi , izlenirse nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kfl666

dbaggio sen ikinci eli 300 veriyosun diye ordan 330 a sıfır aldım zaten ama hakkatten biraz hata yapmısız .İşin garantisine aldandık biraz ama söyle diyelim elindeki kırık psp lerle bizim elimizdekini değişmek için (buda sıfır sayılır daha bi kere oynadım ) ne kadar istersin .Sıfır ve ikinci el icin fiyat yazarsan sevinirim .Bide bu kırılmayan modellerde umd olmayan film izlenirmi , izlenirse nasıl?

UMD olmayan film izlenir. Ama sadece MP4 formatındaki filmleri açarsın. Piyasada birçok program var divxleri MP4 formatına çeviren onlarla çevirip izlersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: QberT*

Arkadaşım bimex'den aldı o görevli kırılacağını söylemişti.Ama kırılmayınca gitti paşalar gibi iade etti (1-1.5 hafta kullandı) parasını geri kaldı.Hediye çeki olarak.Onlada gitti bi bimex'den telefon aldı.Git hakkını ara iade et.Biraz baskı yap iade alırlar paranı geri alırsın.

arkadaşım böyle bir hak arama olurmu hiç
  • quote:

Bende hafta sonu buyuk bi gazla gittim aldım mavi bilgisayardan psp .İyimi yaptım kotumu bilmiyorum benim seri no da He0740xxx diye devam ediyo .Dbaggio benim merak ettigim bu kırma işlemi sırasında garanti kapsam dısındamı kalıyo ? KAlmıyosa Batıkentte yerin nerde ? Bi deneyelim.

arkadaşım tabiki kırılınca garanti kalkıyor. ama bence kırılsın diye dua et.yoksa 4-5 umd oyun senin cihazı aldığın fiyat denk geliyor. ayrıca mavi bilgisayrda indirim olduğunu ve o cihazlar kırılabiliyorsa alamak lazım diye forumda bayağı yerde duyurdum. sizin cihazı alıp fiyatı açıklamamanız ve kırdıramayaşınıza çok üzüldüm demek yanlış olur
  • quote:

dbaggio sen ikinci eli 300 veriyosun diye ordan 330 a sıfır aldım zaten ama hakkatten biraz hata yapmısız .İşin garantisine aldandık biraz ama söyle diyelim elindeki kırık psp lerle bizim elimizdekini değişmek için (buda sıfır sayılır daha bi kere oynadım ) ne kadar istersin .

Bende şimdi merak ettim dbaggio garantili ürün isteyen olursa falan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.