Arkadaşlar 26000 tl'ya kadar araç tavsiyeleriniz nelerdir.Kafayı yemek üzereyim artık hangi araç diye26000'i tek araç için aşarım o da Chevrolet Cruze onun haricinde aşmak istemiyorum.Dizel veya Lpg ile kullanabileceğim araç tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.Benim kafamda dizel olarak C4 veya Opel Astra 1.3 cdti var ama illa bu modeller olacak diye bişey yok.Benzinli araç olursada tüp taktırabilirim veya tüplü olarak alabilirim.Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
Donanımına Dikkat edin . Çok uzun yıllar periyodik bakım harici servise uğramazsınız Mazda ile. 5 senelik Opel arıcımda var tavsiye etmiyorum.Mazda Distiribütör kullanmaz ,Kendisi direkt Türkiye'de Stok durumu %98, bulunmayan %2 lik parça da 1 haftada servisde.
Tipi donanımı sağlamlığı güzel.Mazda 3'e sonradan cruıse control takılırmı?Sanırım donanımda yok ama düşünülecek bi araba takılmasada problem olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: GFFERRE
Tipi donanımı sağlamlığı güzel.Mazda 3'e sonradan cruıse control takılırmı?Sanırım donanımda yok ama düşünülecek bi araba takılmasada problem olmaz
Birkaç kişi uygulandığından bahsetmişti. 2009 a kadar olan kasalarda tek eksik CC onun haricinde başka eksik yok .Dünyanın en sorunsuz markalarının başında geliyor .2 senede bir araç değiştirirm vs.. diyorsanız Reno ve Tofaş 2 günde satılırsa bu 10 günde satılır ama sonuçta istediğiniz fiyata satılır.Ama onlarda da bu fiyata bu donanım ve sağlamlığı bulamazsınız..
Haklısınız Mazda sağlam araba değer kaybetmeyen araba.Ben en az bi beş sene binmek için alıyorum alıp satmak değil amacım.Focus'ta düşünmüştüm ama süslü Naciye gibi her sene makyaj yapıyolar anlamadım gitti.2011 de komple kasa yeniliyolar bu da yetmezmiş gibi.2012 makyajlarlar 2013 bi daha makyajlarlar.O yüzden Ford eyvallah sağlam araba olabilir ama çok soğuk bakıyorum markaya.
quote:
Orijinalden alıntı: GFFERRE
Haklısınız Mazda sağlam araba değer kaybetmeyen araba.Ben en az bi beş sene binmek için alıyorum alıp satmak değil amacım.Focus'ta düşünmüştüm ama süslü Naciye gibi her sene makyaj yapıyolar anlamadım gitti.2011 de komple kasa yeniliyolar bu da yetmezmiş gibi.2012 makyajlarlar 2013 bi daha makyajlarlar.O yüzden Ford eyvallah sağlam araba olabilir ama çok soğuk bakıyorum markaya.