Şimdi Ara

YARDIM... 46D7000 Dahili Uydu Alıcı Tv İzleyememek (FOTOĞRAF EKLENDİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
4
Favori
35.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eh 5200 hd uydu alıcılı tv aldım..atv ve a haberin hd si var..en önemli trt hd yok nasıl bulucam ben bunu lütfen yardım edin..servisi aradım..telefon aldılar biz kaydettik sorunu sizi arıyacağız dediler..ama tırt..ses seda yok..bi el atın lütfen..bu uydu alıcısına güncelleme gerekir mi..
  • ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: dırestraıts

eh 5200 hd uydu alıcılı tv aldım..atv ve a haberin hd si var..en önemli trt hd yok nasıl bulucam ben bunu lütfen yardım edin..servisi aradım..telefon aldılar biz kaydettik sorunu sizi arıyacağız dediler..ama tırt..ses seda yok..bi el atın lütfen..bu uydu alıcısına güncelleme gerekir mi..

Menu-Kanal-Manuel Ayarlama-Tara-Transporter OK Tuşuna basın, aşağı-yukarı yön tuşlarını kullanarak "YENİ" gelene kadar devam edin, sonra OK, frekans:11041 smb:8400 V değerlerini girin ve OK tuşuna basın TRT HD kanalını bulup kanal listenizin sonuna ekleyecektir.. 46D6500, 46 es7000 de bu şekilde oluyor. Menüleri hemen hemen aynı olduğu için umarım sizde de olur.. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ubatlamyus

quote:

Orijinalden alıntı: dırestraıts

eh 5200 hd uydu alıcılı tv aldım..atv ve a haberin hd si var..en önemli trt hd yok nasıl bulucam ben bunu lütfen yardım edin..servisi aradım..telefon aldılar biz kaydettik sorunu sizi arıyacağız dediler..ama tırt..ses seda yok..bi el atın lütfen..bu uydu alıcısına güncelleme gerekir mi..

Menu-Kanal-Manuel Ayarlama-Tara-Transporter OK Tuşuna basın, aşağı-yukarı yön tuşlarını kullanarak "YENİ" gelene kadar devam edin, sonra OK, frekans:11041 smb:8400 V değerlerini girin ve OK tuşuna basın TRT HD kanalını bulup kanal listenizin sonuna ekleyecektir.. 46D6500, 46 es7000 de bu şekilde oluyor. Menüleri hemen hemen aynı olduğu için umarım sizde de olur.. :)

çok teşekkür..samsung müşteri hizmettlerini aradım onlarda aynısını söylemişti..hallettim..sağol..şu anda 4 tane hd kanal var..tv den oldukça memnunum çünkü başka beklentim yok..

• Star paketi için V-H ayarını ters girmeyi deneyin bende bu sekilde kanalları buldu, TRT HD de aynı sekilde, uydudan mı tv den mı bilemiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.