Şimdi Ara

YARDIM... 46D7000 Dahili Uydu Alıcı Tv İzleyememek (FOTOĞRAF EKLENDİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
4
Favori
35.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muzzy255

merhabalar, mesajlarınız çok faydalı oldu ben de 40d6500 aldım ve sizin sayenizde ayarladım televizyonu..

yalnız bir sorunum var, show tv'de 3 farklı ses var, doğru sesi seçtikten sonra kanalı her değiştirdiğimde yeniden cızırtılı ses geliyor.. bu sorunu nası çözebilirim?

1. VE 2. DİL TERCİHLERİNİ TÜRKÇE YAP TRT 6 BOZULUYOR O ŞEKİLDE KÜRTÇE MESELESİ NEDENİ İLE AMA SHOW TV DÜZELİYOR.
  • quote]quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

merhabalar, mesajlarınız çok faydalı oldu ben de 40d6500 aldım ve sizin sayenizde ayarladım televizyonu..

yalnız bir sorunum var, show tv'de 3 farklı ses var, doğru sesi seçtikten sonra kanalı her değiştirdiğimde yeniden cızırtılı ses geliyor.. bu sorunu nası çözebilirim?

1. VE 2. DİL TERCİHLERİNİ TÜRKÇE YAP TRT 6 BOZULUYOR O ŞEKİLDE KÜRTÇE MESELESİ NEDENİ İLE AMA SHOW TV DÜZELİYOR.

lapinhouse Tarih 18 Ekim 2011; 17:34:56

Arkadaşım dediğin gibi yaptım saol fakat kankal değiştirip tekrar aynı kanala geldiğim zaman ses çıkmıyor yine aynı dedi,klerini yapıyorum bu sefer oluyor bunu nasıl sabitliyeceğiz yaptığımız ses değişikliğini yardım cı olursan sevinirim
  • arkadaslar YARDIM lütfen

samsung 40D6510 cihaz aldim ama kanal ayarlarinda sorun yasiyorum

cihaza türksat icin transponder numarasi olarak ne girmeliyim?

otomatik aramada astralarin hepsini ve sadece birkac türk kanali buldu önceki reciverde hepsi vardi

(astra ve türksat) diseq ayari dogru, yukarida verilen degerde 11962 V 3333 hicbirsey bulmuyor

bu arada bulundugum ülke avusturya

ayrica yukarida anlatildigi gibi yaptim fakat türksattaki hd kanallarda yok nasil yapabilirim??
  • arkadaslar güncel lütfen
  • plug-play kısmından yaptın mı dediğimi 1.dil türkçe 2.dil türkçe olacak. sistem>plug-play kısmından yapacaksın
  • arkadaşlar yararlı paylaşımlarınız için çok teşekkürler yaklaşık 1 ay önce 40D6500 almıştım aldığımdan beri d smart deneme paketini kullandığım için dahili uydu alıcısı ayarlarını yapmamıştım. Bu gün verdiğiniz bilgiler doğrultusunda türksat 42e uydusunu otomatik olarak ayarladım ve show tv nin sesini düzelttim ancak türksat 42 e ücretsiz hd yayın yok daha önce forumlarda atv a haber ve trt nin hd olduğunu duymuştum. bu hd kanallara nasıl ulaşabilirim sanırım bu kanallar türksat 31e de çıkıyor. Söylediğiniz herşeyi yaptım ancak türksat 31e den hiç kanal bulamadım. Birde kanal listesini nasıl düzenleyebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astalagulu

Hotbird için öncelikle uydu seçimi menüsünden hotbirdi seçip LNB ayarlarına girerek Dİseq i 2/4 yapacaksınz(Turksat ınkin değiştirmeyin). Bunu yapmassananız sadece 34 kanal bulursunuz

Sonrasında

kanal>manuel ayarlama>transponder bölümüne tıklayıp en alttan ekle yi seçip

11158 V 27500 ü ekleyip

şebeke taramayı açık konumuna getirerek tarama yapacaksınız. 1249 kanal bulacak tamam deyip kaydedeceksiniz.

Türksat icin de hangi degerleri gireceğimizi aynı hotbirdü verdigim gıbı

bu degerı gır 11962 V 3333 bişeyi değiştirmeden Diseq i 1/4 yapacaksın
    diseg lerı yanlıs gırdıgın ıçın bulamıyorsun bu dedıklerımı yap meraketme hepsı gelcek

Senin dedigin 11158 v 27500 yaptim 2/4 apartmanin uydu antenleri var ama bitane kanal bulamadim...

• quote:

Hotbird için öncelikle uydu seçimi menüsünden hotbirdi seçip LNB ayarlarına girerek Dİseq i 2/4 yapacaksınz(Turksat ınkin değiştirmeyin). Bunu yapmassananız sadece 34 kanal bulursunuz

Sonrasında

11158 V 27500 ü ekleyip

şebeke taramayı açık konumuna getirerek tarama yapacaksınız. 1249 kanal bulacak tamam deyip kaydedeceksiniz.

diseg lerı yanlıs gırdıgın ıçın bulamıyorsun bu dedıklerımı yap meraketme hepsı gelcek

hocam bende bu hafta 40d6500 aldım.ithalatcı firma siz kuracaksınız dedi yoksa servis ücreti talep edilir dedi,bende kendim kurdum.ancak dandik birkaç kanaldan başka kanal yok!Arkadaşın yukarıda dediklerini yapmaya çalıştım

11158 V 27500 ü ekleyip
    işlemini yaptığımda 2-3 sn ye bitirip tamamlandı diyor ve hiç bir değişiklik yapmıyor hatta o eklediğim 11158 V 27500 frekanslarını bile kaydetmiyor acaba ne yapmalıyım?

yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: guyratlee

Arkadaşlar Nisan ayında aldığım Samsung 46D7000 Led tv'mde dahili uydu alıcıdan tv izlemek istiyorum. Beceremedim bir türlü. Astra 2 diye bir uydudan 4-5 tane kanal anca buluyorum. Turksat 42E diye bir uydudan 13 adet galiba digiturk sifreli kanallar buluyor ama izleyemiyorum.

Aşağıdaki ayarlar var. Anteni uydu alıcısına taktığım zaman izleyebiliyorum. Yani kablo ve çanakta problem yok.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.

YARDIM... 46D7000 Dahili Uydu Alıcı Tv İzleyememek (FOTOĞRAF EKLENDİ)

ekran ne kadar çok yansıma yapıyor? plazmalarda yansıma oluyor sanıyordum..

• Arkadaşlar Zvrupa Zilişimden evin mobilyasına uygun olsun diye 40D6510 aldık kurulum sırasında anten hazır olmadığı için servis sadece tv yi monte edip gitmiş.
    Sonradan uydu bağlantısını yapmış olmama rağmen kanal ayarlarını bir türlü yapamadım. Forumdaki resimli ayar bilgilerini gördüm ama benim tv nin menüsü ile ilgisi yok. Menüde kanal bilgisinde anten tipi olarak sadece dış anten ve kablo anten görülüyor, uydu anten seçeneği görülmüyor. Bu nedenle de LNB ve diğer ayarlar yapamadım. Ayrıca samsung çağrı merkezinden bu modelin dahili uydu alıcısının bulunduğunu teyit ettirmeme rağmen yönlendirdikleri yetkili teknik servis bu modelde dahili uydu alıcısının bulunmadığını haricen Recever almam gerektiğini söyledi. Kafam iyice karıştı. El medet. Üye arkadaşlar EL MEDET şu tv yi izleyelim artık.
  • quote:

Sonrasında

11158 V 27500 ü ekleyip

hocam selamlar;

baya bayadır uğraşıyorum ama bir türlü yapamadım.

Benim televizyon samsung 40 d 6500

d smart cam modülüyle kullanıyorum.
    iki tane çanağım var.Bir çanakta sadece turksat var.Diğer çanakta hotbird, eutelsat w3a 7 derece ve astra 19 derece uyduları var.

tursat ta uydusunda sorun yok yaklaşık 500 kanal var.

fakat hotbird utelsat ve asrta larda çok az kanal buluyor.
    11158 v 27500 ekledim fakat hotbird de hiç sinyal alamadım.

yanlış hatırlamıyorsam hotbird dü 12130 v/r 27500 de tarattım 528 tane kanal çıktı fakat çoğu türk ve d smart kanalları.

astra da 13 tane kanal (çoğu türk kanalları)

eutalsat da hiç kanal bulamadım.

ayrıca transpordır kısmana 12713 v 29900 eklemeye çalışıyorum bir türlü ekleyemedim.

Uzun zamandır yapmaya çalışıorum ama yapamadım.

Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the-music -- 26 Mayıs 2012; 1:49:35 >

• hocam iyi günler uydu işlerinden hiç anlamıyorum 46d 7000 tv aldım bende dijitürkün çanagı kurulu diji türkü iptal ettirdim kabloyu tv ye taktıgımda türksat 42 e den sinyal 0 gösteriyo ve hiç kanal bulmuyor çanak ayarlarından olabilirmi.çangın yönü hala dijitürkün ayarladıgı gibi. iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangir

hocam iyi günler uydu işlerinden hiç anlamıyorum 46d 7000 tv aldım bende dijitürkün çanagı kurulu diji türkü iptal ettirdim kabloyu tv ye taktıgımda türksat 42 e den sinyal 0 gösteriyo ve hiç kanal bulmuyor çanak ayarlarından olabilirmi.çangın yönü hala dijitürkün ayarladıgı gibi. iyi günler

hocam; çanağın yönünü turksat a göre ayarlamanız gerekir.
    O zaman sinyal alırsınız.
  • teşekkürler enkısazamanda ayarlayıp yeniden kanal arıcam kolay gelsin
  • Merhabalar, 40ES7000 mevcut,

dahili uydu alıcımda kanal yerlerini ayarlamak

ve

maçlarda şifresiz izlemek istiyorum (NTVSPOR, STAR vs.)

Nasıl yapıyoruz bu ayarları?
  • Bis şifresi girebiliyormuyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sonrasında

11158 V 27500 ü ekleyip

hocam bu yöntem panasonic için de ise yarar mı acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bendede hd kanallar çıkmıyor şifreli sinyal diye uyarı veriyor
    46d6500 var
  • turksat 31.3e de hiçbir kanal bulamıyorum

bir de şöyle bir durum var bir grup kanal çekiyor, bir grup kanal çekmiyor. bazen de çekmeyenler çekmeye, çekenler çekmemeye başlıyor.

örneğin şu an kanald çekiyor, star çekmiyor, ayarları kurcalarken ise star çekiyordu kanald çekmiyor gibi.
  • bende ana kanallarda yada hd kanallarda sıkıntı yok.yalnız tv8(arada iyi) ,semerkand tv ve semerkand hd kanallarını bir türlü izliyemiyorum.
    uydu apartmanda merkezi.bir tane hd recevir almayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.