Şimdi Ara

YARDIM... 46D7000 Dahili Uydu Alıcı Tv İzleyememek (FOTOĞRAF EKLENDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
4
Favori
35.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Nisan ayında aldığım Samsung 46D7000 Led tv'mde dahili uydu alıcıdan tv izlemek istiyorum. Beceremedim bir türlü. Astra 2 diye bir uydudan 4-5 tane kanal anca buluyorum. Turksat 42E diye bir uydudan 13 adet galiba digiturk sifreli kanallar buluyor ama izleyemiyorum.

Aşağıdaki ayarlar var. Anteni uydu alıcısına taktığım zaman izleyebiliyorum. Yani kablo ve çanakta problem yok.

Yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guyratlee -- 14 Ağustos 2011; 13:57:45 >

• turksat'tan şifresiz 400'ün üzerinde kanal bulması lazım, bence tekrar arattırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rexothek

turksat'tan şifresiz 400'ün üzerinde kanal bulması lazım, bence tekrar arattırın.
    rexothek ayarlar hakkında yardımcı olabilir misin? Dikkat etmem gereken noktalar falan? Yada kanal listesini bana gönderebilirsen direk onu atabilirim televizyona.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyratlee

rexothek ayarlar hakkında yardımcı olabilir misin? Dikkat etmem gereken noktalar falan? Yada kanal listesini bana gönderebilirsen direk onu atabilirim televizyona.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar fotoğrafları da ekledim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Teşekkürler.
  • Hotbird için öncelikle uydu seçimi menüsünden hotbirdi seçip LNB ayarlarına girerek Dİseq i 2/4 yapacaksınz(Turksat ınkin değiştirmeyin). Bunu yapmassananız sadece 34 kanal bulursunuz

Sonrasında

kanal>manuel ayarlama>transponder bölümüne tıklayıp en alttan ekle yi seçip

11158 V 27500 ü ekleyip

şebeke taramayı açık konumuna getirerek tarama yapacaksınız. 1249 kanal bulacak tamam deyip kaydedeceksiniz.

Türksat icin de hangi degerleri gireceğimizi aynı hotbirdü verdigim gıbı

bu degerı gır 11962 V 3333 bişeyi değiştirmeden Diseq i 1/4 yapacaksın
    diseg lerı yanlıs gırdıgın ıçın bulamıyorsun bu dedıklerımı yap meraketme hepsı gelcek
  • quote:

Orijinalden alıntı: astalagulu

Hotbird için öncelikle uydu seçimi menüsünden hotbirdi seçip LNB ayarlarına girerek Dİseq i 2/4 yapacaksınz(Turksat ınkin değiştirmeyin). Bunu yapmassananız sadece 34 kanal bulursunuz

Sonrasında

11158 V 27500 ü ekleyip

şebeke taramayı açık konumuna getirerek tarama yapacaksınız. 1249 kanal bulacak tamam deyip kaydedeceksiniz.

diseg lerı yanlıs gırdıgın ıçın bulamıyorsun bu dedıklerımı yap meraketme hepsı gelcek
    astalagulu teşekkür ederim yardımların için. dediklerini uyguladım ve oldu. çoooooook teşekkür ederim.

Fakat bazı kanalları bulamadı :( mesela trt yok. 1197 kanal buldu.

Fakat bunların yaklaşık bin tanesi hotbird.

Benim izlemek istediğim kanallar Turksattakiler. Ve çoğunu malesef bulamadı. Mesela TRT HD çok merak ediyordum yok. Habertürk yok. vb.

Ayrıca otomatik arama yaparken hodbird'i seçmememe ragmen kanal listesini değiştirmiyor. :(

Bir de sıralama nasıl yapıyoruz? Ben işte TRT1, atv, kanal d, star, .... gibi sıralayıp radyoları en sona almak istiyorum. Bu konuda da yardım edersen çok sevinirim. Teşekkürler.

• dedıklerımı yap kanal+uydu sıstemı sıfre 0000 gır uydu turksat31.3e gozukcek
    LNB ayarlarına girerek Dİseq 1\4 yapacaksınz( sonra gerı gel kanal + manuel arama seç ve turksata tara de ve bu frekans ları yaz 11962 V 3333 merak etme hepsı gelır İNSALLAH

• quote:

dedıklerımı yap kanal+uydu sıstemı sıfre 0000 gır uydu turksat31.3e gozukcek
    LNB ayarlarına girerek Dİseq 1\4 yapacaksınz( sonra gerı gel kanal + manuel arama seç ve turksata tara de ve bu frekans ları yaz 11962 V 3333 merak etme hepsı gelır İNSALLAH

alıntı barış347 46 D 7000 veya 46 d 8000 'de KANAL SİLME yada KANAL SIRALAMA yapacaklara hatırlatma (YENİ KULLANICILAR İÇİN)

silme işlemide hemen hemen aynı,kumandadan SMART TUŞU - KANAL - SAĞ ÜSTTE 3. SIRADA DÜZEN -
    aşağıda kanalların yanına kutucuklar var kumanda ile silmek istediklerinize kumandanın yön ve OK tuşu ile işaretleyip,en alla beyaz sutundaki SİL ibaresine kumanda oklarıyla gelip OK deyin ve onaylıyormusunuza EVET deyin KANALLAR SİLİNİR, YER DEĞİŞTİRME tek tek kanal İLE YAPILIYOR TOPLUCA LANALIN NUMARASINI DEĞİŞTİREMİYOR TV, A KANALININ KUTUCUĞUNU İŞARETLEYİ AŞAĞIDAKİ BEYAZ SUTUN DA "DEĞİŞTİR" var onu tıklayıp HANGİ KANAL NUMARASINA DEĞİŞTİRECEKSENİZ NUMARASINI KUMANDADAN YAZIP OK demelisiniz....
    hayırlı ramazanlar...........

• quote:

alıntı barış347 46 D 7000 veya 46 d 8000 'de KANAL SİLME yada KANAL SIRALAMA yapacaklara hatırlatma (YENİ KULLANICILAR İÇİN)

silme işlemide hemen hemen aynı,kumandadan SMART TUŞU - KANAL - SAĞ ÜSTTE 3. SIRADA DÜZEN -
    aşağıda kanalların yanına kutucuklar var kumanda ile silmek istediklerinize kumandanın yön ve OK tuşu ile işaretleyip,en alla beyaz sutundaki SİL ibaresine kumanda oklarıyla gelip OK deyin ve onaylıyormusunuza EVET deyin KANALLAR SİLİNİR, YER DEĞİŞTİRME tek tek kanal İLE YAPILIYOR TOPLUCA LANALIN NUMARASINI DEĞİŞTİREMİYOR TV, A KANALININ KUTUCUĞUNU İŞARETLEYİ AŞAĞIDAKİ BEYAZ SUTUN DA "DEĞİŞTİR" var onu tıklayıp HANGİ KANAL NUMARASINA DEĞİŞTİRECEKSENİZ NUMARASINI KUMANDADAN YAZIP OK demelisiniz....
    hayırlı ramazanlar...........

Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler, 4 ay televizyonu habeye seyretmişim. Şimdi öğrendim sayende özelliklerini. Çoooooooooook teşekkür ederim.

• Ne yaptiysam d smart cam modulu calistiramadim lanet olsun ya
  • quote:

Hotbird için öncelikle uydu seçimi menüsünden hotbirdi seçip LNB ayarlarına girerek Dİseq i 2/4 yapacaksınz(Turksat ınkin değiştirmeyin). Bunu yapmassananız sadece 34 kanal bulursunuz

Sonrasında

11158 V 27500 ü ekleyip

elle eklemek için yeni diye bir sekme var orda .....mhz(frekans)diyor buraya ne yazıyoruz birde simge hızı var .....ks/s diye
    yardımcı olurmusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: KEOPS_2

quote:

Sonrasında

11158 V 27500 ü ekleyip

elle eklemek için yeni diye bir sekme var orda .....mhz(frekans)diyor buraya ne yazıyoruz birde simge hızı var .....ks/s diye
    yardımcı olurmusunuz

İlk kisma 11962 yi gir alt kisma 3333 u gir hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: MMMacit

quote:

quote:

Sonrasında

11158 V 27500 ü ekleyip

yardımcı olurmusunuz

İlk kisma 11962 yi gir alt kisma 3333 u gir hocam.

Alıntıları Göster
    uydu şeçimi deyip 0000 yapıyorum bu seferde mutlaka uydu şeçmem gerekiyor kaydetmiyor

manuel ayarlar giriyorum frekansı elle girmek için o şeçilen uydu çıkıyor bi yerde bir yanlış yapıyorumda çözemedim

bi yardımcı olcak yok mu baştan hotbird yok zaten sadece türksat için

• Uydu seciminden turksat 42e yi secip kaydet hocam geri gel manuele tikla ordan freknslari gir tara de baska bisey yapmana gerek yok hangi konuda yardim istiyorsun
  • quote:

Uydu seciminden turksat 42e yi secip kaydet hocam geri gel manuele tikla ordan freknslari gir tara de baska bisey yapmana gerek yok hangi konuda yardim istiyorsun

zaten öyle yapıyorum da manuel ayarlardan frekansı giriyorum 5sn de arama bitti diyor sonra bakıyorum eski frekansa geri dönüyor
  • Hocam antenin turksata bakiyorsa otomatik arama yaptir direk bulabildigi kanallari bulsun
  • quote:

quote:

Uydu seciminden turksat 42e yi secip kaydet hocam geri gel manuele tikla ordan freknslari gir tara de baska bisey yapmana gerek yok hangi konuda yardim istiyorsun

zaten öyle yapıyorum da manuel ayarlardan frekansı giriyorum 5sn de arama bitti diyor sonra bakıyorum eski frekansa geri dönüyor

hocam bende bu tv den 2-3 gun once aldim, ayni problem bende de oldu ilk aratmada sadece 13 dandirik kanal cikmisti. TV ilk kuruldugunda uydu olarak sadece astro seciliydi. ben turksat i ikinci uydu olarak ekleyip aratsam da birsey degismedi. TV yi fabrika ayarlarina dondurdum (exit e 10 sn basarak) sonra hic arama yapmadan once uydu olarak astro yu kaldirip turksat 42e yi ekledim. arattim tum kanallar cikti. tek sorun trt hd yi ekleyemedim. bunu yapan varsa bende ogrenmek istiyorum.

• Trt hd turksat 31.e de. Uydu sistemi binanin santral sistemiyse eger trt hd de sorun oluyor cikmiyor.
  • quote:

Trt hd turksat 31.e de. Uydu sistemi binanin santral sistemiyse eger trt hd de sorun oluyor cikmiyor.
    merhabalar, mesajlarınız çok faydalı oldu ben de 40d6500 aldım ve sizin sayenizde ayarladım televizyonu..

yalnız bir sorunum var, show tv'de 3 farklı ses var, doğru sesi seçtikten sonra kanalı her değiştirdiğimde yeniden cızırtılı ses geliyor.. bu sorunu nası çözebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

merhabalar, mesajlarınız çok faydalı oldu ben de 40d6500 aldım ve sizin sayenizde ayarladım televizyonu..

yalnız bir sorunum var, show tv'de 3 farklı ses var, doğru sesi seçtikten sonra kanalı her değiştirdiğimde yeniden cızırtılı ses geliyor.. bu sorunu nası çözebilirim?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bir sorum olucak.

Ben normalde Teledünya kullanıyorm .Bu entegre uydudan yararlanmam için ne yapmam gerekiyor.
    Daha önceden Digitürk baglıydı onun kablosu duruyor.Onu taksam onun anteni iş yaparmı yoksa uydu anteni mi olması gerekiyor. Bu konuda hiç bir bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapinhouse -- 18 Ekim 2011; 17:36:16 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.