Şimdi Ara

YARDIM.. 6610i kızılötesini kullanamıyoruz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 6610i telefon aldık ekranında kzılötesi açıldığında sinyal gönderdiğine dair işarette geliyor.. ama hiçbir şekilde başka telefonla bağlantı kurulamıyor.. bunun sebebini bileniniz var mı?? yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler..

• cihazındaki kızılötesi başka bir telefonla bağlantı kurmak için değildir
    bilgisayarla bağlantı kurmak içindir
    ayrıca cihazına bilgisayardan melodi atamazsın
    sorry
  • quote:

Orjinalden alıntı: InsideR

cihazındaki kızılötesi başka bir telefonla bağlantı kurmak için değildir
    sorry

INSEDER dostum... bu konuda sana katılmıyorum, çünkü kızılötesiyle başkabir telefonlada bağlantı kurulabilir. ve bunu sürekli hergün yapıyorum... benim tlf. k700i.... ama nedense eşim için aldığım 6610i ile bağlantı kuramıyorum.. bunun sebebini öğrenmek istiyorum... ok... yani.. kızılötesi ile.. resim melodiyi başka bir telefondan akarmak mümkün...
    ii günler dostum..
  • ama o senin 6610'un kızılotesi portu farklidir.

k700 alirda gonderirde

ama 6610 yapamaz dostum. 6610 sadece pc'den kablo ile alir.
  • anladım dostum.. 6610i sadece bilgisayar bağlantısıyla alır diyorsunuz.. diğer nokia modelleriyle bir sorun olmuyor..demek ki sadece bu modelde problem var.. tamda modeli almısısz desenize..
  • quote:

Orjinalden alıntı: taylanium

quote:

sorry

INSEDER dostum... bu konuda sana katılmıyorum, çünkü kızılötesiyle başkabir telefonlada bağlantı kurulabilir. ve bunu sürekli hergün yapıyorum... benim tlf. k700i.... ama nedense eşim için aldığım 6610i ile bağlantı kuramıyorum.. bunun sebebini öğrenmek istiyorum... ok... yani.. kızılötesi ile.. resim melodiyi başka bir telefondan akarmak mümkün...
    ii günler dostum..

güsel dostum 6610i de sorun
    mesela bende 6600 var bu cihazdan kızılötesinde resim,melodi alıp gönderirsen
    ama senin cihazda telden tele olmaazzzzzz

• 6610i pc suite ile kızılötesinden bilgisayarla bağlantı kurup 6610i yi destekleyen melodi resim ve java oyun yükleyebilirsin hatta telefondaki fotoları bilgisayarına atabilirsin gayet iyi bir prob olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahtapoth -- 3 Ocak 2005, 13:02:03 >
  • carnesir haklı...

ayrıca nedense nokia s40 telefonları ile sadece yine nokia s40 telefonları ile KÖ iletişim kurabilirsin...

bende de SE t300 vardı 7210 ile bağlantı kuramıyordum. ama diğer tellerle (6600 falan gibi) sorunsuz bağlanıyordu.
  • bu arada evet maalesef dünyanın en gereksiz tellerinden birini almışsın... ekran betrbat, kamera berbat...

o fiyata çok daha iyi teller alınabilirdi
  • benim bildiğim nedeni nokianın aldığı bir önlem bu,resimlerin melodilerin telif hakkı olduğu için bu dosyaların paylaşılmasına engel oluyor bu yüzden başka bir telefonla kö'den veri alışverişi yapamıyorsun bu önlem nokianın 6220 modelinden sonra kaldırılıdı diye biliyorum şu an kö ile diğer telefonlara ancak kartvizit atabilirsin ama bilgisayarla istediğin veri alışverişini yapabilirsin
  • yaw bende 5100 var bir türlü bilgisayara bağlayamadım pc suite algılamıyor, KÖ görüyor ama resim vs. atınca hata veriyor. offffffffffffffffffffffffffffff
  • Arkadaşlar Mobile Media Browser programı ile 6610i'ye bilgisayardan,melodi,oyun,resim gönderip alabilirsiniz..
  • saol eeprom bakalım bu nasıl olacak phone suiteden ümidimi kestim
  • quote:

Orjinalden alıntı: eeprom

Arkadaşlar Mobile Media Browser programı ile 6610i'ye bilgisayardan,melodi,oyun,resim gönderip alabilirsiniz..

EEPROM dostum.. bu program (Mobile Media Browser programı ) yeterli mi dedin. yoksa ben mi yanlış anladım. herhangibir donanım parçasına gerek yok mu.. cep telefonu ile bağlantı sağlayabilmek için.. kö arabirimi gibi..(ara kablo falan) gerekli değilse çok iyi...
    cewaplarsanız sevinirim...
  • herhalde teli PCye bağlamak için kablo veya KÖ gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: uygarduran

benim bildiğim nedeni nokianın aldığı bir önlem bu,resimlerin melodilerin telif hakkı olduğu için bu dosyaların paylaşılmasına engel oluyor bu yüzden başka bir telefonla kö'den veri alışverişi yapamıyorsun bu önlem nokianın 6220 modelinden sonra kaldırılıdı diye biliyorum şu an kö ile diğer telefonlara ancak kartvizit atabilirsin ama bilgisayarla istediğin veri alışverişini yapabilirsin

ewt arkadas haklı ben de iki sene once 6610 almıştım ancak kızılotesi cep bilg için gprs modem olarak kullanmak haricinde pek bi işe yaramıyordu cunku ne bi dosya alabiliyorum n e de gonderebiliroyurm ancak contakt alıp gonderebiliyorum
    gecen seneki cebitte elemanlarla konustugumda bana bunun nokyanin bi politikası oldugunu ve ve teldeki ko nin esas amacının gprs modem olarak teli kullanmak oldugunu açıkladılar.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: eeprom

Arkadaşlar Mobile Media Browser programı ile 6610i'ye bilgisayardan,melodi,oyun,resim gönderip alabilirsiniz..

EEPROM dostum.. bu program (Mobile Media Browser programı ) yeterli mi dedin. yoksa ben mi yanlış anladım. herhangibir donanım parçasına gerek yok mu.. cep telefonu ile bağlantı sağlayabilmek için.. kö arabirimi gibi..(ara kablo falan) gerekli değilse çok iyi...
    cewaplarsanız sevinirim...

Belirtmeyi unutmuşum.Kızılötesi veya data kablosu gerekiyor.Tüm kızılötesi aygıtlar uyar data kablosu içinde 7210 kablosu uyar..
  • quote:

quote:

sorry

ii günler dostum..

Bildiğim kadarı ile bu tip telefonlarda "Gönder" komutu yok. K700i de vardır tabii ki.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.