Şimdi Ara

Yardım acil acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim loptapbumun klavesi arapça. ben sonra onu türkçeye çevirdim yazılım olarak. şimdi ise yine arapça olaak kullanmak istiyorum ama yapamıyorum yardım edin

• Konuyu başka bölüme gtaşırsaan yardımcı olan daha çok olabilir.
  • kimse bakmıyor ama
  • quote:

Orijinalinden alıntı: KCH

arkadaşlar benim loptapbumun klavesi arapça. ben sonra onu türkçeye çevirdim yazılım olarak. şimdi ise yine arapça olaak kullanmak istiyorum ama yapamıyorum yardım edin

abi madem yine arapca yapcakdın ndn türkçeye çewirdin
  • şu an arapça lazım
  • DENETİM MASASI DİL YARLARI ORDAN KLAVYE SEC AYARLA YADA SAATİN ORDAN YAP DİL YADA KLAVYE=)))))))
  • quote:

Orijinalinden alıntı: crazydevil1907

DENETİM MASASI DİL YARLARI ORDAN KLAVYE SEC AYARLA YADA SAATİN ORDAN YAP DİL YADA KLAVYE=)))))))

işe yarayacağını sanmıyorum ama yararsa benimde işimi de yarar bakalım =e abi olmadı
  • peki daha ayrıntılı yazalım peki
    denetim masası/bölge ve dil secenekleri/diller/ayrıntalar/oradana arapcayı ekle aktif etmek içinde saatin oraya ufak bi simge cıkıcak ordan sec olur tamam mı
  • quote:

peki daha ayrıntılı yazalım peki
    denetim masası/bölge ve dil secenekleri/diller/ayrıntalar/oradana arapcayı ekle aktif etmek içinde saatin oraya ufak bi simge cıkıcak ordan sec olur tamam mı

peki olduda arapçayı yükliye bileceğim bi link warmı bende arapça yok
  • quote:

peki daha ayrıntılı yazalım peki

fakat bende arapça diller bölümünde yok. aktif de edemiyorum haliyle. nasıl yüklerim
  • bendede yok nerden yüklenebilir link warmı link
  • kimse yok mu yawww
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.