Bildirim
YARDIM=Alınık dpdt switch?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
zor bulursun
bu yapan firmayı internetten bul sipariş et -
http://www.etkenelektronik.com.tr/sw.htm
Sitede tama aradığın görünmesede telefonla arayıp sor -
teşekkürler arkadaşlar sölediklerinizi denicem.inşallh şuetkenelktrnk te vardır ya. -
biraz geç oldu ama cevaplayayım. sanırım pedal yada footswitch yapacaksın. türkyede yok ne yazıkki. ben amerikadan smallbearelectronicsten sipariş ettim ve elime ulaştı 3pdt switch. 2 tanesi kargosuyla bana 50 ytl üzerine maloldu. zaten metal kutu kullanmayacaksan pek anlamı yok pdt switch olarak tunik lk 102 leri kullanabilirsin. hem dayanıklıdır hemde ucuz. eğer metal istersen pm at.
tunik lk102
-
geç meç olması onemli değil walla.pm atıyorum sana direk:)
bu arada,yukarda resmini koyduğun switchlerin,bi elektronikçiye gittiğimde aynısını gösterdiler.adam:"bak bunlar var elimizde" diyerek gösterirken,eliyle bitanesine bastı butonu içinde kaldı.sonra bi tane daha aldı onunda butonu içinde kaldı.sonra bi tane daha aldı onun butonuna hiç basılmadı.inan bana ilk 5 tanesi daha gösterirken çalışmadı.bu yüzden hiç almak istemedm plastik switch.
neyse,inşlh yardmcı olursun bana...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X