Şimdi Ara

YARDIM=Alınık dpdt switch?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar resimde görmüş olduğunuz 3pdt yada bunun 6 ayaklısı olan dpdt metal başlıklı switch arıyorum.
    İzmirde neredeyse heryeri dolaştım yok.nereden bulabileceğim konusunda yardım edebilir misiniz? ya da elinde olan varsa yardımcı olabilir mi?

• zor bulursun
    bu yapan firmayı internetten bul sipariş et
  • http://www.etkenelektronik.com.tr/sw.htm

Sitede tama aradığın görünmesede telefonla arayıp sor
  • teşekkürler arkadaşlar sölediklerinizi denicem.inşallh şuetkenelktrnk te vardır ya.
  • biraz geç oldu ama cevaplayayım. sanırım pedal yada footswitch yapacaksın. türkyede yok ne yazıkki. ben amerikadan smallbearelectronicsten sipariş ettim ve elime ulaştı 3pdt switch. 2 tanesi kargosuyla bana 50 ytl üzerine maloldu. zaten metal kutu kullanmayacaksan pek anlamı yok pdt switch olarak tunik lk 102 leri kullanabilirsin. hem dayanıklıdır hemde ucuz. eğer metal istersen pm at.

tunik lk102
  • geç meç olması onemli değil walla.pm atıyorum sana direk:)
    bu arada,yukarda resmini koyduğun switchlerin,bi elektronikçiye gittiğimde aynısını gösterdiler.adam:"bak bunlar var elimizde" diyerek gösterirken,eliyle bitanesine bastı butonu içinde kaldı.sonra bi tane daha aldı onunda butonu içinde kaldı.sonra bi tane daha aldı onun butonuna hiç basılmadı.inan bana ilk 5 tanesi daha gösterirken çalışmadı.bu yüzden hiç almak istemedm plastik switch.
    neyse,inşlh yardmcı olursun bana...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.