Şimdi Ara

yArDiM aRkAdAş İçİn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben direk konuya giriyorum.Benim çok yakın çok samimi olduğum bi arkadaşım var bu kız artık herseyden ümidi kesti hayatta hiç bişey onu mutlu etmiyomuş içinden mutsuz olmak geliyomus gulmek için rol yapması gerekıyomus uzun suredır rol yapıomus artık bıkmış ve hep somurtcakmış biz ona ne kadar mutlu olmak içinden gelir sen bole kendını şartlıosun dedıysekte anlamıo okulda sıradan kalkmıo derslerı bıle dınlemıo ben bu arkadaşın düzelmesi eski haline gelmesi için ne yapabilirim yardımcı olun gercektende önemli

• Arkadaşım önce böyle olmasındaki endeni bulmak lazım. Profesyonel bir yardıma ihtiyacı var bence
  • saol arkadaşım ben durumun o kadar ileri olduğunu düşünmüyorum nese ssen genede saol ARKADAŞLAR BASKA YORUM YAPICAK KIMSE YOKMU YAAAAA NE OLURRRRRR
  • profesyonel yardım alması şart.aynı sorun bendede vardı lise 2 de halimi hatırlamak bile istemiyorum aynı aarkadaşın gibiydim.sonuç ne oldu peki?o yıılara yazık oldu bence.
    dediğim gibi profesyonel yardım alması şart.ayrıca ilaç kullanımına da başlıyabilir ama bu doktor kontrolü ile olması lazım.doktor ilaç kullanmak çözüm olucak derse yapın bunu kafanıza göre hareket etmeyin hiçbir zaman hassas konular.inş yardımcı olabilmişimdir birazcık
  • psikolojik tedavi alsın bunun ayıbı yok.
  • ilk olarak ne olursa olsun, senle ne kadar tartışırsa tartışsın onun iyiliği için olacağını ve bi gün sana teşekkür edip sarılacağını ve o anı unutmayacağını bil :)
    yani senle tartıştıkça üstüne gitme çok kötü olur.. geçen dönem üstümde denendi.. benim çok samimi bi dostumun -yine kız- yardımlarıyla kurtuldum, ama ne yardım! nerdeyse gün aşırı çok ciddi ciddi tartışırdık.. uzun süre böyle gitti ama şu sıralar çok iyiyiz, minnet duyuyorum ona..
    dediğim gibi insan genelde kendini şartlamış oluyo, benimki 1-2 ay sürdü.. ama çok uzarsada yardım alsn sonradan çok pişman oluyo insan...
    sen olabildiğince onu mutlu et, hediye al, süprizler yap.. içinden ne gelirse onu tanıyan sensin..
    özellikle okulda görüşüyosanız; tenefüslerde dışarı çıkmış falan olursa defterine sürekli onu ne kadar sevdiğini ve onu böyle görmeye dayanamadığını yaz :)
    sürekli gülen suratlar koy özelliklede şu surat (:) bunu yan çiz, yüz gibi gözüksün yani; ve altına da büyük harflerle "nerden bakarsan bak olumlu bak!" yaz :)
    bu ve bunun gibi şeylere dikkat et, dostlukla ve mutlulukla ilgili güzel yazılar bul ve ellerinle güzel güzel yazıp yine defterinin arasına falan koy..

özellikle sana bi tavsiyem olucak, arada onu ihmal ettiğini falan düşünürse -ki insan çok kötü durumdayken her sebepten kavga ediyo, tartışma yaratıyo - onu ihmal etmediğini göstermenin en iyi yolu, mutlaka son zamanlarda sık sık dalıyodur, yine daldığı zamanlarda kulağına yavaşça güzel bişeyler söyle ;) buda çok işe yarıyo ve insanı acayip mutlu ediyo..
    benden tavsiye

• quote:

Orjinalden alıntı: oguzhano

ilk olarak ne olursa olsun, senle ne kadar tartışırsa tartışsın onun iyiliği için olacağını ve bi gün sana teşekkür edip sarılacağını ve o anı unutmayacağını bil :)
    yani senle tartıştıkça üstüne gitme çok kötü olur.. geçen dönem üstümde denendi.. benim çok samimi bi dostumun -yine kız- yardımlarıyla kurtuldum, ama ne yardım! nerdeyse gün aşırı çok ciddi ciddi tartışırdık.. uzun süre böyle gitti ama şu sıralar çok iyiyiz, minnet duyuyorum ona..
    dediğim gibi insan genelde kendini şartlamış oluyo, benimki 1-2 ay sürdü.. ama çok uzarsada yardım alsn sonradan çok pişman oluyo insan...
    sen olabildiğince onu mutlu et, hediye al, süprizler yap.. içinden ne gelirse onu tanıyan sensin..
    özellikle okulda görüşüyosanız; tenefüslerde dışarı çıkmış falan olursa defterine sürekli onu ne kadar sevdiğini ve onu böyle görmeye dayanamadığını yaz :)
    sürekli gülen suratlar koy özelliklede şu surat (:) bunu yan çiz, yüz gibi gözüksün yani; ve altına da büyük harflerle "nerden bakarsan bak olumlu bak!" yaz :)
    bu ve bunun gibi şeylere dikkat et, dostlukla ve mutlulukla ilgili güzel yazılar bul ve ellerinle güzel güzel yazıp yine defterinin arasına falan koy..

özellikle sana bi tavsiyem olucak, arada onu ihmal ettiğini falan düşünürse -ki insan çok kötü durumdayken her sebepten kavga ediyo, tartışma yaratıyo - onu ihmal etmediğini göstermenin en iyi yolu, mutlaka son zamanlarda sık sık dalıyodur, yine daldığı zamanlarda kulağına yavaşça güzel bişeyler söyle ;) buda çok işe yarıyo ve insanı acayip mutlu ediyo..
    benden tavsiye

açıkçası bu yöntemler bende işe yaramazdı.çünkü benim depresyon baya ağırdı.anneme karşı bile kötü idim.ama en sonunda ne kadar üzüldüğünü gördüm.onu bu hale neden geldiğini bulmak lazım.aslında bu imkansız gibi çünkü bu onu asla söylemeyecektir.çünkü korktuğu yada sıkıntı sebebi toplumsal olabilir bu onu insanlar arasında kötü biryere götürebileceğini düşünebilir.sanırım pek yardım edemiyorum.eğer kişi istemezse sizin yaptıklarınız boş olacaktır.ama denemekten zarar gelmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saolun arkadaşlar benim aslında bu arkadaşla çok ciddi bi şekilde ilgilenmem lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.