Şimdi Ara

Yardım arkadaşlar aciL..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim bilgisayarda bir kablodan yanık geliyor ama hangisinden bilmiyorum.. örneğin giriyorum bir oyuna oyunu kastırıor iyice anlıorumki yanık var evi kokuorum yanık kokusu geliyor ama hangi kablo bilmiorum sonrada 15-20 dk sonra bilgisayar kilitleniyor ve res atınca yine aynısını oluyor düzeltemiyorum sorunu.. bilgisayarın fişinden şüphelenmiştik onu değiştirdik sizce nerden koku geliyor modemdenmi yoksa ne bileyim kasanın bir fanındanmı işlemcisindenmi neresinden arkadaşlar ona göre değiştircem tekrar?.. iyi günler dilerim..

• Büyük bir ihtimal Power Supply'den geliyordur.
  • MUhtemelen power supply
  • güç kaynağı yani power supply kasanın ne tarafında bulunuor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Timu®

Büyük bir ihtimal Power Supply'den geliyordur.

aynen katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: cs_cs

güç kaynağı yani power supply kasanın ne tarafında bulunuor?

Kasanın arkasında üst tarafta. Güç kablosunu takıldığı yer
  • elektirk kablosunu taktığın parça kutu şeklindedir bütün kasa ya elektrik dağıtımını yapar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım!
    10 yıl önce açıldı
    acil yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: cs_cs

güç kaynağı yani power supply kasanın ne tarafında bulunuor?

Genelde içinde olur...
    Kasa kapağını açınca tüm renkli kablolar nereden çıkıyorsa PS odur...
  • yenisini almak ne kadara mal olur fiyat açısından?
  • sistemininde yazarsan sistemine göre uygun olanını söyleriz ama yenisini almadan önce kokunun ordan geldiğine emin ol evdeki başka bir aletten geliyorda olabilir.
  • arkadaşlar benim kasanın arkasında 2 mor 3 yeşil yer war ama hepsi boş takılı deil sadece 1 tane yeşikl yerde mouese kablosu dier mor yerdede klavye kablosu war o kadar..tam olarak yerini göstermek için resim warsa elinizde sevinirim..

512 mb - 80 gb harddisk pentium 4 işlemci fx 5200 ekran kartı..
  • arkadaşlar kabloyuda aldıktan sora nasıl takılcak bi bilgi verebilirmisiniz?
  • kablosunu bulmuşsun bari.:) fan da var orada daya burnunu koku var mı bak yoksa ki sanmıyorum, kasanın yan kapağını aç anakarta bak o da yanmış olabilir elektrik devreleri ama o kadar koku yapmaması lazım.kabloyu söktüğün yerde vidalar var o vidaları sökünce kasanın arka üstte gördüğün kutu gibi şey çıkacak, çıkan kutu kasa içerisinde çeşitli aletlere bağlı sök onları da komple çıkar.al onu git bilgisayarcıya cooler masterin ucuz güç kaynakları var sor al bir tane aynı şekilde geri tak.orkid almaya gelmiş bi adama balıkçı teknesi satmış satıcı, nasıl yaptın ya demişler.satıcı demiş haftasonunuz mahfolmuştur dedim.
  • Anladığım kadarıyla pek bilgi sahibi değilsiniz.
    Elektrik hususunda pek de risk almanızı önermiyorum.

Tecrübe sahibi bir arkadaşınızdan ya da servisten yardım almanız daha sağlıklı olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.