Şimdi Ara

YARDIM ASUS N61 JA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Monitör: 16" (1366 x 768) Parlak Ekran
    İşlemci: Intel® Core™ i7 620M İşlemci (2,67 GHz, 1066 MHz, 4 MB), TurboBoost, Hyper-Threading, SpeedStep
    Bellek: 4 GB (DDR3 / 2 GB + 2 GB)
    Ekran kartı: Dahili, Intel Media Graphics Accelerator HD, harici: ATI Mobility Radeon HD 5730M (1 GB VRAM)
    Sabit disk: 640 GB, 5400 RPM – 8 MB
    Pil: 4400 mAH – 6 hücreli
    Ses: 2 tiz hoparlör, Altec Lansing
    Webcam : 2 MP
    Optik Sürücü : Dual layer DVD+/-RW
    Bağlanabilirlik: Gigabit Ethernet, 801.11 bgn Wireless Modül, Bluetooth
    Giriş/Çıkışlar: 3 x USB (2 x USB 2.0 + 1 x USB 3.0 ), Ses çıkışı, Mikrofon girişi, Kensington kilidi, Express Card 34 mm,1 x D-Sub ,1 x HDMI, AC adaptör girişi, SD-MS-xD picture kart okuyucu,
    Boyutlar: 384 x 265 x 27.8 (min) ~ 39.1 (max.) mm
    Ağırlık: 2.9 Kg. ( 6 hücreli batarya ile )

ARKADASLAR BU LAPTOP U GECEN AY ALDIM AMA PEK KARŞILAMIYOR İHTİYAÇLARIMI BUNUN EKRAN KARTINI VE RAM İNİ DEGİŞTİRMEK İSTİYORUM BİRDE HARDDİSKİ BANA TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM HANGİ EKRAN KARTI,HANGİ RAM, HANGİ HARDDİSK YANİ BU PC Yİ BİR CANAVAR YAPMAK İSTİYORUM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet_4721 -- 7 Şubat 2012; 15:52:47 >

• karsılamıyor derken n yapıyorsunda sorun oluyor ..ona gore degısım yap .. bıssuru para vermısındır bu pc ye ..sımdı bırde yanlıs upgrade ederek yıne masraf etme ..tam olarak ne yaıyorsun pc de ona gore fıkır verelım ..
  • oyun oynayamıyorum donup duruyor bazen nette bile donuyor ...
  • ustat dedıgın gıbı bır sorun varsa bu parcaların ve pcnın kotulugunden olmasa gerek ..bakıyorum pc ye sıkayetcı olunacak kadar kotu durmuyor ozellıklerı .. ısınmayla ılgılı sorunun olabılr ..drıverların guncel olmadıgı ıcın oyunlarda kasıyordur .. parca degısımınden once ekran kartının drıverları guncel degılse guncelle bırde ole dene bakalım ..cunku zaten bır laptopda olabılecegı kadar ıyı sıstemın ..demek ıstedıgım degıstırsen bıle eger guncel kullanmadıgın surece degıstırdıgın parcalarda da sorun yasarsın ..
  • otomatik güncellemelerin hepsi yuklu hatta istege baglı olanları bile gunluk olarak varsa guncellemesi yukluyorum hiç aksatmıyorum birde pc hiç ısınma derdi yok turbo bost oldugundan gayet basarılı ama iş oyuna geldiginde kasıyor kendini hele bazen internette sorf yaparken dondugunda kırasım geliyor ... yani demek istedigim sanırsam tabi ekran kartı yetersiz birde ram olayı artı orjinal harddisk var üstunde gecen okudum tepkime suresi 5200 bu bana biraz az gibi geliyor 500 gb lık harddisk var bende bir tane 7200 onu takmayı dusunuyorum gerci kapasitesi duser ama daha da hızlanır diye dusunuyorum ama en buyuk sıkıntım suan içn ekran kartı yani ekran kartı donma sebebi diye dusunuyorum tabi ram ayrı bir caba ......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus tp200sa upgrade yardım
    7 yıl önce açıldı
    Dell G515 SE [Ana Konu]
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.