Şimdi Ara

YARDIM!!! ASUSN56VZ vs. Msi GE60 vs. TOSHİBA L855-113 !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI 0NC-038XTR GE60 http://www.sanalmarketim.com/urun/bf7efa3a91c9b95b2a624b6952253689/MSI-0NC-038XTR-GE60-Core-i7-3610QM-8GB-750GB-GT650M-2GB-15.6#34;-Full-HD-FreeDos

ASUS N56VZ http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/asus-n56vz-s4037v-n56vz-s4037v-core-i7-3610qm-230ghz-8gb-750gb-156-dvdrwbr-2gb-gt650m-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=60975

TOSHIBA SATELLITE P855-10H http://www.pcdepo.com/toshiba-satellite-p855-10h-notebook-urun8031.html

Toshiba L855-113 http://www.webdenal.com/toshiba-l855-113_463883.html

Arkadaşlar iki hafta içinde 4 bilgisayardan birini almayı düşünüyorum.

Kullanım amacım Oyun, Photoshop ve Film izlemek...

bilgisayarın sağlam olması, orasının burasının dökülmemesi ve ikide bir arıza vermemesi önemli benim için.

Sizlerin bilgilerine güvenerek tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sholmes -- 4 Ağustos 2012; 12:43:54 >

• MSI 0NC-038XTR GE60

önerimdir oyun anlamında istedigini verecektir.
  • Msi iyi fakat bluray yok beni biraz düşündürüyor...Aslında toshiba ve Asus arasında kalıyorum daha çok. Bu 3 bilgisayar hakkında başka yardım yok mu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: sholmes

Msi iyi fakat bluray yok beni biraz düşündürüyor...Aslında toshiba ve Asus arasında kalıyorum daha çok. Bu 3 bilgisayar hakkında başka yardım yok mu :(

Eğer o iki bilgisayar arasında kaldıysan, Asus'un çözünürlüğü çok daha iyi Asus'u tavsiye ederim. Zaten photoshop'la falan da uğraşacakmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balkan82 -- 5 Ağustos 2012; 21:36:18 >
  • Daha önceden gerçekten marka taraftarı değildim ama Asus laptop alana kadar. Kesinlikle Asusu tavsiye ederim tasarım açısından kalitesinden Apple Macbook gibi bir cihaz on numara beş yıldız Özellikleri de iyi kasa kalitesi ve Asusun servisi açısından da Asus tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sholmes

Msi iyi fakat bluray yok beni biraz düşündürüyor...Aslında toshiba ve Asus arasında kalıyorum daha çok. Bu 3 bilgisayar hakkında başka yardım yok mu :(

Toshibaların ekran kartı, fiyatlarına göre vasat. P855(gt630m. Çözünürlük 1024x768 yazıyor... Yanlış mı, bilmiyorum ama çözünürlük ve fiyat bakımından alınmaz.) L855(amd 7670m. Gt 630 dan biraz daha iyi... Fakat ekran kartı, parasına göre yine de düşük... Artısı ram kapasitesinin yükseltilebilmesi.) Msi ve asus da, gt650m var... Asus vatandan, 2150-250 tl arası fiyatlara alınabilir. Msi de 2300 civarında alınabilir ama biraz pahalı. (Bu arada msi; oyun serisi.) Msi ve asus toshibalardan, hem fiyat hem de ekran kartı bakımından daha iyi... Msi ve asus alternatif olabilir. (asus fiyat konusunda, biraz daha avantajlı.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sonuna kadar ben Asus diyorum kardeşim düşünmene bile gerek yok al pişman olmazsın hem daha ucuz hem en iyisi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    msi ge70 mi acer v3 772g mi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada asus msi'den biraz daha avanajlı. (msi de win7 yüklü değil, freedos var ve freedos olmasına rağmen fiyatı pahalı) ''asus > 8gb 1600mhz ddr3, 2gb gt650m GDDR3, win7.''
    ''msi>8gb 1333mhz ddr3, 2gb gt650m GDDR5, freedos.''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etrüsk -- 6 Ağustos 2012; 17:34:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese teşekkürler.. Kararımı verdim. Asus

• quote:

Orijinalden alıntı: E.E

Bu arada asus msi'den biraz daha avanajlı. (msi de win7 yüklü değil, freedos var ve freedos olmasına rağmen fiyatı pahalı) ''asus > 8gb 1600mhz ddr3, 2gb gt650m GDDR3, win7.''

konuyu açan arkadaş ürünü aldı mı acaba. ben de ikisinin arasındayım. bugün vatan indirimine rağmen almadım. çünkü çok fazla ınısma sorunundan bahsediyorlar. sizin belirttiğiniz işlteim sistemi sorun değil. zaten orjinal var elimde. ekran kartı ve ram birbirini dengeliyor. zaten testlerde asıl önemli olan ekran kartı gibi. 8 gb ram yeterli oluyor gibi. ben msi servis ve ısınıma sorununu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

quote:

Bu arada asus msi'den biraz daha avanajlı. (msi de win7 yüklü değil, freedos var ve freedos olmasına rağmen fiyatı pahalı) ''asus > 8gb 1600mhz ddr3, 2gb gt650m GDDR3, win7.''

konuyu açan arkadaş ürünü aldı mı acaba. ben de ikisinin arasındayım. bugün vatan indirimine rağmen almadım. çünkü çok fazla ınısma sorunundan bahsediyorlar. sizin belirttiğiniz işlteim sistemi sorun değil. zaten orjinal var elimde. ekran kartı ve ram birbirini dengeliyor. zaten testlerde asıl önemli olan ekran kartı gibi. 8 gb ram yeterli oluyor gibi. ben msi servis ve ısınıma sorununu merak ediyorum.

Msi Ge60 ve asus N56vz arasında sadece kasa ve tasarım farkı var. Msi kasa ve tasarım konusunda, asus dan biraz daha geride.

Servis ve ısınma sorununa gelince, iki markanın da servis hizmeti iyi.(msi kullanan ark.lar genel de iyi yorum yapıyorlar. Asus zaten popüler bu konuda.) Isınma konusundaysa, asus n56vz kullanan ark.lar genelde çok ısınma var diyorlar... Ağır oyunlar da filan 80-90' leri görüyormuş... Fakat herhangi bir sorun olmuyormuş. (kapanma vs. gibi) Msi ise bu konuda, asus dan biraz daha iyi... Kullanıcı yorumları genelde olumlu.( ge60 zaten oyun serisi) Aralarında ısınma hariç herhangi bir fark yok. (F/P vs. gibi)

http://forum.donanimhaber.com/m_62358708/mpage_1/key_msi+ge60/tm.htm (ısınma ya da herhangi bir sorun varsa buradan sorabilirsin)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elcas

quote:

Msi Ge60 ve asus N56vz arasında sadece kasa ve tasarım farkı var. Msi kasa ve tasarım konusunda, asus dan biraz daha geride.

Servis ve ısınma sorununa gelince, iki markanın da servis hizmeti iyi.(msi kullanan ark.lar genel de iyi yorum yapıyorlar. Asus zaten popüler bu konuda.) Isınma konusundaysa, asus n56vz kullanan ark.lar genelde çok ısınma var diyorlar... Ağır oyunlar da filan 80-90' leri görüyormuş... Fakat herhangi bir sorun olmuyormuş. (kapanma vs. gibi) Msi ise bu konuda, asus dan biraz daha iyi... Kullanıcı yorumları genelde olumlu.( ge60 zaten oyun serisi) Aralarında ısınma hariç herhangi bir fark yok. (F/P vs. gibi)

http://forum.donanimhaber.com/m_62358708/mpage_1/key_msi+ge60/tm.htm (ısınma ya da herhangi bir sorun varsa buradan sorabilirsin)

teşekkür ederim dostum. genel olarak 3 -4 gündür araştırmalarım bu yönlerdeydi.

• Msi ın gtx660m li yeni modeli çıkmış ama TR'ye ne zaman gelir belli değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.