Bildirim
yardım banned
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Banlanmışsın işte -
kasanı sağ tarafa çevir düzelir düzelmesse babana söyle başka bi yerden internet bağlatsın yada format attırın. -
Kasayı yan yatır. -
quote:
Orjinalden alıntı: Paladin Artix
kasanı sağ tarafa çevir düzelir düzelmesse babana söyle başka bi yerden internet bağlatsın yada format attırın.
Bunlarlada olmazsa kasayla monitör çatıdan aşşa at.Bak bakiyim düzelmiyomu -
quote:
Orjinalden alıntı: Poké_Maniac
quote:
Orjinalden alıntı: Paladin Artix
kasanı sağ tarafa çevir düzelir düzelmesse babana söyle başka bi yerden internet bağlatsın yada format attırın.
Bunlarlada olmazsa kasayla monitör çatıdan aşşa at.Bak bakiyim düzelmiyomu
ßen denedim oldu ama bi adam geçerken at tam üstüne o zaman süper çalışıo -
Açıkça banlanmışsın. Bunu anlayamıyorsan..... -
aNladım dA size Sorıyım DEdim bide 1215 lwl charizard 711 lwl gengarı weda etmek zor ooldugu için söliyim Dedİm Bi -
Beyler! Seviyeli olalım lütfen.Yeri geldi hepimizin farklı oyunlarda anlamadığı konular oldu.Lütfen dalga geçmeyelim.Seviyemizi koruyalımErdem kardeşim sana gelince hile yaptığın anlaşılmış oyundan uzaklaştırılmışsın.Geri dönüşü olmayan bi işlem bu.Geçmiş olsun kardeşim
İyi forumlar -
hee tmm saol -
BEN 3200 LEVEL VE DARK MEWTWO YA VEDA ETTİM. BANLANDIM.
ben kasayı yan çeviremiom. çünkü laptopun kasası yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X