Şimdi Ara

Yardım: Battle.net Hesabındaki Parayı Aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. RMAH'ta bir eşya sattım ve hesabımda bir miktar para bulunuyor. Bu parayı kendi banka hesabıma aktarma imkanım var mı? Varsa nasıl yapılıyor? Bilgisi olan varsa açıklarsa sevinirim. Forumda biraz aradım ama bilgi bulamadığım için başlık açıyorum. Herkese iyi oyunlar.

• Battle.net Balance hesabında ise para, aktaramazsın.
  • Dostum ne yazıkkı kayıt yaparken paypal accountunu kredi kartına yonlendırmen gerekıyordu sen blizzard accountuna aktarmıssın ne yazıkkı bunun yolu yok diye duydum.
  • Evet, maalesef aktarmak mümkün görünmüyor. Bundan sonraki satışlarımızı Paypal hesabını kullanarak gerçekleştireceğiz demek ki. Onu kullanabilmek için mobil güvenliği aktif etmemiz gerekiyor. Şu anda aktif ettim ve satış anında ister Battle.net ister Paypay hesabını seçebiliyorum. Cevaplar için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zatoichii -- 1 Temmuz 2012; 15:35:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zatoichii

Evet, maalesef aktarmak mümkün görünmüyor. Bundan sonraki satışlarımızı Paypal hesabını kullanarak gerçekleştireceğiz demek ki. Onu kullanabilmek için mobil güvenliği aktif etmemiz gerekiyor. Şu anda aktif ettim ve satış anında ister Battle.net ister Paypay hesabını seçebiliyorum. Cevaplar için teşekkürler.

Dostum aynı olayı bende yaşadım ve sonra şu şekilde çözdüm.

Güvendiğin bir arkadaşını D3 oynayan ve paypal hesabı olan ayarlıyorsun.
    Arkadaşın RMAH üzerine diyelim 50 euro paran var battle.net balance olarak, RMAH'a 1 item koyuyor ve sen onu alıyorsun.
    Arkadaşın onun paypal hesabına geçen parayı senin paypal hesabına aktarıyor.

Hepsi bu

• Aynen bende bu işlemi yaptırttım arkadaşıma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: melatonin

quote:

Orijinalden alıntı: zatoichii

Evet, maalesef aktarmak mümkün görünmüyor. Bundan sonraki satışlarımızı Paypal hesabını kullanarak gerçekleştireceğiz demek ki. Onu kullanabilmek için mobil güvenliği aktif etmemiz gerekiyor. Şu anda aktif ettim ve satış anında ister Battle.net ister Paypay hesabını seçebiliyorum. Cevaplar için teşekkürler.

Dostum aynı olayı bende yaşadım ve sonra şu şekilde çözdüm.

Güvendiğin bir arkadaşını D3 oynayan ve paypal hesabı olan ayarlıyorsun.
    Arkadaşın RMAH üzerine diyelim 50 euro paran var battle.net balance olarak, RMAH'a 1 item koyuyor ve sen onu alıyorsun.
    Arkadaşın onun paypal hesabına geçen parayı senin paypal hesabına aktarıyor.

Hepsi bu

tabi bu sefer %15 %15 %15 3 kez kesintiye uğramış oluyorsun değil mi :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.